Ik laat in liefde los

datum

Vol ongeloof en emoties zit hij tegenover me. Hoewel hij weet dat het waar is kan hij het nog niet geloven. De man waar hij ooit vol overtuiging “ja ik wil” tegen heeft uitgesproken heeft hem recentelijk te kennen gegeven niet meer verder te willen.

“Weet je Susan, ik dacht altijd dat dit alleen bij andere zou gebeuren, ik geloofde echt dat wij tot de dood ons scheidt bij elkaar zouden blijven, wij hebben zoveel doorstaan. En nu zitten we hier bij jou, zitten we er midden in en is een scheiding onoverkomelijk. Ik hou nog met heel mijn hart van hem en tegelijkertijd weet ik dat er geen weg meer terug is”.

We praten met ons drieën nog een tijd verder over het verloop van hun relatie, hoe ze elkaar hebben ontmoet, de leuke momenten, waar het is beginnen te schuiven. Beiden geven ze te kennen een aandeel te hebben in het niet slagen. De een omdat hij het niet duidelijk genoeg heeft aangegeven, de ander omdat hij de signalen niet heeft gezien of niet heeft willen zien. Dan is het moment aangekomen om het partnerboek te gaan sluiten.

Ondanks dat het niet zijn keus is gaat hij van start. “Met pijn in mijn hart sluit ik ons partnerboek. Ik kijk terug op vele mooie hoofdstukken. Helaas komen er voor ons samen geen nieuwe meer bij. Hoe onwerkelijk en verdrietig ik het ook vind laat ik je uit liefde los en gun je het allerbeste voor de toekomst”. De tranen lopen over zijn wangen, zijn nu nog partner kijkt hem duidelijk geroerd aan. “Dank je wel voor de mooie tijd, het spijt me dat het zo is gegaan, ik gun jou ook het aller allerbeste”. Dan is het stil. Het verdriet, het wederzijds respect en de voorbije liefde is voelbaar. Een rilling gaat door mijn lijf, de tranen prikken achter mijn ogen tegelijkertijd gaat er een golf van dankbaarheid door me heen. “Heren dank jullie wel dat ik getuige heb mogen zijn van dit pijnlijke en tegelijk zeer waardevolle moment”. “Jij bedankt voor de veiligheid die je hebt gecreëerd om dit te doen.” is hun reactie.

We bespreken nog kort welke inzichten ze meenemen en nemen dan afscheid. Wat ben ik trots op deze heren, vandaag hebben ze een belangrijke stap gezet. De eerste stap naar hun nieuwe leven. Ik ben er heilig van overtuigd dat, hoe verdrietig het nu nog is, dat helemaal goed gaat komen en ze op een volwassen en respectvolle manier met elkaar om kunnen blijven.

IK help je met alle liefde!
De fases van een scheiding, ik ken ze als geen ander. Helaas 2 keer doorlopen. Ik weet als geen ander wat je meemaakt, waar je tegenaan loopt en hoe je je voelt. In welke fase je ook zit ik help je graag.

IK GA SCHEIDEN
Sta je op je op het punt van scheiden en wil je dit samen goed regelen zodat je na de scheiding nog samen door 1 deur kunt waardoor je samen ouders kunt zijn voor jullie kinderen. Zoek jullie iemand die een stuk met jullie meeloopt om het lastige pad van scheiden begaanbaarder te maken? Die je helpt met het maken en wijst op de mogelijke consequenties. Neem dan contact op voor een gratis informatiegesprek.

Gratis sessie, graag!

IK BEN GESCHEIDEN

Je bent gescheiden maar het loopt (nog) niet zo zoals je je op voorhand bedacht had. Wil je wel echt een succes van jullie scheiding maken, maar weet je alleen niet hoe? Meld je dan aan voor mijn online programma Creëer een succesvolle scheiding in 6 weken

In dit online programma ga je aan de slag met mijn 5 bewezen stappen die ervoor zorgen dat jij, onafhankelijk van je ex-partner, een succes van je scheiding maakt. Dat je weer de regie over je leven pakt! De investering is €97,00. Je volgt het programma vanuit je vertrouwde omgeving in je eigen tijd.

Ja ik wil dit!

IK TWIJFEL NOG

Of zit je nog in het voortraject. Ben je pas bekomen van de het feit dat je überhaupt aan scheiden denkt?
Meld je dan aan voor mijn online programma HELP, ik denk aan scheiden!
In dit programma ga je in je eigen tijd en je eigen tempo aan de slag met de diverse lessen. Na het afronden hiervan het je meer inzichten en duidelijkheid waardoor je een gedegen keuze kunt maken over de vraag Scheiden of Blijven?

Dit programma is zeker een waardevolle investering als:

  • Je overweegt te gaan scheiden
  • Je hebt hulp nodig bij het nemen van een beslissing
  • Je wilt een goede overwogen beslissing nemen
  • Je hebt geen idee wat op je af gaat komen
  • Je wilt inzicht krijgen waar je allemaal op moet letten
  • Je wilt niet over één nacht ijs wilt gaan

In het gunstigste geval kom je tot de ontdekking dat je toch niet wilt scheiden, is dat niet het geval heb je een heel goed beeld hoe je het kunt regelen. In beide gevallen is de investering het meer dan waard.

De investering €200,00.

Ben je erbij?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten