Iemand met vuur kan de vlam bij iemand anders ontsteken

datum

Ik doe een stap naar voren en sta voor de groep. Mijn netwerkgroep waar ik 9 keer per jaar mee ontbijt en business genereer. Daar waar ik mij normaliter in een paar zinnen voorstel neem ik vandaag de tijd. De tijd om Susan de mens in plaats van Susan de ondernemer te laten zien. Ondanks het feit dat hetgeen ik wil zeggen en hoe ik het wil zeggen meerdere malen door mijn hoofd is gegaan gaat de prakrijk anders. Na het uitspreken van de eerste twee zinnen breekt mijn stem en sta ik al huilend mijn verhaal te doen.

Het verhaal dat ik 1,5 jaar geleden huis en haard verliet omdat deze onveilig was en ik net als mijn klanten in een scheiding belandde, hoe ik na het maken van goede afspraken overvallen werd door emoties, dat ik schrok van de heftigheid ervan en niet in staat was dat te doen wat ik mijn klanten leerde en me daarvoor schaam. Dat ik op mijn diepste punt een traject startte met een van de ondernemers in de zaal en dat hij er mede voor gezorgd heeft dat ik de mens en ondernemer ben die ik nu ben. De Susan van toen bestaat niet meer en zal ik ook nooit meer worden. Dat dit hele proces mijn kijk op een scheiding heeft verandert en dat ik vind dat er veel, veel, veel meer aandacht moet komen voor de periode na scheiding. Dit omdat ik er inmiddels heilig van overtuigd ben dat je het daar maakt of kraakt. Afspraken zijn mooi en belangrijk én ik heb gezien hoe nietig ze zijn als emoties ervoor zorgen dat ze niet nageleefd of anders geïnterpreteerd worden. De magie van een fijn leven zit erin hoe jij leven oppakt na een scheiding en wat jij ervan maakt, losstaand van wie dan ook!  Niet weglopen van de pijn maar er vol doorheen. Niet de weg van de minste weerstand maar de volledige focus op jezelf en alles wat je niet zou willen zijn en willen voelen. Daar en alleen daar zit de werkelijke opening.

Jean Paul, mijn coach staat inmiddels naast. Het maakt me rustiger, de kraak in mijn stem blijft, het huilen heb ik onder controle. Ik bedank hem voor zijn steun en vertrouwen, voor zijn schop onder mijn kont, de mooie inzichten en de stappen die hij mij heeft laten zetten. Na een knuffel en een applaus neem ik beduusd weer plaats. Ik baal van mijn gehuil.

Na de bijeenkomst komt de een na de ander naar me toe om me te bedanken voor mijn openhartige, kwetsbare en krachtige verhaal. “Iemand met vuur kan de vlam bij iemand anders ontsteken,  jij hebt dit vuur Susan” is een van de reacties. Weer een slik hij benoemt precies hetgeen ik ervaar. Er woedt een enorm vuur in mij, een enorm vuur wat niet meer te blussen is. Met alle liefde ontsteek ik de vlam van eenieder die bereidt is om door het vuur te gaan. Een ieder die net als ik van het vuur van de hel naar de warmte van de hemel wilt gaan.

Ben jij niet bang om je aan mijn vuur te branden? Wil jij jouw vlam laten ontsteken? Ben jij ECHT bereid om door  het vuur te gaan en consessieloos alles te doen om van de hel weer naar de hemel te gaan? Ben jij bereid om tijd, energie en geld in jezelf te investeren? Dan ben ik op zoek naar jou!

Een jaar lang, 4 seizoenen, 12 maanden, 365 dagen aan de slag met mij, met lotgenoten en vooral jezelf zodat je na dat jaar weer de regie hebt over jezelf en weer een gelukkiger leven kunt leiden. Een jaar met 1 op 1 gesprekken, met masterclasses, met Q&A’s met inspirerende bijeenkomsten met gelijkgestemden, met toegang tot de online cursus en nog meer. Een jaar waarna het nooit meer hetzelfde zal zijn. Ben jij ECHT klaar om de leiding te nemen over jezelf en je leven na scheiding? Ben jij bereid om tijd, geld en energie te investeren in jezelf? Meld je dan nu aan! Ben jij er klaar voor?! Durf jij, net als ik op die arts, erop te vertrouwen dat de wond gehecht en geheeld gaat worden? Schrijf je dan nu in!

Het gaat om wat het je oplevert, niet om wat het je kost!

Geef via onderstaande knop je naam, telefoonnummer en emailadres aan me door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten