Ik BEN Succesvol Gescheiden

Van theorie naar praktijk
Ik kan je leren hoe je een succes maakt van je scheiding als je bereid bent om actief aan de slag te gaan.

Ik BEN Succesvol Gescheiden

Van theorie naar praktijk
Ik kan je leren hoe je een succes maakt van je scheiding als je bereid bent om actief aan de slag te gaan.

Herken je dit?

Iedere keer neem je je weer voor om ermee aan de slag te gaan echter in de waan van de dag vergeet je het weer of doe je het toch anders dan dat je gewild had

Dat maakt dat er nog steeds spanning tussen jou en je ex-partner is

 • Je loopt op je tenen
 • De communicatie gaat stroef
 • Je wilt wel maar je ex-partner werkt volgens jou niet mee.
 • Je hebt de hoop al bijna opgegeven want zonder je ex-partner gaat het voornemen het samen goed te regelen niet lukken, althans dat denk je.

Dat is niet wat je wilt,  jullie zouden er toch samen voor de kinderen zijn!

Je bent er nu echt klaar mee

Je beseft dat als jij hier niet mee aan de slag gaat dat het voornemen om samen goede ouders te zijn wel eens verder weg kan raken dan je ooit had durven denken.

En dat is absoluut niet wat je wilt!

Je vrienden en vriendinnen geven je wel raad, maar als je eerlijk bent zijn die adviezen een beetje gekleurd en brengen je geen stap dichterbij

Wat als ik je vertel dat je jouw ex-partner niet voor nodig hebt om een succes van je scheiding te maken. Dat je zelf de sleutel tot verandering in je handen hebt. Door niet je ex-partner te willen veranderen maar zelf te veranderen.

Actie is reactie. Dus als jij verandert kan het niet anders dat op termijn je ex-partner ook verandert.

 

Je wilt nu echt dat er iets gaat gebeuren!

Ik kan je leren hoe, echter alleen als je dat echt wilt en echt bereid bent om actief aan de slag te gaan. De tijd van theorie is voorbij, de tijd van actie en het in de praktijk brengen is aangebroken.

Dus ben je bereid om:

Been there | Done that

Ik ben Succesvol Gescheiden - Van theorie naar praktijk

Dan ben je bij mij aan het juiste adres en is de kans groot dat je dat succes daadwerkelijk gaat behalen. Dat is mogelijk als je een 1 op 1 traject Ik BEN Succesvol Gescheiden bij mij volgt.  Een mooie investering, waar niet alleen jij profijt van hebt. Ook jouw ex-partner en jullie kinderen zullen hier de vruchten van plukken.

Het traject:

 • 4 – 1 op 1 sessies van 1 uur
 • 4 mail sessies
 • Huiswerk opdrachten
 

Waar ga je mee naar huis?

Aan het eind van het traject weet je niet alleen hoe JIJ een succes van je scheiding kunt maken, je KUNT het ook in praktijk brengen.

Aan het eind van het traject, kun je:

 • Ouderschapszaken en partnerschapszaken van elkaar scheiden, van wezenlijk belang
 • Je emoties herkennen en een plek geven zodat je minder gespannen bent in het contact met je ex-partner
 • Je emoties neutraliseren, je ervaart wat dit voor verschil maakt
 • Welke communicatiestijlen er zijn, welke jij hanteert, welke je ex-partner hanteert en hoe je ze kunt toepassen waardoor de communicatie beter verloopt
 • Welke conflictstijlen er zijn, welke jij gebruikt, welke je ex-partner gebruikt en hoe jij uit het conflict kunt blijven, heel fijn voor jou, je ex-partner maar zeker voor jullie kinderen,
 •  
Mijn gouden tips om van je echtscheiding geen vechtscheiding te maken.

Investering:

Ik weet wat ik geïnvesteerd heb om mijn kennis te verkrijgen en daardoor Succesvol Gescheiden ben met de vader van onze kinderen. Hoeveel bloed, zweet en tranen hier aan vooraf zijn gegaan. Hoeveel mensen mij een spiegel voor hebben gehouden, hoeveel prikjes ze me gaven echter doordat ze niet gescheiden waren niet op het juiste knopje drukt. Wel hebben ze me samen met mijn eigen ervaringen en inzichten geholpen om te komen waar ik nu ben. Deze schat van ervaring maakt dat hetgeen ik met je deel in dit traject van onschatbare waarde is. Een ervaring waar je nu en in de toekomst de vruchten plukt. Het zal nooit meer worden zoals het was.

De investering is € 795,00. Dit is inclusief 21% BTW.

 

Dit traject is zowel online als offline te volgen. Locatie offline C-Mill: Jan Campertstraat 9, 6416 SG Heerlen

 

Veelgestelde vragen

 • Binnenkort is er een nieuwe datum beschikbaar
 • Kun je zo lang niet wachten plan dan een gratis sessie met me in

Het is mogelijk om in 2 maandelijkse termijnen te betalen. Per deelbetaling komt hier een toeslag van €20,00 op.

Ondanks dat het traject voor jullie beiden waardevol is,  wil niet iedereen deze samen met de ex-partner volgen. De workshop is zo opgesteld dat je hem alleen of met je ex-partner kan volgen. De keus is aan jou c.q. jullie.

Degene die het programma aanschaft krijgt toegang tot het programma. Je partner mag met je meekijken. Het is niet toegestaan anderen toegang tot het programma te geven.

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten