Samen trots op onze dochter

datum

Verleden week was het dan eindelijk zover.

Het gala van dochterlief. Even leek het in het water te vallen omdat school besloten had het gala te cancelen. De leerlingen lieten zich echter niet uit het veld slaan, en regelden spontaan en vrij op het laatst een eigen gala.

Daar waar normaliter de jurk al maanden in de kast hangt werd dit nu een last minute actie. Nog geen twee weken voor het gala kreeg ik op donderdagavond de vraag van dochterlief “Ga je morgenavond mee voor een galajurk”. Juist op de avond dat ik vertrok voor een paar dagen weg. Ik baalde als een stekker. Dankbaar voor de huidige techniek werd al videobellend de keus gemaakt voor haar jurk!

De voorbereidingen voor de bewuste avond begonnen al vroeg in de middag. Toen de vriendinnen van dochterlief arriveerde gingen ze vrijwel direct naar boven waarna het gerommel begon. Het geluid van de föhn, geklets en gegiechel van de meiden kwam tot beneden. Op de trap ging ik stiekem even kijken. Overal lag iets, haren, nagels, make-up het werd allemaal heel serieus en tot in de puntjes gedaan.

De auto was al geregeld en haar vader, mijn ex-man, zou als chauffeur de dames naar de rode loper brengen.

Op enig moment komt dochterlief naar beneden. “Moeders (ja zo noemt ze me altijd ️) is het goed als pap, M (bonusmama) en F (halfzusje) om 18 uur komen? O ja en kunnen zij met jou meerijden?” “Uiteraard lieverd” is hetgeen ik vol overtuiging antwoord.

Een paar uur later zitten we met zijn allen aan tafel, als we gestommel op de trap horen. Even daarna komt onze dochter de kamer binnen. Gekleed in haar prachtige jurk, schoenen en een tas van M. en een ketting van mij. Alles komt samen bij haar. We slikken met zijn allen, wat is ze mooi! Onze prachtige dochter is er klaar voor en wij zijn met zijn allen meer dan trots. In de eerste plaats op haar en stiekem ook op hetgeen we met zijn allen hebben bereikt. Hoe fijn is het dat we dit kunnen, niet als ex-partners maar als ouders van onze dochter! We lopen de deur niet bij elkaar plat maar op momenten als deze zijn we er samen.

En hey dat was niet vanaf het begin zo. We hebben met de jaren een weg gezocht en gevonden, een weg die goed voelt voor ons allen en met name goed is voor onze kinderen. Steeds een stapje beter. De wil is er wat mij betreft altijd geweest en dat maakt dat je kunt leren. Met vallen en opstaan totdat het loopt en je met trots kunt zeggen. Als partner hebben we tot de dood ons scheidt niet gered, als ouders zullen we dat tot de dood ons scheidt er altijd samen voor onze kinderen zijn. En volgens mij hebben we dat niet onverdienstelijk gedaan!

Wil jij weten hoe ook jij een succes van je scheiding maakt?

Meld je dan aan voor mijn online programma Creëer een succesvolle scheiding in 6 weken
Hierin deel ik met jouw mijn 5 bewezen stappen, die ervoor zorgen dat jij onafhankelijk van het handelen van je ex- partner een succes van je scheiding maakt. Dat je weer de regie over je leven pakt! Voor jezelf en voor de kinderen!

De investering is €97,00. Je volgt het programma vanuit je vertrouwde omgeving in je eigen tijd.

Er is maar 1 iemand die dat kan doen en dat ben jij. Doe het voor jezelf en je helpt daarmee ook jullie kinderen!

Ja ik wil dit!

Zit je in een andere fase, ook dan help ik je graag:

IK GA SCHEIDEN

Sta je op je op het punt van scheiden en wil je dit samen goed regelen zodat je na de scheiding nog samen door 1 deur kunt waardoor je samen ouders kunt zijn voor jullie kinderen. Zoek jullie iemand die een stuk met jullie meeloopt om het lastige pad van scheiden begaanbaarder te maken? Die je helpt met het maken en wijst op de mogelijke consequenties. Neem dan contact op voor een gratis informatiegesprek.

Gratis sessie, graag!

IK TWIJFEL NOG

Of zit je nog in het voortraject. Ben je pas bekomen van de het feit dat je überhaupt aan scheiden denkt?
Meld je dan aan voor mijn online programma HELP, ik denk aan scheiden!
In dit programma ga je in je eigen tijd en je eigen tempo aan de slag met de diverse lessen. Na het afronden hiervan het je meer inzichten en duidelijkheid waardoor je een gedegen keuze kunt maken over de vraag Scheiden of Blijven?

Dit programma is zeker een waardevolle investering als:

  • Je overweegt te gaan scheiden
  • Je hebt hulp nodig bij het nemen van een beslissing
  • Je wilt een goede overwogen beslissing nemen
  • Je hebt geen idee wat op je af gaat komen
  • Je wilt inzicht krijgen waar je allemaal op moet letten
  • Je wilt niet over één nacht ijs wilt gaan

In het gunstigste geval kom je tot de ontdekking dat je toch niet wilt scheiden, is dat niet het geval heb je een heel goed beeld hoe je het kunt regelen. In beide gevallen is de investering het meer dan waard.

De investering €200,00.

Ben je erbij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten