Logo Susan Stijnen
0646171545 susan@susanstijnen.nl

Handtekening gezet? Maak in 5 stappen een succes van je scheiding

Meld je nu aan voor mijn gratis webinar waarin ik mijn 5 bewezen stappen met je deel die ervoor zorgen dat jij de sleutel in handen hebt om van je scheiding een succes te maken.

Meld je nu aan voor mijn gratis webinar waarin ik mijn 5 bewezen stappen met je deel die ervoor zorgen dat jij de sleutel in handen hebt om van je scheiding een succes te maken.

Herken je dit?

De handtekening onder het ouderschapsplan en convenant is gezet

Het gescheiden leven tussen jou en je ex-partner is een feit

Je dacht dat het daarmee klaar was en dan blijkt het pas te beginnen

De uitvoering van de afspraken is lastiger dan gedacht

Je interpreteert de afspraken net iets anders dan je ex-partner

Je loopt tegen nieuwe en onverwachte situaties aan

Je emoties spelen meer en vaker op dan je had gedacht

De communicatie tussen jou en je ex-partner verloopt toch niet zo soepel

Met tijd en wijle loop je op te tenen

Je moet een nieuwe weg vinden in de omgang met degene waar je zo intens mee hebt samengeleefd

Je had je nog zo voorgenomen om samen goede ouders te zijn. Door alles wat er speelt blijkt dit minder makkelijk dan je had gedacht.

En dit is absoluut niet wat je wilt!

Je hebt al van alles geprobeerd en weet niet meer wat je moet doen

Je zit met je handen in het haar.

Wanneer is dit webinar iets voor jou?

Als je echt een succes wilt maken van je scheiding

Als je bereid ben naar jezelf te kijken

Als je niet (meer) met de vinger naar je ex-partner wilt wijzen

Als je eigen verantwoordelijkheid kunt en wilt pakken

Als je je ex-partner ondanks de verschillen het ouderschapsplan gunt

Als je er klaar mee bent hoe het nu gaat.

De sleutel tot verandering zit in jezelf!

Wil jij weten welke 5 stappen het zijn? Wil jij weten hoe JIJ de sleutel in handen krijgt om daadwerkelijk een succes van je scheiding te maken? Gun jij je dit zelf en daarmee ook de kinderen!

Waar wacht je dan op?

Schrijf je dan in voor 11 januari om 20.00 uur

MINIMAL-U_SUSAN_FOTOSHOOT_2-40

Als gescheiden ouder en ex-partner weet ik precies tegen welke situaties je kunt aanlopen en heb ik een legio aan emoties ervaren en ervaar ik ze soms nog. Ook bij mij had het wel eens de andere kant op kunnen gaan. Echter ik had onze kinderen ooit een belofte gedaan. “Papa en mama zouden beiden in hun leven blijven én we zouden niet gaan vechten”.

Hier wilde ik koste wat kost aan voldoen. Dit maakte dat ik er actief mee aan de slag ben gegaan en door de jaren ervaren heb hoe fijn het is om daar rust in te krijgen en te kunnen beheersen. Het voelt zo fijn dat ik het met iedereen wil delen hoe ik dit voor elkaar gekregen heb. En hey, als ik het kan, kun je het ook! Als je echt wilt!

Ervaring van anderen...

Louise:

Beste Susan, ik vond het een leuk en helder webinar. Bedankt dat ik het heb mogen volgen! hartelijke groet, Louise

Fred:

Ik heb veel aan seminar gehad een paar ogen openers gehad .maar ook wel weer vragen en twijfels maar toch overwegend positief voor mijzelf

Heleen:

Vanwege de vervelende privé situatie het webinar gevolgd van Susan. Het webinar is heel duidelijk en kort en bondig. Het zet je wel aan tot denken. Vooral het besef dat je dingen niet voor jezelf doet, maar vooral de kinderen. En het duidelijke verschil tussen partnerschap en ouderschap. Ik moet alles nog een plek geven in mijn denkwereld, maar in korte tijd veel geleerd.

Praktisch

Het webinar is gratis (belachelijk voor de waarde die ik met je ga delen) en online te volgen. Je hoeft er de deur dus niet voor uit. Vanuit je vertrouwde omgeving, vanachter je eigen laptop en niemand die het ziet. Kan ik nog maar 1 advies geven doe mee! 

11 januari om 20.00 uur.

Scheiden met kinderen
8 praktische tips die je zeker moet weten

Download jij mijn gratis e-book?