Tot de dood jullie scheidt!

datum

Verleden week had ik een fotoshoot. Mijn huidige manier van zijn en uitzien zijn het laatste jaar zo veranderd dat ze niet meer passen bij de oude beelden en vragen voor nieuwe.

Daar sta ik dan voor een voormalig kerk, ik klop op de grote kerkdeur, waarna ik het portaal binnen treed, een bidstoel laat me meteen in de sfeer komen, vol spanning sta ik te wachten tot de volgende oude deuren zich openen, waarna ik een fantastische ruimte met hoge ramen en glas in lood binnenstap.

Even dwaal ik weg en zie ik hoe vele bruiden gespannen voor deze deuren hebben staan wachten. Bruiden die na het openen van de deuren hun bruidegom tegemoet lopen. Hun bruidegom die voor het altaar staat te wachten. Het altaar waar zij elkaar het jawoord zullen geven en beloven er voor elkaar te zijn tot de dood hen scheidt. Een gevoel van warmte en ontroering gaat door me heen. Waarna ik snel weer terugkeer naar de realiteit. De realiteit dat ik, de scheidingsspecialist, in deze voormalig kerk foto’s ga maken. Ik die mensen helpt bij het beëindigen van hun huwelijk. “Past dit eigenlijk wel” gaat even door me heen om er vervolgens volmondig “ja” op te zeggen. Ja omdat ondanks dat jullie huwelijk tot de dood jullie scheidt niet gered heeft er kinderen zijn, jullie kinderen! Kinderen die tot de dood jullie scheidt jullie kinderen zijn en blijven. Dat maakt dat jullie tot de dood jullie scheidt samen ouders van jullie kinderen zijn. Jullie kinderen die jullie ooit uit liefde op de wereld hebben gezet. Liefde die jullie in de kerk bezegeld hebben. Liefde die om welke reden dan ook geen stand heeft mogen houden. Liefde die destijds zo groot was dat jullie dit wilde bekronen met kinderen. Kinderen die het nu verdienen dat jullie je verantwoordelijkheid als ouders pakken ongeacht wat er tussen jullie als partners is gebeurt. Kun jij jouw verantwoordelijkheid pakken en die van je ex-partner bij je ex-partner laten? Wat is hierop jouw antwoord?

Wat mij betreft is er maar 1 antwoord mogelijk en dat is een hele dikke vette JA!

Scheiden is hard werken, dat doe je niet zomaar even, dat stopt niet bij het zetten van de handtekening onder het convenant en het ouderschapsplan. Als jij ondanks alle emoties JA kunt zeggen dan heb je de eerste stap in de juiste richting gezet.

IK help je graag!

De fases van een scheiding, ik ken ze als geen ander. Helaas 2 keer doorlopen. Ik weet als geen ander wat je meemaakt, waar je tegen aanloopt en hoe je je voelt. In welke fase je ook zit ik help je graag.

IK GA SCHEIDEN

Sta je op je op het punt van scheiden en wil je dit samen goed regelen zodat je na de scheiding nog samen door 1 deur kunt waardoor je samen ouders kunt zijn voor jullie kinderen. Zoek jullie iemand die een stuk met jullie meeloopt om het lastige pad van scheiden begaanbaarder te maken? Die je helpt met het maken en wijst op de mogelijke consequenties. Neem dan contact op voor een gratis informatiegesprek.

Gratis sessie, graag!

IK BEN GESCHEIDEN
Je bent gescheiden maar het loopt (nog) niet zo zoals je je op voorhand bedacht had. Wil je wel echt een succes van jullie scheiding maken, maar weet je alleen niet hoe? Meld je dan aan voor mijn online programma Creëer een succesvolle scheiding in 6 weken

In dit online programma ga je aan de slag met mijn 5 bewezen stappen die ervoor zorgen dat jij, onafhankelijk van je ex-partner, een succes van je scheiding maakt. Dat je weer de regie over je leven pakt! De investering is €97,00. Je volgt het programma vanuit je vertrouwde omgeving in je eigen tijd.

Ja, ik wil dit!

IK TWIJFEL NOG

Of zit je nog in het voortraject. Ben je pas bekomen van de het feit dat je überhaupt aan scheiden denkt?
Meld je dan aan voor mijn online programma HELP, ik denk aan scheiden!
In dit programma ga je in je eigen tijd en je eigen tempo aan de slag met de diverse lessen. Na het afronden hiervan het je meer inzichten en duidelijkheid waardoor je een gedegen keuze kunt maken over de vraag Scheiden of Blijven?

Dit programma is zeker een waardevolle investering als:

  • Je overweegt te gaan scheiden
  • Je hebt hulp nodig bij het nemen van een beslissing
  • Je wilt een goede overwogen beslissing nemen
  • Je hebt geen idee wat op je af gaat komen
  • Je wilt inzicht krijgen waar je allemaal op moet letten
  • Je wilt niet over één nacht ijs wilt gaan

In het gunstigste geval kom je tot de ontdekking dat je toch niet wilt scheiden, is dat niet het geval heb je een heel goed beeld hoe je het kunt regelen. In beide gevallen is de investering het meer dan waard.

De investering €200,00.

Ben je erbij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten