Het Ultieme Ouderschapsplan Online

ontketen harmonie in jullie ouderschap na scheidingHoe waardevol zou het voor je zijn dat jullie kinderen ondanks

de scheiding een fijn leven hebben.


Een leven waar zowel papa als mama onderdeel zijn én waarbij ze onvoorwaardelijk van beiden mogen houden.


Hoe lastig het voor jullie als ex-partners soms ook is.

Susan-Stijnen-scheidingsspecialist.jpg

Het Ultieme ouderschaps
plan online

ontketen harmonie in jullie ouderschap na scheiding


Hoe waardevol zou het voor je zijn dat jullie kinderen ondanks de scheiding een fijn leven hebben. Een leven waar zowel papa als mama onderdeel zijn én
waarbij ze onvoorwaardelijk van beiden mogen houden. Hoe lastig het voor jullie als ex-partners soms ook is.

Ik kan je leren hoe je een succes maakt van je scheiding als je bereid bent om actief aan de slag te gaan.
Susan Stijnen scheiden coach ouderschapsplan leven

Maak een goed en doordacht ouderschapsplan

Stel je voor dat je niet alleen een ouderschapsplan hebt dat voldoet aan de wettelijke normen, maar een die verder reikt, dieper graaft en een pad effent voor een leven van vreedzaam ouderschap. Ik ben Susan Stijnen DE Scheidingisspecialist, jouw gids op dit cruciale pad, met trots deel ik mijn expertise en breng ik mijn ervaring van mijn eigen scheiding en de ervaring met meer dan 500 succesvol begeleide stellen naar jouw huiskamer via

Het Ultieme Ouderschapsplan Online!

Ik weet het nog goed, de kinderen zouden de eerste 3 weken van de zomervakantie bij hun vader zijn. Volgens de zorgregeling waren ze het eerste weekend nog bij mij, ik had me erop verheugd ze nog twee dagen bij me te hebben voordat ze met papa zouden gaan genieten. Wat was ik teleurgesteld toen ik erachter kwam dat mijn ex-man een vlucht naar een zonnig oord had geboekt op de avond van de laatste schooldag. Daar gingen mijn 2 dagen. “Gewoon” een verschil in interpretatie van de eerste drie weken. Voor hem begon het op vrijdag voor mij op maandag. Hoewel het bij ons geen halszaak werd, zie ik het om die reden vaak mis gaan bij ouders, geen duidelijke afspraken of nog erger “dit doen we wel in onderling overleg”. Geloof me dit eindigt meestal in onderlinge strijd. Daarom hamer ik altijd op goede én doordachte afspraken. Geen wurgcontract wel een ouderschapsplan die duidelijkheid biedt met name op momenten dat het even onduidelijk is.

Waarom is het Ultieme Ouderschapsplan Online Programma de Gouden Standaard?

 1. Ervaring Uit de Praktijk:

Mijn begeleiding is gebaseerd op echte verhalen, echte worstelingen en echte triomfen van ouders zoals jij en ik. Ja ook ik maakte een scheiding mee, twee zelfs. Een met de vader van mijn kinderen en een met iemand waarmee ik samen geen kinderen heb. De impact was er niet minder om. Stap in de schoenen van degenen die jou voor zijn gegaan en leer van mijn en hun ervaringen om valkuilen te vermijden.

 1. Jouw unieke Gezinsblauwdruk:

Jouw gezin is uniek, en zo hoort ook jullie ouderschapsplan te zijn. Jouw gezin verdient een ouderschapsplan dat deze uniciteit omarmt. Het Ultieme Ouderschapsplan Online Programma biedt geen one-size-fits-all oplossing; het biedt flexibiliteit en aanpasbaarheid, zodat je een ouderschapsplan kunt creëren dat specifiek is afgestemd op de behoeften en dynamiek van jouw unieke gezinssituatie. Het is een dynamische reis die de unieke dynamiek van jouw gezin omarmt en ondersteunt. Ontdek de kracht van maatwerk terwijl je de blauwdruk van jouw gezin ontwerpt, waarbij alle nuances en behoeften gerespecteerd  worden.

 1. Verder dan wettelijke kaders:

Het Ultieme Ouderschapsplan Online Programma gaat verder dan oppervlakkige regelingen. Ontdek de diepte van ouderschap terwijl je samen elk aspect doorloopt, van dagelijkse routines tot de meest significante beslissingen. Hierdoor ontstaat niet alleen een wettelijk waterdicht plan, maar een levenslange gids. Ik zorg ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien, zodat jullie beiden met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan.

 1. Minimale discussie; maximale harmonie:

Je krijgt niet alleen tools om conflicten te beheren, je leert ook hoe je ze kunt voorkomen. Het doel is niet alleen om geschillen te verminderen, maar om een cultuur van begrip en samenwerking op te bouwen die blijft groeien. Want ongeacht dat jullie partnerschap het niet gered heeft tot de dood jullie scheidt, blijven jullie wel samen ouders tot de dood jullie scheidt.

 1. Voortdurende Ondersteuning:

Het ouderschap kent geen eindpunt, het is een evoluerende reis. Daarom bied ik niet alleen een programma, maar een levenslange gemeenschap van ondersteuning. Van belangrijke levensgebeurtenissen tot nieuwe uitdagingen, ik ben er om je te begeleiden.

HEt allerbeste ouderschapsplan

Dit is mogelijk als je Het Ultieme Ouderschapsplan Online programma bij mij volgt.

Een online traject waarin ik alles met je deel wat nodig is om tot een ouderschapsplan te komen dat afgestemd is op jullie unieke gezin.

Je krijgt toegang tot De ScheidingsAcademie waarin ik je stap voor stap leid door de afspraken waarover je afspraken dient te maken in een ouderschapsplan. 

Een omgeving met geluidsfragmenten, video’s, links, opdrachten, templates, downloads en praktijkvoorbeelden. 

Heb je geen zin om heel internet af te struinen, geen zin in lange gesprekken met een advocaat of mediator? Dan is dit programma voor jou DE uitkomst. Na het volgen van dit online programma heb je een compleet ouderschapsplan volledig gericht op jullie situatie, dus geen copy-paste van je buurvrouw, je collega of je vriendin. Maatwerk een unieke blauwdruk. 

Wat is de investering voor
Het Ultieme Ouderschapsplan Online

De investering is eenmalig € 97,00

 

Wanneer is dit traject WEL geschikt?

 • je goede doordachte afspraken wilt maken
 • je de kinderen het beste gunt
 • je geen zin hebt om uren het internet af te struinen
 • je op de allerbeste manier voorbereid wilt zijn
 

Wanneer is dit traject NIET geschikt?

 • je ondoordachte afspraken wilt maken
 • je een derde wenst die van A tot Z met je meekijkt
 • je niet weet hoe een computer werkt

Veelgestelde vragen

Dit online traject geeft je alles wat he nodig hebt om tot goed doordachte afspraken te komen. Bij een huwelijk of geregistreerd partnerschap dienen de afspraken nog door een advocaat ingediend worden bij de Rechtbank.

Bij het online programma is er geen gesprek met kinderen.