Logo Susan Stijnen
0646171545 susan@susanstijnen.nl

Succesvol samengesteld.

van 2 huizen naar 1 thuis!

Herken je dit? Je bent een onafhankelijke vrouw, die haar zaakjes voor elkaar heeft. Na de scheiding ben je een tijdje alleen geweest tot het moment dat je niet meer voor mogelijk had gehouden. Je werd weer verliefd! Een nieuwe man in je leven, iemand waarmee je het leuk hebt, die het beste in je naar boven haalt. Iemand waarmee je het misschien weer zou durven proberen. Iemand met wie je weer samen je leven wilt delen. In één huis mee zijn en jouw kinderen. Als je erover denkt, vraag je je af: hoe gaan we dat in hemelsnaam doen? Zowel financieel als praktisch? Het zweet breekt je uit, de volgende vragen spelen door je hoofd:

 • Hoe gaan we dit doen?
 • Gaan we samenwonen, trouwen of een geregistreerd partnerschap?
 • Gaan we in mijn, zijn huis of in een huis van ons samen wonen?
 • Hoe gaan we het financieel regelen?
 • Wie betaalt wat?
 • Word het van jou, van mij of samen?
 • Hoe zullen de kinderen dit vinden?
 • Gaat het wel werken met zijn allen in 1 huis?
 • Wie spreekt welk kind waarop aan?
 • Welke invloed heeft dit op de nu te ontvangen alimentatie?
 • Welke invloed heeft dit op de te ontvangen toeslagen?

Je hoofd en je hart zijn met elkaar in conflict. Je gevoel zegt ja maar je verstand komt met bezwaren.

Wil je dit conflict met jezelf in stand houden? Dat kan er toe kan leiden dat er alsnog een afstand tussen jou en je nieuwe liefde ontstaat, jullie ruzie krijgen en het maar laten gaan zoals het is zonder te weten hoe dit af zal lopen.

Hoe zou het voor je zijn als je antwoord krijgt op al je vragen en onzekerheden, dat er duidelijkheid komt over hoe jullie de start van jullie nieuwe samengestelde gezin goed aanpakken, zowel financieel als praktisch, zodat jullie een goede basis hebben om er een succes van te maken. Dat jullie weten welke valkuilen er nog zijn en dat jullie tips hebben om hier een weg in te vinden.

Dit is mogelijk als je samen me je nieuwe liefde een traject Succesvol Samengesteld bij mij volgt. Ik leid jullie stap voor stap  door het traject zodoende dat jullie nu nog aparte levens op een voor jullie beiden passende wijze langzaam maar zeker in elkaar gevlochten worden. Hierbij de financiële, fiscale, juridische en emotionele gevolgen in acht nemende.

Aan het eind van het traject  hebben jullie duidelijkheid over de financiële en juridische gevolgen van samenwonen. Hebben jullie concrete afspraken gemaakt hoe jullie om wensen te gaan met de opvoeding van jouw en zijn kinderen. Gaan jullie naar huis met een overeenkomst die de basis legt voor een mooie toekomst samen.

Wil jij ook duidelijkheid over jullie toekomst?

1. Wat is de investering voor een traject succesvol samengesteld?

De investering voor een traject is € 750,00 dit is inclusief 21 % BTW.

2. Gratis en vrijblijvend informatiegesprek

In een vrijblijvend informatiegesprek geef ik een helder beeld van wat jullie mogen verwachten en wat ik voor jullie kan betekenen. We bekijken wat jullie wensen en behoeften zijn. Tevens geef ik al 3 tips waarmee jullie de eerste stap kunnen zetten naar een succesvol samengesteld gezin.

Dit informatiegesprek duurt maximaal een half uur, hieraan zijn geen kosten verbonden.

Vraag een gratis informatiegesprek aan

Veelgestelde vragen.

Kan ik alleen komen naar het informatiegesprek?

Een informatiegesprek voer ik altijd met jou en je partner. Ik vind het belangrijk dat jullie beiden van de zelfde informatie worden voorzien. Het is geen kleine stap die jullie gaan maken en sommige keuzes zijn voor de een beter dan voor de ander. Ik wil koste wat kost voorkomen dat een van de twee denkt dat een meer informatie heeft ontvangen dan de ander.

Hoe lang gaat het traject duren?

Hoe lang het traject duurt is afhankelijk van hoe snel jullie tot afspraken komen en hoe jullie inzet is. Streven is om het eerste deel van het traject bij mij binnen een periode van 2 maanden te realiseren.

Is er ook een gesprek met de kinderen?

Een gezinsgesprek is een vast onderdeel van het traject. Vaak wordt er snel voorbij gegaan wat de wensen van de kinderen zijn, dit komt in dit gesprek aanbod. Indien noodzakelijk is een individueel gesprek ook mogelijk, dit is echter geen onderdeel van dit traject.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Scheiden met kinderen
8 praktische tips die je zeker moet weten

Download jij mijn gratis e-book?