Handtekening gezet?

Maak in 5 stappen een succes van je scheiding
Ik kan je leren hoe je een succes maakt van je scheiding als je bereid bent om actief aan de slag te gaan.

Handtekening gezet?

Maak in 5 stappen een succes van je scheiding
Ik kan je leren hoe je een succes maakt van je scheiding als je bereid bent om actief aan de slag te gaan.

Meld je nu aan voor mijn gratis webinar waarin ik mijn 5 bewezen stappen met je deel die ervoor zorgen dat jij de sleutel in handen hebt om van je scheiding een succes te maken.

Herken je dit?

Wanneer is dit webinar iets voor jou?

De sleutel tot verandering zit in jezelf!

Wil jij weten welke 5 stappen het zijn? Wil jij weten hoe JIJ de sleutel in handen krijgt om daadwerkelijk een succes van je scheiding te maken? Gun jij je dit zelf en daarmee ook de kinderen!

Waar wacht je dan op?

Als gescheiden ouder en ex-partner weet ik precies tegen welke situaties je kunt aanlopen en heb ik een legio aan emoties ervaren en ervaar ik ze soms nog. Ook bij mij had het wel eens de andere kant op kunnen gaan. Echter ik had onze kinderen ooit een belofte gedaan. “Papa en mama zouden beiden in hun leven blijven én we zouden niet gaan vechten”.

Hier wilde ik koste wat kost aan voldoen. Dit maakte dat ik er actief mee aan de slag ben gegaan en door de jaren ervaren heb hoe fijn het is om daar rust in te krijgen en te kunnen beheersen. Het voelt zo fijn dat ik het met iedereen wil delen hoe ik dit voor elkaar gekregen heb. En hey, als ik het kan, kun je het ook! Als je echt wilt!

Klanten reviews

Wat anderen zeggen

Ondanks een succesvolle scheiding (dankzij deze specialisten) en anderhalf jaar goedlopend co-ouderschap werd ik compleet verrast door mijn ex. Op vakantie in het buitenland staat daar ineens zijn nieuwe vriendin die zich aan de kinderen voorstelt. Niet vooraf geïnformeerd werd ik compleet overvallen. Wat kun je dan beter doen dan advies vragen aan deze experts. Als een leeuwin wil je vechten voor je kinderen en stiekem zit daar dan weer veel oude partnerpijn onder. Het laatste wat ik wil is alsnog eindigen als ruziënde ouders. Wat is nu echt het beste voor de kinderen? Hoe krijg je zelf weer lucht? Bedankt voor je advies Susan!
Mandy
Toen we de beslissing hadden genomen om te gaan scheiden, ontstonden er veel vragen. Susan heeft op een hele fijne wijze ons door dit vervelend proces begeleid en geholpen. Ze staat neutraal in het proces en geeft goede adviezen om tot oplossingen te komen. Buiten de en formele zaken die aan bod komen heeft ze veel aandacht voor de mens. Zelfs had ze aandacht voor onze dochter. Ik kan Susan aanrader voor Iedereen die gaat scheiden.
Erik
Als je dacht dat zodra je gescheiden bent je overal vanaf bent, think again. Dan begint het pas! Mijn ex-partner en ik waren al 2 jaar gescheiden toen we pas bij Susan terecht kwamen. Zij gaf ons een spiegel, huiswerk en de ruimte om een nieuwe solide basis te bouwen voor de fase 2.0. De fase waarin je opnieuw moet bepalen wat ouderschap en partnerschap omvat. Een eyeopener. Na 6 sessies zijn we van tafel gegaan en stappen we de toekomst in met veel meer begrip voor elkaar, communiceren we makkelijker en hebben we vooral geleerd dat het begint bij onszelf. Hoe sta ik zelf in de wedstrijd, dat zet de toon op je als team gaat winnen en het uiteindelijk doel gaat bereiken; in goede omgang met elkaar ons kind opvoeden en 2 fijne thuissituaties creëren. De begeleiding van Susan is zo waardevol om er samen beter en sterker uit te komen, dat gun je elke ouder die gaat scheiden!
Annijck

Praktisch

Het webinar is gratis (belachelijk voor de waarde die ik met je ga delen) en online te volgen. Je hoeft er de deur dus niet voor uit. Vanuit je vertrouwde omgeving, vanachter je eigen laptop en niemand die het ziet. Kan ik nog maar 1 advies geven doe mee! 

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten