Dag 2021 – Hallo 2022

datum

Alweer een jaar voorbij. Wat is 2021 omgevlogen voor mij althans wel. Wat kan er in een jaar veel gebeuren!

Op zakelijk gebied heb ik weer vele stellen mogen begeleiden in een periode die als een van de meest heftige wordt betiteld. Dankbaar ben ik dat ze mij het vertrouwen hebben gegeven om niet alleen hun eigen ziel en zaligheid bij mij neer te leggen, maar ook hun kinderen aan mij toe te vertrouwen. Mooi om te zien hoe ouders ondanks hun pijn, verdriet en soms woede het allerbeste voor hun kinderen willen.

Op persoonlijk vlak heb ik enorme stappen gezet. Ik ben diep gegaan. De relatiebreuk en met name hetgeen tijdens deze relatie gebeurt is heeft me meer geraakt dan dat ik ooit had durven denken. Ik weet nu pas wat het met je kan doen als je iets is aangedaan. Ondanks dat ik hetgeen gebeurt is nooit mee had willen maken, zie ik het ook als een cadeau. Zonder deze ervaring was ik nooit geweest wie en waar ik nu ben. Kan ik nog meer begrip opbrengen voor mijn klanten en durf ik te zeggen dat het me nog een betere professional heeft gemaakt. Begrip wil overigens niet zeggen dat ik nog steeds van mening ben dat je zelf verantwoordelijk bent voor je leven na scheiding en dat blijven hangen in het verleden geen zin heeft!

Gelukkig was het niet alleen kommer en kwel en heb ik ook mooie toppen en nieuwe ervaringen mogen beleven. Een nieuwe liefde die zich aandiende toen ik er nog helemaal niet mee bezig was. Fijne uitstapjes met vriendinnen, een weekendje klussen in Porlezza, een paar dagen chillen in Zandvoort, een weekendje naar Normandië en een aantal weekenden zeilen met mijn nieuwe lief. Wat een fantastische ervaring. Nooit gedacht de me dat zoveel rust zou brengen. En dan heb ik het nog niet over de heerlijke wandelingen die ik gemaakt heb met of zonder mijn trouwe viervoeter Mily.

Ik ben klaar voor het nieuwe jaar, met mooie plannen waardoor ik nog meer ouders en kinderen kan helpen. Via deze weg wil ik je het allerbeste wensen voor 2022. Mocht ik je op welke manier dan ook tijdens je scheiding kunnen helpen neem dan zeker contact met me op. Dit kan via deze link

WIL JE ME HELPEN!

Voor nu vraag ik een keer jouw hulp!
Buiten wandelen heeft muziek me op vele manieren door het afgelopen jaar geholpen. Van rustige muziek om te mediteren tot keiharde muziek om mee te zingen en alles daar tussen in. Liggend, zittend, dansend, lachend en ook huilend.

Dit bracht me op het idee om een Spotify playlist te maken.

Wil je me helpen de lijst uit te breiden? Welk nummer heeft jou geraakt tijdens je scheiding of welk nummer heeft je geholpen de periode van scheiding te door staan. Wil je het met me delen? Stuur me de titel en de artiest en vertel me ook waarom juist dit nummer je geraakt of geholpen heeft. De mooiste verhalen zal ik (anoniem) gaan delen. Daarnaast maakt uit alle inzendingen die ik in januari 2022 ontvang 1 iemand kans op een gratis online sessie met mij. Een half uur waarin ik al mijn kennis en ervaring met je deel en je minimaal 1 tip geef om je scheiding succesvol te laten verlopen. Dit wil je niet missen!

Muziek verbindt! Laten we elkaar steunen in deze lastige periode. Ik zie nummer én je verhaal graag tegemoet.

Wil je De Scheidingsspecialist volgen? Dat kan via deze link  

Geniet van deze laatste week van het jaar en tot in 2022!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten