Nieuw jaar nieuwe kansen – doe je mee?

datum

Januari is alweer een paar dagen oud. Hoe staat het met je goede voornemens? Heb je ze nog of heb je ze alweer aan de wilgen gehangen?

Mijn voornemen is om dit jaar nog meer gescheiden ouders te helpen om de regie over hun leven te pakken na hun scheiding. Ouders die echt een succes van hun scheiding willen maken en er alles voor hebben om dit te laten slagen. Niet van die wannabees die als het een beetje lastig is het bijltje erbij neerleggen. Ik heb het al vaker gezegd, scheiden is hard werken dat stopt niet zo gauw de handtekening is gezet. De meeste stellen ervaren het eerste jaar na scheiding als het lastigst. In dit jaar ontstaan vaak nog de meeste vechtscheidingen. Stellen die samen tot afspraken zijn gekomen en dan alsnog lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Ik word er heel verdrietig van als ik dat hoor. Zeker omdat ik er echt in geloof dat het in een groot deel van de gevallen niet nodig. We steken maanden, soms jaren voorbereiding in een huwelijk alles wordt tot in detail geregeld, Na het ja-woord begint het huwelijk pas echt, ben je bereid om er samen aan te werken. En bij een scheiding menen we dat het met het zetten van de handtekening onder het ouderschapsplan en convenant klaar is. Dat dit het einde is. Helaas begint het dan pas, dan moet je gaan uitvoeren wat afgesproken is en blijkt dat som makkelijker gezegd dan gedaan op het moment dat de emoties om de hoek komen. En hey ik kan het weten!

Nieuw jaar nieuwe kansen!
Ik weet echter dat het kan daarom geef ik op dinsdag 18 januari om 20.00 uur mijn webinar “Maak in 5 stappen een succes van je scheiding”

Ben jij een wannabee of wil jij er echt een succes van maken? Is het laatste het geval schrijf je dan in!

In dit webinar deel ik met jou minstens 3 van mijn 5 bewezen stappen die ervoor zorgen dat jij, onafhankelijk van je ex-partner, een succes van je scheiding maakt. Het webinar is gratis en online te volgen. Vanuit je vertrouwde omgeving en niemand die het ziet. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden. Ik zou zeggen doen! 

Gaat het dit jaar gebeuren? Het jaar dat jij jouw verantwoordelijkheid gaat pakken? Het jaar dat je gaat stoppen met wijzen naar je ex-partner?  Het jaar dat jij de regie over je leven gaat pakken? Het jaar dat jij van jullie scheiding een succes maakt? Het jaar dat je samen met je ex-partner samen ouders kunt zijn voor jullie kinderen! 

Schrijf je dan in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten