Logo Susan Stijnen
0646171545 susan@susanstijnen.nl

Mijn gouden tips om van je echtscheiding geen vechtscheiding te maken.

Ooit dacht ik “als de echtscheiding maar rond is dan komt alles wel goed”. Nu weet ik dat het niet zomaar goed komt. De mindset tijdens en na de echtscheiding spelen wat mij betreft een grote rol in de kans van slagen dat jullie het partnerschap goed afronden en collega-ouders worden. Ik weet inmiddels dat het mogelijk is, mijn ex- man en ik hebben het bewezen. Wil jij ook van je echtscheiding geen vechtscheiding maken? Download dan hier mijn 5 gouden en bewezen tips. Jij blij, je ex-partner blij en het allerbelangrijkste “de kinderen blij”

In mijn e-book deel ik mijn bewezen goudens mindset tips die jou ook helpen om van je echtscheiding geen vechtscheiding te maken.

Ja, download dat e-book!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk, hiervoor verwijs ik je naar de privacy verklaring.

Ervaring van anderen...

Louise:

Beste Susan, ik vond het een leuk en helder webinar. Bedankt dat ik het heb mogen volgen! hartelijke groet, Louise

Scheiden met kinderen
8 praktische tips die je zeker moet weten

Download jij mijn gratis e-book?