Vechten doe je in de ring, niet in je scheiding!

datum

Boksen, het stond al jaren op mijn wishlist. Het kwam er niet van omdat ik altijd wel een excuus verzon om het niet te doen. Ik was te zwaar, ik was te oud, ik had geen tijd, ik paste niet tussen al dat testosteron en ga zo maar verder.

Tot ik er een paar weken geleden klaar mee was en besloot dat het nu echt tijd werd. Ik pakte de telefoon, belde en plande een afspraak. Een paar dagen daarna maakte ik een beetje gespannen doch vol goede moed kennis met mijn trainer. Na de warming up stond ik voor het eerst in mijn leven in een boksring. “Vandaag beginnen we met een rechte” zegt mijn trainer en een korte uitleg volgt: “Benen uit elkaar, voeten in dezelfde richting, handen voor je gezicht, dominante hand achter, over de bokshandschoenen kijken, stappen, indraaien, bijstappen, schouders omlaag en blijven ademen”. Nog voor ik mijn eerste stoot maak, dreigt mijn hoofd op hol te slaan. Mijn trainer is dit voor “Stoot maar” vervolgt hij en kijkt me vol vertrouwen aan. Ik stoot, BAM! Ja, zo had het moeten zijn. In werkelijkheid bleek het een bammetje, een slap aftreksel van de zelfverzekerde en rake klap die ik in mijn hoofd al tig keer had gedaan. Het voelde onwennig en met name erg ongemakkelijk. De frustratie is van mijn gezicht te lezen. Mijn trainer stelt me gerust. “Geeft niets, je bent hier om te leren, gewoon doorgaan, je herpakken, zet je frustratie om in kracht en probeer het iedere keer een beetje beter te doen” zegt hij. Daarnaast geeft hij mij tips hoe mijn houding en mijn ademhaling te verbeteren.

De doorzetter in mij komt naar boven, in stilte spreek ik mezelf toe. “Kom op Suus, je kunt dit, je gaat dit potverdorie fiksen, je hebt een doel en dat ga je halen, iedere keer 1% beter ben dan de vorige keer”. Vanaf dat moment volg ik precies de instructies van mijn trainer en doe ik met bloed, zweet, tranen en onder aansporing van mijn trainer alle oefeningen die nodig zijn. Op moment van schrijven maak ik hoeken en opstoten, spring ik op een blok van 75 cm hoog en is mijn lijf fitter dan ooit. Hoe cool is dat. Ik ben nog niet waar ik zijn moet, echter ik zet stapjes en maak progressie. Alleen door het besluit te nemen het echt te gaan doen en dat te doen wat ervoor nodig is.

En zo kun je ook naar je scheiding kijken.
Waar zoek jij nog naar excuses om er geen succes van te maken? Waar pak jij nog niet de verantwoordelijkheid? Waar leg jij nog de verantwoordelijkheid bij je ex-partner? Waar blijf jij nog wijzen met de vinger? Waar blijf jij nog meedraaien in de cirkel die jullie tot nu toe nog niets gebracht heeft? Waar heb jij nog niet het besluit genomen dat het anders moet. Daar ligt de opening BESLUIT! Alleen na een besluit kun je de daadwerkelijke stappen tot verandering zetten. Dat is niet altijd makkelijk en al helemaal niet leuk. Je bent, net als ik met mijn boksen, nog niet meteen daar waar je zijn wilt. Het beweegt je wel in de juiste richting, de richting van een succesvolle scheiding, daar waar jij en je ex-partner samen ouders zijn voor jullie kinderen. Kinderen die ooit uit liefde op de wereld zijn gezet. Kinderen die het verdienen om beide ouders in hun leven te hebben.

Vechten doe je in de ring, niet in je scheiding!

Heb jij het besluit genomen?

Heb jij het besluit genomen? Wil jij nu eindelijk de cirkel doorbreken? Weet je alleen niet goed hoe. In mijn online deel ik met jouw mijn 5 bewezen stappen, die ervoor zorgen dat jij onafhankelijk van het handelen van je ex-partner een succes van je scheiding maakt. Dat je weer de regie over je leven pakt!

Meld je dan aan voor mijn online programma Creëer een succesvolle scheiding in 6 weken

De investering is €97,00. Je volgt het programma vanuit je vertrouwde omgeving in je eigen tijd.

Er is maar 1 iemand die dat kan doen en dat ben jij. Doe het voor jezelf en je helpt daarmee ook jullie kinderen!

Ja ik wil dit!

Zit je in een andere fase, ook dan help ik je graag:

IK GA SCHEIDEN
Sta je op je op het punt van scheiden en wil je dit samen goed regelen zodat je na de scheiding nog samen door 1 deur kunt waardoor je samen ouders kunt zijn voor jullie kinderen. Zoeken jullie iemand die een stuk met jullie meeloopt om het lastige pad van scheiden begaanbaarder te maken? Die je helpt met het maken en wijst op de mogelijke consequenties. Neem dan contact op voor een gratis informatiegesprek.

Gratis sessie, graag!

IK TWIJFEL NOG

Of zit je nog in het voortraject. Ben je pas bekomen van de het feit dat je überhaupt aan scheiden denkt?
Meld je dan aan voor mijn online programma HELP, ik denk aan scheiden!
In dit programma ga je in je eigen tijd en je eigen tempo aan de slag met de diverse lessen. Na het afronden hiervan het je meer inzichten en duidelijkheid waardoor je een gedegen keuze kunt maken over de vraag Scheiden of Blijven?

Dit programma is zeker een waardevolle investering als:

  • Je overweegt te gaan scheiden
  • Je hebt hulp nodig bij het nemen van een beslissing
  • Je wilt een goede overwogen beslissing nemen
  • Je hebt geen idee wat op je af gaat komen
  • Je wilt inzicht krijgen waar je allemaal op moet letten
  • Je wilt niet over één nacht ijs wilt gaan

In het gunstigste geval kom je tot de ontdekking dat je toch niet wilt scheiden, is dat niet het geval heb je een heel goed beeld hoe je het kunt regelen. In beide gevallen is de investering het meer dan waard.

De investering €200,00.

Ben je erbij?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten