Release your Queen

Dat je in de spiegel kijkt en tegen jezelf kunt zeggen “Ik hou van jou!”. Dat het je niet meer uitmaakt wat de buitenwereld zegt omdat jij zo stevig in je glazen muiltjes staat waardoor niets of niemand je meer van je padje af krijgt. Dat je rust ervaart en niet meer afhankelijk bent van anderen.

 

voor iedere vrouw, gescheiden of niet

Susan Stijnen
Ik herinner het me nog als de dag van gisteren, de dualiteit, de eenzaamheid , de onzekerheid het gevoel van dat mij onrecht was aangedaan, de harde vrouw naar de buitenwereld terwijl ik van binnen kapot ging en opzoek was naar erkenning.

Herken je dit?

Kenmerken van een vrouw in overlevingsstand. 
Kenmerken die als je er niet mee aan de slag gaat je steeds verder van je ware zelf zullen leiden.
Kenmerken die het slechtste in plaats van het beste in je naar boven halen, die je wrang en nukkig maken, die je uitputten en je uiteindelijk zullen breken. 
Geloof me, de man met de hamer is onverbiddelijk.
 

Hoe zou het voor je zijn...

voor alle vrouwen gescheiden of niet!

Ik zit in een begeleide meditatie en voel me relaxed, tot er gezegd wordt:
“Bedenk eens hoe je tot hier vandaag gekomen bent, wat heb je daarvoor allemaal moeten doen en én laten, wie heb je daarvoor moeten worden” de muziek wordt intenser de stem van de begeleidster ook  “Als je dat weet, voel dan eens wat jouw taak hier is en hoeveel je te brengen hebt, hoeveel liefde je te geven hebt”. Dat is het moment dat ik breek. De tranen rollen over mijn wangen, ik wil het stoppen maar het lukt me niet. Tranen van trots op wat ik bereikt heb én tranen van frustratie omdat ik nog niet het aantal vrouwen bereik die ik zou willen.

 

Als ik later met de begeleidster in gesprek ben zegt ze “hoe meer jij je richt op de vrouwen die niet willen, hoe meer je de vrouwen mist die wel willen. Geloof me jij bent de Queen of Divorce, en niet alleen van Divorce je bent de Queen. Jij hebt alle kwaliteiten van een Queen. Ga ervoor staan!” Een intens warm gevoel in mijn buik overspoelt mij, ze heeft gelijk, kijk eens wat ik afgelopen jaren bereikt heb. Ik ben een Queen! 

Die dag ontstond het idee om ter ere van mijn 10 jarig jubileum iets te creëren voor alle vrouwen. Gescheiden of niet, in alle vrouwen schuilt een Queen. Ook in jou!

Online programma

Dit is mogelijk als...

je mijn online programma Release your Queen volgt

Een online programma waarin je in 10 stappen, in 100 dagen jouw Queen gaat ontwaken. En omdat het mijn jubileum is heb ik er nog een Queen week aan toegevoegd! We starten 6 november. Tijdens de Queen week van 6 – 10 november geef ik 5 live Zoomsessies en krijg je toegang tot de online omgeving. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn, ECHT!

Ik deel al mijn lessen en alle stappen die ik de afgelopen 10 jaar heb gezet om mijn eigen Queen te kunnen worden zodat jij ook die levensveranderende shift kunt maken. Een leven waarin je rust ervaart, onvoorwaardelijk van jezelf houdt met al je goede en minder goede kanten en het oordeel van anderen je niet meer aan het wankelen brengt. Een leven waarin jij met de scepter zwaait!

Je krijgt 4 maanden toegang tot mijn online academy. Daar vind je diverse zeer waardevolle modules en lessen van mijn programma HELP, ik denk aan scheiden!

✔ Te volgen wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo

✔ Terug te kijken zolang je toegang hebt

✔ Gratis updates en/of aanvullingen die ik maak binnen het online programma

Na afloop heb je:

Ik geloof dat in iedere vrouw een QUEEN schuilt, ook in jou. De innerlijke kracht, de capaciteit om jezelf te zien als waardevol, zelfverzekerd, waardig van respect en waardering, net zoals een koningin dat doet. 

Stel je eens voor hoe je je voelt als je die Queen bent. Dat je in de spiegel kijkt en tegen jezelf kunt zeggen “Ik hou van jou!”. Dat het je niet meer uitmaakt wat de buitenwereld zegt omdat jij zo stevig in je glazen muiltje staat waardoor niets of niemand je meer van je padje af krijgt. Dat je rust ervaart en niet meer afhankelijk bent van anderen. Denk je eens in hoeveel voordeel je hiervan zult hebben en niet alleen jij, ook je geliefden en je omgeving.

Mijn gouden tips om van je echtscheiding geen vechtscheiding te maken.

Wanneer is dit online programma iets voor jou?

Kortom: als je klaar bent om jouw Queen te laten ontwaken!

Investering:

Aanvankelijk dacht ik het hele traject van 100 dagen aan te bieden voor €2.013,– overeenkomstig het jaartal van de start van mijn onderneming. Een waarde die het zeker heeft als je ziet wat het mij in die 10 jaar gebracht heeft. Dat is slechts €201,30 per ervaringsjaar. Toen zat ik te denken om die 10 levensjaren in 10 sessie te doen en deze aan te bieden voor €201,30, dat is €20,13 per sessie wat eigenlijk een belachelijk lage prijs is en waarmee ik veel mensen kan helpen.

Mijn doel om mijn jubileum te vieren was echter om het toegankelijk te maken voor iedereen en dus besloot ik om het hele traject NIET voor €2.013,– en NIET voor €201,30, maar tijdelijk slechts voor 20,13 aan te bieden ! Om hem dan met stappen van steeds €20,13 te verhogen. Dus wees er snel bij voordat de prijs weer omhoog gaat!

Een no-brainer als je het mij vraagt! Want hey, wie kan er nou zeggen “Ik krijg voor een prikkie 100 dagen begeleiding om uiteindelijk uit te groeien tot een Queen?

Jij gaat  gegarandeerd resultaat behalen als je:

✔ Actief aan de slag gaat met de opdrachten
✔ Verantwoordelijkheid neemt voor je eigen handelen.

 

Veelgestelde vragen

Na aanschaf krijg je direct toegang tot het programma.

Je volgt dit programma alleen, niemand die ziet dat jij dit volgt

Degene die het programma aanschaft krijgt toegang tot het programma. Het is niet de bedoeling het te delen met anderen.