Verjaardag samen

datum

Zondag 10 mei wordt Jarne 20 jaar, dit had hij willen vieren met een feestje. Helaas gooit het Coronavirus roet in het eten. Om de dag niet zomaar voorbij te laten gaan en hem te verrassen is het volgende bedacht:

???? Zaterdag 9 mei wordt bij iedereen die mee wil doen én in de buurt woont gebak geleverd.

???? Bewaar dit gebak tot zondag en pak er iets te drinken bij.

???? Ga om 14.00 uur online via deze link 

???? Als iedereen aanwezig is zingen we met zijn allen “lang zal hij leven” en toosten we op Jarne.

???? Wil je daarna nog even kletsen dan kan dat, je kunt ook meteen weer uitloggen.

Laat even weten of je meedoet.

O ja en maak foto’s met en van het gebak en het zangmoment???? en stuur ze alsjeblieft door. Maken we er een fotoboekje van. Hiermee geven we Jarne hopelijk een leuke herinnering aan zijn verjaardag in de bijzondere tijd ????

Doe je/doen jullie mee?

Groetjes Darco en Susan

Dit bericht stuurden mijn ex-man en ik een week voor de verjaardag van onze zoon naar familie en vrienden van “beide kanten”. De reacties waren super enthousiast, uiteraard deden ze mee!

Op zondag om 13.45 uur begon ik met het inschenken van de drankje en het serveren van het gebak. Jarne zat op dat moment midden in een escaperoom spel dat hij die dag gekregen had. En eerlijk gezegd irriteerde het hem een beetje dat ik juist nu gebak wilde gaan eten. “Moet dit nu? Ik heb nog geen zin in gebak” was zijn reactie. In het vuistje lachend keek de rest me aan, wetende wat komen ging.

Ik zat naast hem met de laptop een beetje gedraaid en zag dat er steeds meer mensen online kwamen. Toen we compleet waren draaide ik het scherm om.

“Jarne er zijn een aantal mensen die je iets willen zeggen”. Na nog een beetje gestuntel, geen geluid, geen beeld je kent dat misschien wel, van met name de oudere generatie kwam het moment dat we met zijn allen “Lang zal hij leven” zongen.  Jarne genoot zichtbaar. Nog even een laatste woord van deze en gene en toen was “het feestje” alweer voorbij. Hoe kort ook,  Jarne vond het een enorme verrassing en gaf aan dat hij zich daardoor toch een beetje meer jarig voelde. Fijn lieverd, en by the way papa, Manon en Floor komen vanavond eten. Waar heb je zin in?

’s Avonds aten we met de meest belangrijke mensen voor Jarne samen pizza en kletsten nog een aantal uren na. Dit laatste kunnen we inmiddels en als ik zie hoe de kinderen ervan genieten, ben ik enorm dankbaar en kan ik alleen maar hopen dat meer ouders dit op termijn kunnen. Dat zij het ouderschap voorop kunnen zetten ondanks de mogelijke partnerschapsproblemen. Je kinderen zijn dit meer dan waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten