Mijn klanten moesten mij eens zien

datum

Met een glimlach van oor tot oor, keihard meezingend op de muziek, zit ik in mijn auto op weg naar huis. MIJN HUIS! De inkt op de zojuist door mij ondertekende koopakte bij de notaris is nog aan het drogen. Op mijn kamertje bij mijn moeder heb ik de afgelopen 4 maanden alle tijd gehad om te bedenken hoe het allemaal uit moet gaan zien en vanaf vandaag gaat dit werkelijkheid worden. Een lading vrienden staat klaar om met de uitvoering te beginnen.

Bij thuiskomst (klinkt heerlijk toch?) trek ik snel mijn werkkloffie aan om van start te gaan. Het hele huis dient ontdaan te worden van het behang. Ik ben in mijn nopjes tot het moment dat tijdens het behang aftrekken gedeelten van de muren meekomen en duidelijk wordt dat mijn plan van behang aftrekken, verven en intrekken van de baan is. Er zal een grote stap tussen komen, namelijk het hele huis stucen ????. En nu dit het geval is wordt mij door deze en gene op het hart gedrukt dat het verstandig is om dan ook maar meteen de stroom te verleggen. Binnen een paar dagen verandert mijn huis in een bouwput (althans zo voelt het voor mij) en valt mijn plan om binnen korte tijd gesetteld te zitten in mijn nieuwe paleisje in diggelen. Het huilen staat me nader dan het lachen.

Een beetje bekomen van de schrik sta ik een aantal dagen later de muren voor te strijken met primer voor het stucwerk, als ik overvallen wordt door emoties. Met name boosheid en verontwaardiging overheersen en zijn gericht naar mijn ex-partner. Alle “wat-als” scenario’s passeren de revue. Als hij dit niet had gedaan dan was ik niet weggegaan. Als hij dat niet had gedaan dan had ik geen huis hoeven kopen. Als zus was gelopen had ik nu niet dit kl*te werk hoeven doen en als zo was gegaan had me dit niet zoveel geld gekost. De kwast voor de primer moet het ontgelden, met flink slagen strijk ik harder dan nodig is over de muur. Wanneer een paar uur later mijn vriendin komt spuw ik mijn gal bij haar. Alles wat ik gedacht heb spreek ik ook nog eens uit. Ze laat me mijn gang gaan, kijkt me alleen maar aan.

Tot ik op enig moment bij zinnen kom en zeg: “mijn klanten moesten me zo eens moeten zien, wat een slecht voorbeeld ben ik op dit moment”. Waarop mijn vriendin zegt: ”Ach lieverd, je bent ook maar een mens, soms moet het er even uit, het belangrijkste is dat je er wat mee doet. Wat zou je nu tegen je klanten zeggen?”. “Dat mijn 5 bewezen stappen helpen om niet in die emoties te blijven hangen en je je daarmee zelf verantwoordelijkheid kunt pakken” is mijn antwoord. “Nou dan, genoeg gekotst, aan de slag zegt ze. We schieten allebei in de lach.

De gedachte alleen al dat ik de tools in handen heb om de verandering te bewerkstelligen maakt dat ik me direct een stuk rustiger voel, het zelfs een beetje zonde vind dat het me zoveel tijd en energie gekost heeft. Het verleden kan ik niet meer veranderen, hoe ik ermee omga en hoe ik een nieuwe mooie toekomst creëer, wel. Dat heb alleen ik in de hand. Op dat moment kies ik ervoor om de blik weer op vooruit te richten en de verantwoordelijkheid te pakken voor mijn eigen leven. Dat ga ik doen aan de hand van mijn eigen bewezen stappen, die ik voor een fractie even kwijt was, maar waarvan ik weet dat ze me zullen helpen. Ik wil niet blijven wijzen naar mijn ex-partner, ik wil door. Door met mijn nieuwe leven, in een huis dat ondanks de tegenslag nog mooier gaat worden dan dat ik van te voren had bedacht. #iedernadeelheeftzijnvoordeel.

En nu ik zelf weer zo mee geconfronteerd word merk ik hoe zeer ik dit iedereen gun. Hoe graag ik dit met iedereen wil delen. Ik zie zoveel mensen worstelen met hun scheiding, En hey, mij hoor je ook niet zeggen dat het makkelijk is. Mij hoor je wel zeggen dat je het jezelf makkelijk kunt maken. ECHT! Ik zie nog zoveel mensen wijzen naar hun ex-partner terwijl de verandering in jezelf zit!

Word jij ook met regelmaat overvallen door emoties? Vind jij dat je ex-partner dingen anders moet doen of had moeten doen? Loop jij met een steen in je maag en wil je nu eindelijk eens dat die verandert? Mijn 5 bewezen stappen gaan je helpen om onafhankelijk van je ex-partner een succes van je scheiding te maken en weer een fijn leven te hebben. Hoe cool is dat. Je moet het alleen echt willen.

Workshop Succesvol Gescheiden – 6 april van 19.00-21.00 uur

Scheiden is zoveel meer dan alleen het zetten van een handtekening onder het ouderschapsplan en het convenant.

Tijdens mijn 2 uur durende online workshop Succesvol Scheiden gaan we op interactieve wijze aan de slag met de voor mij 5 bewezen stappen die ervoor zorgen dat jij, onafhankelijk van je ex-partner een succes van je scheiding maakt.

Het levert je heel veel rust en een fijn(er) contact met je ex-partner zodat je echt in het belang van de kinderen kunt denken.

Ben je erbij?!

Deze waardevolle investering in jezelf en de toekomst wil je echt niet missen. De investering ter hoogte van €24,95 is het meer dan waard, de kennis en ervaring die ik met je ga delen zijn onbetaalbaar. En dat alles vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Want nu we de deur niet uit mogen geef ik hem online. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop of tablet. Dus zet je excuustruus of je sorrysjaak aan de kant!

Ik weet zeker dat niet alleen jij, maar ook je ex-man EN jullie kinderen van hetgeen je leert en de inzichten die je krijgt de vruchten van plukken!

Ik gun dit jou. Gun je je het jezelf ook!

Direct aan de slag?!
Wil je niet wachten tot 6 april en direct aan de slag?
Meld je dan aan voor mijn online programma, waarin je in 6 weken een Succesvolle Scheiding creëert aan de hand van mijn 5 bewezen stappen.


Ik wil direct aan de slag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten