Wandel je mee?

datum

Wandelen, inmiddels een vaste dagelijkse activiteit. Nog voor de dag begint heb ik mijn ronde er al op zitten. Weer of geen weer, hond of geen hond (ja ik heb een co-baasjesschap????), door de week of weekend rond een uur of 7 ga ik aan de wandel.

Hoe het begon
Het begon allemaal in november 2020 toen de relatie met mijn partner strandde. Toen ik in Corona-tijd mijn intrek nam op mijn kinderkamer en er niet veel te doen was besloot ik om te gaan wandelen. Daar waar ik in het verleden hoogstens de verplichte rondjes met de hond deed werden die met de keer langer tot ik op enig moment afstanden van 25 km liep.
Soms wandelde ik met anderen, geregeld wandelde ik alleen.
Met de tijd merkte ik dat het niet alleen fysiek erg goed voor me was (in combinatie met gezonder eten vlogen de kilo’s eraf), ook mentaal merkte ik dat het me enorm goed deed.

Ik ben ook maar een mens
Een relatie verbreken is niet niks en ondanks dat ik professional ben en heel goed weet hoe het allemaal werkt ben ik daarnaast ook maar een mens met alle gevoelens en emoties van dien. Ook ik was in rouw over wat ik verloren had, boos over hoe dingen gelopen waren, verdrietig over het gemis en onzeker over mijn toekomst. Toch wist ik ook dat er maar 1 persoon, IK, verantwoordelijk was voor het weer oppakken van mijn leven.
De wandelingen hebben er mede voor gezorgd dat ik gekomen ben tot waar ik nu ben. Zittend op bankjes, turend over het water, in de regen, door de modder, door de sneeuw en ook in de zon. Tijdens het wandelen vond ik de antwoorden op de liefdevolle doch confronterende vragen gesteld door mezelf en door anderen.
Herkende en erkende ik mijn emoties, verwerkte ik wat me was overkomen, gaf ik dingen een plek en creëerde ik mijn nieuwe leven. Een leven wat ik op dit moment als gelukkig ervaar en waar ik dankbaar voor ben. Tijdens het wandelen vond ik mezelf! En dat gun ik jou ook!!!

Dagelijks krijg ik mails en telefoontjes van gescheiden ouders die het niet meer weten en mij om raad vragen. Vaak willen ze een Quick fix voor hetgeen op dat moment speelt. De basis aanpakken gebeurt daarin wat mij betreft nog veel te weinig. Geen tijd, te duur, te ver weg, ik kan het wel alleen zijn vaak excuses die ik hoor.
Bullshit denk ik dan. Als je echt wilt zet je die excuses aan de kant. Weet je hoe ver ik rij voor mijn coach? Hoeveel ik geïnvesteerd heb om te komen waar ik nu ben? Je kunt jezelf geen spiegel voor houden en een liefdevolle schop onder je kont geven is bijna onmogelijk. Je ziet zelf je valkuilen niet, laat staan dat je ze echt aan gaat pakken.

Het MOET echt anders in scheidingsland.
Om die reden en op veler verzoek heb ik iets nieuws bedacht: De ScheidingsWandeling!

  • 3 x een uur wandelen in de natuur
  • 3 x drinken met iets lekker
  • 3 x mij met al mijn kennis, kunde en ervaring
  • 3 x een liefdevol doch confronterend gesprek
  • 3x een uur beweging
  • 3x een uur tijd voor jezelf
  • 3x gegarandeerd heel veel inzichten!

Aan het eind van de wandelingen heb je je hart kunnen luchten, is je hoofd leeg, heb je inzichten in jouw emoties, weet je waardoor die emoties getriggerd worden en weet je hoe je hiermee om kunt gaan, hierdoor zal je minder spanningen ervaren in het contact met je ex-partner en niet meer op je tenen lopen. Stel je eens voor hoe fantastisch dit voor jullie kinderen is!

De investering voor deze pilot is slechts €97,00 p.p., daarnaast vraag ik je een review te schrijven voor op mijn website.

Ben je enthousiast?
Meld je dan aan door te mailen en te reageren met JA, ik wil met je meewandelen! Je ontvangt van mij dan een tikkie en een link naar mijn agenda om de eerste wandeling in te plannen!

Wil jij nu eindelijk je leven na scheiding oppakken, ben je klaar met al je emoties en wil je stappen gaan zetten naar een gelukkig(er) leven na de scheiding, ben jij bereidt om te kijken naar waar jouw verantwoordelijkheid ligt? Dan nodig ik je graag uit om met mij mee te wandelen. Nieuwe wegen en paden te ontdekken, oude te herleven en/of te herontdekken.

Ik zou geen reden kunnen bedenken waarom je het niet zou doen! Misschien eentje, de wandeling gaat namelijk onder alle weersomstandigheden door 🙂. En zelfs daarvan ben ik overtuigd dat je daar iets van kunt leren.

Let op! Dit is een pilot dus er zijn maar een beperkt aantal plekken, wil je het niet missen meld je dan snel aan door te mailen en te reageren met JA, ik wil met je meewandelen! Je ontvangt van mij dan een tikkie en een link naar mijn agenda om de eerste wandeling in te plannen!

Ik ben er echt van overtuigd dat het jou enorm zal helpen. Ik zie je graag bij De ScheidingsWandeling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten