Logo Susan Stijnen
0646171545 susan@susanstijnen.nl

Ervaringen.

Wat anderen vinden van de scheidingsbegeleiding bij Susan. Wil jij ook in harmonie scheiden?

Mandy:

Ondanks een succesvolle scheiding (dankzij deze specialisten) en anderhalf jaar goedlopend co-ouderschap werd ik compleet verrast door mijn ex. Op vakantie in het buitenland staat daar ineens zijn nieuwe vriendin die zich aan de kinderen voorstelt. Niet vooraf geïnformeerd werd ik compleet overvallen. Wat kun je dan beter doen dan advies vragen aan deze experts. Als een leeuwin wil je vechten voor je kinderen en stiekem zit daar dan weer veel oude partnerpijn onder. Het laatste wat ik wil is alsnog eindigen als ruziënde ouders. Wat is nu echt het beste voor de kinderen? Hoe krijg je zelf weer lucht? Bedankt voor je advies Susan!

Erik:

Toen we de beslissing hadden genomen om te gaan scheiden, ontstonden er veel vragen. Susan heeft op een hele fijne wijze ons door dit vervelend proces begeleid en geholpen. Ze staat neutraal in het proces en geeft goede adviezen om tot oplossingen te komen. Buiten de en formele zaken die aan bod komen heeft ze veel aandacht voor de mens. Zelfs had ze aandacht voor onze dochter. Ik kan Susan aanrader voor Iedereen die gaat scheiden.

Annyck:

Als je dacht dat zodra je gescheiden bent je overal vanaf bent, think again. Dan begint het pas! Mijn ex-partner en ik waren al 2 jaar gescheiden toen we pas bij Susan terecht kwamen. Zij gaf ons een spiegel, huiswerk en de ruimte om een nieuwe solide basis te bouwen voor de fase 2.0. De fase waarin je opnieuw moet bepalen wat ouderschap en partnerschap omvat. Een eyeopener. Na 6 sessies zijn we van tafel gegaan en stappen we de toekomst in met veel meer begrip voor elkaar, communiceren we makkelijker en hebben we vooral geleerd dat het begint bij onszelf. Hoe sta ik zelf in de wedstrijd, dat zet de toon op je als team gaat winnen en het uiteindelijk doel gaat bereiken; in goede omgang met elkaar ons kind opvoeden en 2 fijne thuissituaties creëren. De begeleiding van Susan is zo waardevol om er samen beter en sterker uit te komen, dat gun je elke ouder die gaat scheiden!

Louise:

Beste Susan, ik vond het een leuk en helder webinar. Bedankt dat ik het heb mogen volgen! hartelijke groet, Louise

Fred:

Ik heb veel aan seminar gehad een paar ogen openers gehad .maar ook wel weer vragen en twijfels maar toch overwegend positief voor mijzelf

Heleen:

Vanwege de vervelende privé situatie het webinar gevolgd van Susan. Het webinar is heel duidelijk en kort en bondig. Het zet je wel aan tot denken. Vooral het besef dat je dingen niet voor jezelf doet, maar vooral de kinderen. En het duidelijke verschil tussen partnerschap en ouderschap. Ik moet alles nog een plek geven in mijn denkwereld, maar in korte tijd veel geleerd.

Simone:

Susan bedankt voor je professionele en persoonlijke aanpak. Ik zou wensen dat iedereen op zo'n manier uit elkaar gaat zoals ik met mijn ex man, we hebben het voor ons beide en onze zoon super fijn kunnen regelen mede dankzij jouw hulp!

Sam:

Heb bij Susan een fijn webinar gevolgd. Maak in vijf stappen een succes van je scheiding. Het heeft me weer nieuwe inzichten gegeven waar ik wat mee kan. Susan is een no nonsens coach. Ik ervaar dat als heel prettig. Ze maakt heel duidelijk dat we allemaal ons aandeel hebben in een scheiding Bedankt Susan

Pieter:

Helaas niet alle doelen gehaald uit de mediationgesprekken, mijn ex-partner en ik hebben geen overeenstemming kunnen bereiken. Susan heeft haar uiterste best gedaan, dankjewel. De sleutel van inzicht hebben we gekregen, hoe en of we dit gaan toepassen zal het verdere verloop bepalen.

Sandra:

Suzanne heeft mij, mijn ex partner en kinderen geholpen in een moeilijke periode in 2013. Ik ben je blijven volgen en kwam in je verhaal het webinar tegen... je hebt je handtekening gezet en dan begint het pas.... je gaf duidelijkheid en herkenbare voorbeelden.... je gaf me inzichten.... ik kan mijn ex partner niet bijschaven.... dat is niet aan mij. Wel kan ik mijn gevoel, mijn gedrag en mijn gedachte bijschaven.... mooie is dat ik dit inzicht overal kan inzetten. Heel bijzonder dank daarvoor.

Annemarie:

Susan, jou volgen op Insta heeft mij echt kracht gegeven. Een scheiding, zeker met kinderen, is zo verschrikkelijk heftig en aangrijpend. Je emoties schieten álle kanten op, gedurende lange periode. Haat, woede, verdriet, het wisselt elkaar doorlopend af. En ondertussen wil je ook een lieve moeder, leuke collega en stoere vriendin zijn. Niet te doen.. Wij zaten dikwijls op het randje vechtscheiding. Goddank zijn we er doorheen, scheiding rond en alles geregeld en gaat het tot dusver goed met ons allevijf. Jouw tips en inzichten hebben mij echt geholpen en helpen nog steeds. Vooral vind ik het fijn dat je alles zelf hebt meegemaakt en alles hierover eerlijk deelt, die herkenning is zo fijn en helend. Dankjewel!

Rico:

Susan mijn complimenten voor de hulp die je ons geboden hebt in deze voor mij moeilijke tijd. Je openheid vanuit eigen ervaring en jouw neutrale aanpak was zeer positief voor mij. Tevens vond ik de huiskamersfeer rustgevend. Tot de evaluatie.

Marc:

Susan heeft ons vakkundig geholpen bij de scheiding. Tijdens de gesprekken bleef ze onpartijdig. Door haar begeleiding is de scheiding vlot verlopen.

Anja:

Susan heeft ons op een rustige en vakkundige manier geholpen bij de scheiding. Ze bleef onpartijdig en vriendelijk. Dank je wel Susan voor het goed en snel afhandelen van de scheiding.

Kevin:

Ik ben blij dat we Susan als mediator hebben gekozen. Ze heeft ons goed begeleid om de scheiding snel en goed voor ons en onze kinderen te regelen. Ze was onpartijdig en zakelijk op een vriendelijke en hartelijke manier. Maar er was ook veel ruimte voor de emotie wat ik persoonlijk erg prettig vond. Daarnaast hield ze ons ook vaker de spiegel voor.

Mijn gratis e-book downloaden?

Download het e-book hier

Ook een recensie achter laten?

Ben je tevreden met het resultaat van onze samenwerking? Zou je dan alsjeblieft jouw ervaring willen delen? Door jouw verhaal kan een ander besluiten om ook de stap te nemen om oprecht samen te scheiden en dat zou zeker voor de betrokken kinderen geweldig zijn! Natuurlijk kan dat ook anoniem, ik plaats niets onder jouw naam als je dat niet wilt.

Alvast hartelijk dank!

Inspiratie nodig? Beantwoord voor jezelf of in het verhaal dan een of meerdere van de volgende vragen:

  • Wat was je grootste pijn/probleem toe je bij me kwam?
  • Wat is het grootste leermoment van onze samenwerking, wat was voor jou het meest waardevol en zie je echt als het resultaat van mijn begeleiding?
  • Waarom zou je een ander aanraden om vooral bij mij de begeleiding te laten doen?

    Scheiden met kinderen
    8 praktische tips die je zeker moet weten

    Download jij mijn gratis e-book?