Logo Susan Stijnen
0646171545 susan@susanstijnen.nl

HELP, ik denk aan scheiden

Ik herinner het me nog als de dag van gisteren, de dualiteit, de eenzaamheid , de onzekerheid als je op zoek bent naar het antwoord op de vraag: over Scheiden of Blijven?

Herken je dit?

De laatste tijd gaat de gedachte van scheiden steeds vaker door je hoofd. Van de ene kant wil je niet meer verder, van de andere kant wil je nog blijven. Wat ga je opgeven en wat staat je allemaal te wachten, hoe gaat je partner reageren en de kinderen?

De gedachte aan de onzekere toekomst maakt dat je buik samen trekt en je je voor zoveelste keer toespreekt dat het allemaal niet zo erg is, dat er overal wel iets is en dat het gras niet groener is aan de andere. Toch blijft het aan je knagen, hebben jullie nog wel een toekomst?

Onbewust reageer je anders dan anders, neem je meer afstand van je partner, wat de relatie helemaal niet ten goede komt. Je wordt soms gek van jezelf, dit is niet wat je je bedacht had toen je volmondig “ja” tegen deze relatie zei.

Je vreest voor wat gaat komen, was er maar iemand die je hierbij kan helpen, iemand die je de juiste vragen stelt waardoor je makkelijker tot een antwoord komt op die ene vraag:  Scheiden of Blijven?

Een vraag, die als er geen antwoord op komt, ertoe kan leiden dat je anders gaat gedragen ten opzichte van je partner, dat er spanningen ontstaan omdat je partner niet begrijpt wat er aan de hand is waarmee je de kans loopt dat het een keer misgaat. Dat je tijdens een ruzie iets roept wat je niet wilt of dat jullie zo ver van elkaar af komen te staan dat een derde de kans krijgt tussen jullie in te komen. Is dat hoe je het voor ogen hebt?

Hoe zou het voor je zijn…

Als die twijfel niet meer voelt, dat je dag niet meer in beslag genomen wordt omdat je steeds ligt te wikken en te wegen, dat je voor jezelf duidelijkheid krijgt wat je al dan niet wilt en voelt, dat je helder hebt waarom je zou scheiden of waarom je juist zou willen blijven, dat je helder hebt wat de mogelijke gevolgen zijn en weet wat je te wachten staat.  Dat je geen onrust meer voelt en een Dat je een gedegen besluit kunt nemen of je wilt scheiden of blijven en dat je weet wat je mag verwachten wat je ook besluit.

Dit is mogelijk, als je mijn online programma HELP, ik denk aan scheiden volgt

Een programma waarin je stap voor stap aan de slag gaat, met als doel dat je zoveel mogelijk vragen en onduidelijkheden beantwoord hebt waardoor je, hoe lastig ook, meer onderbouwd een besluit kunt nemen.

Meld je vandaag nog aan en krijg antwoord op die ene vraag Scheiden of Blijven?

Je krijgt 3 maanden toegang tot mijn online academy. Daar vind je diverse zeer waardevolle modules en lessen van mijn programma HELP, ik denk aan scheiden!

✔ Te volgen wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo

✔ Terug te kijken zolang je toegang hebt

✔ Gratis updates en/of aanvullingen die ik maak binnen het online programma.

 

Na het afronden van het online programma

Heb je meer inzichten en duidelijkheid waardoor je een gedegen keuze kunt maken over de vraag Scheiden of Blijven?

In het gunstigste geval kom je tot de ontdekking dat je wilt blijven, is het ongunstigste geval dat je wilt scheiden en heb je een heel goed beeld wat je te wachten staat. In beide gevallen is de investering het meer dan waard.

Investering

Omdat dit een nieuwe traject is, is de investering tijdelijk met extra korting €200,00

In ruil voor het lagere pilottarief, ontvang ik graag je uitgebreide feedback, waarmee ik het traject nog verder kan verbeteren voor toekomstige klanten.

Jij gaat  gegarandeerd resultaat behalen als je:
✔ Actief aan de slag gaat met de opdrachten
✔ Verantwoordelijkheid neemt voor je eigen handelen.

Wanneer is dit online programma iets voor jou?

 • Je overweegt te gaan scheiden – je steeds vaker aan scheiden denkt
 • Je hebt hulp nodig bij het nemen van een beslissing – je de knoop niet door durft te hakken
 • Je wilt een goede overwogen beslissing nemen – je niet weet wat je staat te wachten
 • Je hebt geen idee wat op je af gaat komen
 • Je wilt inzicht krijgen waar je allemaal op moet letten – je geen idee hebt waar te beginnen
 • Je wilt niet over één nacht ijs wilt gaan

Kortom als je twijfelt Scheiden of Blijven? 

susan-breedstoploosengekleurd

Veelgestelde vragen.

Wanneer start het programma?

  • Na aanschaf krijg je direct toegang tot het programma.

Volg ik dit programma alleen of met anderen?

  • Je volgt dit programma alleen, niemand die ziet dat jij dit volgt

Kan ik dit programma alleen volgen of moet ik deze samen met mijn partner volgen?

  • In principe volg je dit programma alleen. Er is per slot van rekening maar 1 persoon die antwoord kan geven op de vraag Scheiden of Blijven?, dat ben JIJ!
  • Uiteraard is het ook mogelijk om hem met je partner te volgen. Heel goed als jullie beiden tot een goed besluit willen komen. Houdt er wel rekening mee dat jullie beiden tot een ander antwoord kunnen komen

Is de investering per persoon of per stel?

  • Degene die het programma aanschaft krijgt toegang tot het programma. Je partner mag met je meekijken. Het is niet toegestaan anderen toegang tot het programma te geven.

Ik kan niet in een keer betalen, mag het ook in termijnen betalen?

  • Het is helaas niet mogelijk om het programma in termijnen te betalen.

Testimonials

Staat hier binnenkort jouw testimonial?

Scheiden met kinderen
8 praktische tips die je zeker moet weten

Download jij mijn gratis e-book?