Scheiden met kinderen

gratis e-book

Scheiden met kinderen

gratis e-book
Mijn gouden tips om van je echtscheiding geen vechtscheiding te maken.

Mijn gouden tips om van je echtscheiding geen vechtscheiding te maken.

Ooit dacht ik “als de echtscheiding maar rond is dan komt alles wel goed”. Nu weet ik dat het niet zomaar goed komt. De mindset tijdens en na de echtscheiding spelen wat mij betreft een grote rol in de kans van slagen dat jullie het partnerschap goed afronden en collega-ouders worden. Ik weet inmiddels dat het mogelijk is, mijn ex- man en ik hebben het bewezen. Wil jij ook van je echtscheiding geen vechtscheiding maken? Download dan hier mijn 5 gouden en bewezen tips. Jij blij, je ex-partner blij en het allerbelangrijkste “de kinderen blij”

In mijn e-book deel ik mijn bewezen goudens mindset tips die jou ook helpen om van je echtscheiding geen vechtscheiding te maken.

Ja, dat download dat e-book!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk, hiervoor verwijs ik je naar de privacy verklaring.

Klanten reviews

Wat anderen zeggen

Ondanks een succesvolle scheiding (dankzij deze specialisten) en anderhalf jaar goedlopend co-ouderschap werd ik compleet verrast door mijn ex. Op vakantie in het buitenland staat daar ineens zijn nieuwe vriendin die zich aan de kinderen voorstelt. Niet vooraf geïnformeerd werd ik compleet overvallen. Wat kun je dan beter doen dan advies vragen aan deze experts. Als een leeuwin wil je vechten voor je kinderen en stiekem zit daar dan weer veel oude partnerpijn onder. Het laatste wat ik wil is alsnog eindigen als ruziënde ouders. Wat is nu echt het beste voor de kinderen? Hoe krijg je zelf weer lucht? Bedankt voor je advies Susan!
Mandy

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten