Scheiden Zonder Lijden

Drie essentiële elementen van een vreedzame scheiding

Webinar 5 oktober 2023

Je herkent het misschien wel

Op het moment dat het hoge woord “wij gaan scheiden” eruit is, zakt de grond onder je voeten vandaan. Het vaste, vertrouwde fundament is plots verdwenen. Bovendien zorgen de financiële aspecten rondom een scheiding voor extra onrust en onzekerheid

Scheiden is zo omvangrijk, het wordt vaak onderschat. Het is meer dan spullen verdelen en de juridische rompslomp. Het is een periode van rouw en afscheid, van totale verandering. Je krijgt te maken met emoties waarvan je nooit gedacht had dat je ze zou krijgen.

Je weet dat het anders moet, maar hoe? Hoe graag je het ook zelf wil oplossen, je beseft dat je het niet alleen kunt. Hulp vragen is niet makkelijk, maar wel essentieel.

(Meld jij je aan voor het webinar, dan ontvang je ook regelmatig waardevolle informatie per e-mail over alles wat met scheiden te maken heeft en waarmee jij direct aan de slag kunt. Overigens kun jij je altijd en op ieder moment hiervoor uitschrijven.)

Jij zit met duizend-en-één vragen

Vragen die je onzeker maken en, als er geen antwoorden op komen, ertoe kunnen leiden dat jullie situatie verhardt en daarmee het voornemen om oprecht samen te scheiden in het gedrang kan komen.

Scheiden Zonder Lijden kan!

Scheiden is zo omvangrijk, het wordt vaak onderschat. Het is meer dan spullen verdelen en de juridische rompslomp. Het is een periode van rouw en afscheid, van totale verandering. Je krijgt te maken met emoties waarvan je nooit gedacht had dat je ze zou krijgen. 

Je wilt het zo graag goed regelen voor jezelf, je ex-partner en zeker voor de kids, je struint internet af maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Het maakt je nog onrustiger terwijl je zo naar duidelijkheid en rust verlangt.

Maak met behulp van mijn webinar Scheiden Zonder Lijden een start met het nemen van verantwoordelijkheid over je nieuwe leven. Op 5 oktober om 20:00 geef ik een webinar van ca. 60 min. over de drie essentiële elementen van een vreedzame scheiding. die ervoor zorgen dat je tot goed doordachte afspraken komt, leert om te gaan met je emoties zodat je helderheid krijgt en weer rust kunt ervaren.

Hoe vervelend dit onderwerp ook is, dit wil je niet missen!

Mijn gouden tips om van je echtscheiding geen vechtscheiding te maken.

Susan Stijnen

Mijn naam is Susan. Een ongewoon gewone vrouw, ambitieus, recht door zee en met het hart op de juiste plek.

Moeder van 2 fantastische kinderen. Een zoon van 22 en een dochter van 19. Sinds 2007 gescheiden met de vader van mijn kinderen en sinds 2020 uit elkaar met mijn laatste partner.

Daar waar de scheiding met de vader van mijn kinderen ondanks alle emoties in harmonie is verlopen, ging dit bij mijn laatste partner anders. Ik ben geschrokken van de intensiteit ervan en misschien nog wel meer van mezelf. Dat dit mij kon gebeuren. Het heeft mij echter ook andere inzichten gegeven.

 

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten