Logo Susan Stijnen
0646171545 susan@susanstijnen.nl

Ervaringen.

Wat anderen vinden van de scheidingsbegeleiding bij Susan. Wil jij ook in harmonie scheiden?

Anja:

Susan heeft ons op een rustige en vakkundige manier geholpen bij de scheiding. Ze bleef onpartijdig en vriendelijk. Dank je wel Susan voor het goed en snel afhandelen van de scheiding.

Kevin:

Ik ben blij dat we Susan als mediator hebben gekozen. Ze heeft ons goed begeleid om de scheiding snel en goed voor ons en onze kinderen te regelen. Ze was onpartijdig en zakelijk op een vriendelijke en hartelijke manier. Maar er was ook veel ruimte voor de emotie wat ik persoonlijk erg prettig vond. Daarnaast hield ze ons ook vaker de spiegel voor.

Eric:

Het was een fijne ervaring om goed door de scheiding geholpen te worden. Ze was altijd vriendelijk en onpartijdig wat erg van belang was. Ook werkte ze vakkundig en was ze altijd netjes.

Karel:

Ondanks de trieste situatie alles zeer professioneel en toch met een warm hart geregeld. Kreeg het idee dat Susan toch erg betrokken was bij de situatie.

Judith:

Ik kan Susan echt aan iedereen aanraden die in deze vreselijk moeilijke situatie terecht komt. Susan is zeer deskundig, haar bedrijfsruimte voelde als een 'thuis'. Prettige sfeer, geen (ver)oordelen. Het allerbelangrijkste dat ik geleerd heb van Susan is het verschil tussen partner- en ouderschap. Dit heeft ons zo enorm geholpen om alles kindgericht en zonder al te veel conflicten op te lossen en te regelen. Het zijn de kleine dingen, de details waarop je gewezen wordt en zelf niet aan denkt, dat is wat Susan onderscheidt. Enorm bedankt, Susan. Mooi werk. Voor jou vanzelfsprekend, maar voor mij van onschatbare waarde, onbetaalbaar.

Angela:

Ik vond het een professionele en warme aanpak. Ik beveel Susan echt aan als je met je partner uit elkaar gaat.

Natascha:

Susan heeft ons goed geholpen met onze scheiding en ze is echt een professionele mediator.

Janine:

Het fijne aan Susan is haar deskundige en realistische begeleiding. Uit elkaar gaan is toch al emotioneel. Susan laat je antwoord geven op de duizend vragen in je hoofd,  waardoor je samen met je ex-partner de juiste afspraken maakt. Zeer prettig dat ook de kinderen betrokken worden. Dit zijn ze nog steeds niet vergeten! Bedankt Susan....

Madelief:

Susan heeft mij enorm geholpen bij de scheidingsprocedure. Susan geeft een heldere uitleg, daarnaast is er ook ruimte om emoties te delen en geeft ze tips hoe je als ouders verder kunt. Ik beveel Susan van harte aan!!!

Jan:

Susan heeft mijn en mijn ex prima begeleid. Fijne aanpak en prima sfeer. Ook tijdens de conflicten tussen mijn ex-partner en mij bood ze altijd een helpende hand en dacht ze oplossingsgericht mee. Ik raad Susan zeer zeker aan!

Gina:

Susan heeft ons snel en adequaat begeleid, ze was professioneel en onpartijdig.

Charles:

Susan heeft mijn ex- partner en mij prima geholpen, fijne aanpak en prima sfeer. Ik raad Susan van harte aan.

Juliette:

Susan toont op een vakkundige manier begrip voor de emotionele achtbaan waarin ik terechtgekomen ben. Ze heeft hierin vakkundig, integer en absoluut onafhankelijk gehandeld. Susan staat open voor suggesties en attendeert een ieder op de voor- en nadelen waarbij je een gedegen beslissing kunt maken. Een professionele mediator waarbij het belang van de kinderen voorop word gesteld.

Hans:

Susan heeft mijn ex-partner en mij uitstekend geholpen om een langslepend conflict op te lossen. Ze is heel direct en komt tot de kern van de zaak met gevoel voor emoties. Met haar handreikingen en begeleiding ga ik tevreden en gelukkiger verder.

Jantine:

Ik ben zeer te spreken over de wijze waarop Susan ons heeft geholpen. Mijn ex-partner en ik waren verwikkeld in een slepend conflict. We kwamen er samen niet uit; emoties over zaken die in het verleden hadden gespeeld, maakten het voor ons beide lastig om tot een oplossing gekomen. Via een tip van een vriend zijn we bij Susan terechtgekomen. Al vanaf de intake had ik een goed gevoel bij Susan: ze luistert goed, vraagt door, stelt de juiste vragen en komt direct kundig en ervaren over. Ben zeer te spreken over haar aanpak en de prettige sfeer die ze heeft weten te creëren. Binnen enkele sessies zijn we tot een goede oplossing gekomen. Mijn ex-partner en ik kunnen nu eindelijk een punt zetten achter dit conflict. Nieuwe afspraken zijn op heldere wijze in een addendum vastgelegd. De rust is weer teruggekeerd en we kunnen ons weer focussen op onze eigen toekomst.

Mijn gratis e-book downloaden?

Download het e-book hier

Ook een recensie achter laten?

Ben je tevreden met het resultaat van onze samenwerking? Zou je dan alsjeblieft jouw ervaring willen delen? Door jouw verhaal kan een ander besluiten om ook de stap te nemen om oprecht samen te scheiden en dat zou zeker voor de betrokken kinderen geweldig zijn! Natuurlijk kan dat ook anoniem, ik plaats niets onder jouw naam als je dat niet wilt.

Alvast hartelijk dank!

Inspiratie nodig? Beantwoord voor jezelf of in het verhaal dan een of meerdere van de volgende vragen:

  • Wat was je grootste pijn/probleem toe je bij me kwam?
  • Wat is het grootste leermoment van onze samenwerking, wat was voor jou het meest waardevol en zie je echt als het resultaat van mijn begeleiding?
  • Waarom zou je een ander aanraden om vooral bij mij de begeleiding te laten doen?

Scheiden met kinderen
8 praktische tips die je zeker moet weten

Download jij mijn gratis e-book?