Kinderen op de eerste plaats

Begeleiding na scheiding
Susan-Stijnen-scheidingsspecialist.jpg

Kinderen op de eerste plaats

Begeleiding na scheiding
Susan-Stijnen-scheidingsspecialist.jpg

“Ex-partner-issues” aan de kant in het belang van de kinderen

Jij en je ex- partner zijn al een tijdje gescheiden. De scheiding is destijds helemaal niet soepel verlopen. Het was een emotionele rollercoaster en hij werd omgeven door veel vragen die nog steeds niet zijn beantwoord. Je bent het vertrouwen in je ex-partner volledig kwijt. Jullie proberen allebei je best te doen, maar toch gebeuren er steeds weer dingen waardoor jullie elkaar niet lijken te begrijpen. Je probeert je over dingen heen te zetten, wellicht geldt dit ook voor je ex-partner – maar toch hebben jullie vaak gedoe. Ondanks de beste bedoelingen lopen jullie op eieren.

Daarnaast maken mogelijk nieuwe partners het er niet makkelijker op. Dit heeft geleid tot andere verwachtingen en soms zelfs andere regels. De rollen zijn anders en in plaats van samen ouders te zijn voor jullie kinderen zijn jullie nu ineens met drie of vier.

Maar dit is toch helemaal niet goed voor de kinderen? Het kan niet anders dan dat zij hier last van hebben. En dat is het allerlaatste wat je ze gunt. Samen komen jullie er niet uit, wat nu?

Begeleiding na scheiding

Kinderen op de eerste plaats!

Dat is mogelijk met het traject Kinderen op de eerste plaats! Tijdens dit traject gaan we aan de slag en krijg je inzicht in de emoties die horen bij een scheiding. Waar die emoties vandaan komen en welke invloed deze hebben op jullie relatie als ouders. Je leert met die emoties omgaan zodat de kinderen er geen last van hebben. Je krijgt duidelijkheid over hoe conflicten op partnerschapsniveau in de weg kunnen staan op ouderschapsniveau. Je leert luisteren naar hetgeen je ex-partner te vertellen heeft zonder meteen een oordeel te vellen of in de verdediging te gaan.

Aan het eind van Kinderen op de eerste plaats! hebben jullie inzicht in elkaars denken en doen. Kun je respect tonen voor de mening van de andere ouder zonder deze af te vallen. Komen jullie makkelijker tot afspraken en betrekken jullie elkaar in de opvoeding van de kinderen. Je kunt je emoties t.o.v. je ex ondergeschikt maken en de kinderen ECHT op de eerste plaats zetten. Want als jij dit doet kan je ex-partner niet meer dan volgen!

Een scheiding is geen eind maar een nieuw begin. Juist door met elkaar in gesprek te blijven voorkom je ruzie tussen jou en je ex-partner.

Een vechtscheiding wordt gezien als emotionele verwaarlozing van kinderen. Wellicht besef je vaak niet wat ruzie tussen jou en je ex-partner met de kinderen doet.

Dit is toch niet wat je jullie kinderen gunt? Je wilt het beste voor de kinderen en samen met je ex-partner ouders zijn. Kinderen op de eerste plaats! zorgt ervoor dat dit mogelijk is.

Het is niet de scheiding die kinderen schaadt, maar de manier hoe jullie als ouders hiermee omgaan!

Je wilt het beste voor de kinderen en samen met je ex-partner ouders zijn. Kinderen op de eerste plaats! zorgt ervoor dat dit mogelijk is.

Investering:

De investering voor Kinderen op de eerste plaats! is € 895,00 per persoon.

Gratis en vrijblijvend informatiegesprek:

In een vrijblijvend informatiegesprek geef ik een helder beeld van wat jullie mogen verwachten en wat ik voor jullie kan betekenen. We bekijken wat jullie wensen en behoeften zijn. Tevens geef ik jullie al 3 tips waarmee jullie de eerste stap naar kunnen zetten zodat jullie de kinderen echt op de eerste plaats zetten. Dit informatiegesprek duurt maximaal een half uur, hieraan zijn geen kosten verbonden.

Klanten reviews

Wat anderen zeggen

“Susan heeft mijn ex-partner en mij uitstekend geholpen om een langslepend conflict op te lossen. Ze is heel direct en komt tot de kern van de zaak met gevoel voor emoties. Met haar handreikingen en begeleiding ga ik tevreden en gelukkiger verder.”
Hans
“Ik ben zeer te spreken over de wijze waarop Susan ons heeft geholpen. Mijn ex-partner en ik waren verwikkeld in een slepend conflict. We kwamen er samen niet uit; emoties over zaken die in het verleden hadden gespeeld, maakten het voor ons beide lastig om tot een oplossing gekomen. Via een tip van een vriend zijn we bij Susan terechtgekomen. Al vanaf de intake had ik een goed gevoel bij Susan: ze luistert goed, vraagt door, stelt de juiste vragen en komt direct kundig en ervaren over. Ben zeer te spreken over haar aanpak en de prettige sfeer die ze heeft weten te creëren. Binnen enkele sessies zijn we tot een goede oplossing gekomen. Mijn ex-partner en ik kunnen nu eindelijk een punt zetten achter dit conflict. Nieuwe afspraken zijn op heldere wijze in een addendum vastgelegd. De rust is weer teruggekeerd en we kunnen ons weer focussen op onze eigen toekomst.”
Jantine

Veelgestelde vragen

Een gratis informatiegesprek voer ik altijd met jou en je ex-partner. Ik vind het belangrijk dat jullie beiden van de zelfde informatie worden voorzien en dat er niet al op voorhand ruis ontstaat omdat de een denkt andere informatie gekregen te hebben dan de ander. Indien jullie echt de intentie hebben om samen de kinderen op de eerste plaats te zetten is het ook niet nodig is om gesprekken apart te voeren.

Het is voor het volgen van het traject Kinderen op de eerste plaats! van essentieel belang dat jullie hier beiden achterstaan. Zonder commitment is de kans van slagen vele malen kleiner. De vraag blijft dan, wat dan wel? De kans dat de sfeer tussen jou en je ex-partner daarmee verslechtert is vele malen groter. Is dit wat jouw ex-partner wilt?

Het traject Kinderen op de eerste plaats! omvat 3-4 bijeenkomsten van maximaal 1,5 uur waar jullie beiden bij aanwezig dienen te zijn. Indien nodig krijgen jullie ook een addendum ouderschapsplan met hernieuwde afspraken. Een (her)berekening alimentatie is geen onderdeel van dit traject.

Een gesprek met de kinderen zit niet in dit traject. Mocht tijdens het verloop van het traject echter blijken dat dit van belang is, dan zal ik dat met jullie bespreken.

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten