Hieperdepiep Hoera!

datum

Gisteren was ik jarig en blies ik mijn 46ste kaarsje uit. De 15de keer als gescheiden ouder. Ik ben geen grote vierder en als ik het vier zijn er maar een paar mensen die ik er graag bij heb en dat zijn absoluut de kinderen.️. Dit jaar vierde ik het niet gisteren maar vandaag. Om de eenvoudige reden dat de kinderen andere bezigheden hadden. De jongste moest werken in de horeca, iets wat ze sinds kort doet en er enorm leuk vindt. De oudste had een feest wat hij niet wilde missen, ik kan hem geen ongelijk geven na al die tijd! Wat mij betreft goede redenen om een dag later mijn verjaardag te vieren en eerlijk gezegd kwam het mij ook goed uit. Het gaf mij de kans om langer te genieten van mijn eerste zeilervaring, hierover later mogelijk meer. Dus eigenlijk een win-win situatie. ????

Ondanks dat ik makkelijk ben met mijn verjaardag is het iets waarvan ik van mening ben dat er binnen een scheiding en daarna aandacht voor moet zijn!
Hoe ga je om met de verjaardag als je gescheiden bent?
Zijn de kinderen op de verjaardag bij de jarige ouder?
Worden de kinderen bij de jarige ouder wakker?
Laat je de kinderen de jarige ouder bellen, als fysieke aanwezigheid die dag niet kan?
Help je de kinderen met het kopen van een cadeautje voor de jarige ouder?
Feliciteer jij bij het brengen of halen de jarige ouder, jouw ex-partner?

Allemaal vragen waar je bij een scheiding over na kunt denken en afspraken over kunt maken. Duidelijkheid biedt rust en voorkomt frustratie en teleurstelling. Hou daarbij in acht wat de kinderen fijn zouden vinden.

Mijn ex-man en ik hebben het altijd goed geregeld. De kinderen zijn in al die jaren geen een keer niet op de verjaardag van een van ons geweest. Persoonlijk vind ik het heel normaal en niet eens een conflict of discussie waard. Ik weet echter dat het helaas vaak ook anders gaat. Wat jij ook hebt met je ex-partner hier mogen jullie kinderen wat mij betreft nooit de dupe van worden.

Inmiddels hebben onze kinderen de volwassen leeftijd en regelen zij hun agenda en planning zelf. Hebben mijn ex-man en ik ze geleed dat je aandacht besteed aan de verjaardag van je vader of moeder. Ik ben dankbaar dat we dit samen, ieder op zijn/haar eigen manier, voor elkaar hebben gekregen!

Hoe heb jij het geregeld?

Loopt het stroef en weet je niet zo goed hoe hiermee om te gaan? Wandel dan met me mee met DE ScheidingsWandeling! Ik geef je graag tips!

DE SCHEIDINGSWANDELING! Op veler verzoek bedacht.

3 x een uur wandelen in de natuur
3 x drinken met iets lekkers
3 x mij met al mijn kennis, kunde en ervaring
3 x een liefdevol doch confronterend gesprek
3x een uur beweging
3x een uur tijd voor jezelf
3x gegarandeerd heel veel inzichten!

Aan het eind van de wandelingen heb je je hart kunnen luchten, is je hoofd leeg, heb inzichten in jouw emoties, weet je waardoor die emoties getriggerd worden en weet je hoe je hiermee om kunt
gaan, hierdoor zul je minder spanningen ervaren in het contract met je ex-partner en niet meer op de tenen lopen. Stel je eens voor hoe fantastisch dit voor jullie kinderen is!

De investering voor deze pilot is slechts €97,00 p.p., daarnaast vraag ik je een review te schrijven voor op mijn website.

Ik krijg veel aanvragen van mensen die niet in Limburg wonen voor hen bestaat de mogelijkheid om 1 lange wandeling van 3 uur te maken.

De ScheidingsWandeling is aan jezelf werken, niet alleen de wandeling heeft impact, ook de weg ernaar toe en zeker de weg terug zijn van essentieel belang. Daar bereid je je voor en laat je bezinken wat er gezegd is!

Ik ben van mening dat je jezelf meer dan waard mag vinden om deze tijd in jezelf te steken. Ik heb stand en land afgereisd voor de beste coaches en dat heeft me gebracht tot waar ik nu ben!

Ben je enthousiast?

Meld je dan aan door te mailen en te reageren met JA, ik wil met je meewandelen!
Geef tevens door of je 3 keer 1 uur of 1 keer 3 uur wilt wandelen. Je ontvangt van mij dan een tikkie en een link naar mijn agenda om de (eerste) wandeling in te plannen! Je ontvangt van mij dan een tikkie en een link naar mijn agenda om de(eerste) wandeling in te plannen!

Wil jij nu eindelijk je leven na scheiding oppakken, ben je klaar met al je emoties en wil je stappen gaan zetten naar een gelukkig(er) leven na de scheiding, ben jij bereidt om te kijken naar waar jouw verantwoordelijkheid ligt? Dan nodig ik je graag uit om met mij mee te wandelen. Nieuwe wegen en paden te ontdekken, oude te herleven en/of te herontdekken.

Ik zou geen reden kunnen bedenken waarom je het niet zou doen! Misschien eentje, de wandeling gaat namelijk onder alle weersomstandigheden door ???? En zelfs daarvan ben ik overtuigd dat je daar iets van kunt leren.

Ik ben er echt van overtuigd dat het jou enorm zal helpen. Ik zie je graag bij De ScheidingsWandeling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten