Het gaat nooit over…

datum

Mijn mailbox loopt vol. Dit alles naar aanleiding van mijn bericht van verleden week. Daar waar het voor de een, een feest (nou ja feest) van herkenning is en dankbaarheid voor het delen van mijn inzichten overheerst, vraagt een ander zich af of het wel zo verstandig is om het te delen. Want hey stel dat het iemand leest die mijn ex-partner kent. Tuurlijk weet ik dat die mogelijkheid bestaat. Feit is echter dat het gros van mijn volgers geen flauw idee heeft wie hij is. Mijn intentie is nooit geweest mijn ex-partner in een kwaad daglicht te zetten, mijn intentie is om mijn volgers, jij dus, te laten leren van mijn ervaringen en inzichten. Als je goed leest gaat dit verhaal namelijk helemaal niet over mijn ex-partner maar over mij. Mijn partnerpijn, mijn emoties, mijn reactie, mijn zelfreflectie en mijn verantwoordelijkheid om er een weg in te vinden om te gaan met deze relatiebreuk.

Ik ben echt geen uitzondering, mijn ervaringen zijn de realiteit voor veel gescheiden stellen. En als het voor mij, als professional die alle tools in handen heeft, soms al lastig is. Hoe is het dan voor jou als je geen handvaten hebt hoe je ermee om moet gaan. Ik herken wat er gebeurt en ga er mee aan de slag. Een diëtiste gaat zichzelf ook wel eens een keer te buiten, maar pakt de draad de dag erna weer op om gezond te eten.

Weet je, het gaat nooit over de niet gewassen kleren, dingen die nog van de gezamenlijke rekening gepind worden, etentjes waar nooit geld voor was en nu ineens wel. En in mijn geval gaat het niet over die deurbel. Het zijn allemaal triggers, triggers die je niet wilt, waarvan je gedacht had dat het niet zou gebeuren en dan blijk je of in ieder geval ik, toch ook maar gewoon een mens te zijn. Het gebeurt onverwachts.

Ik geloof oprecht dat mijn ex-partner niet de intentie heeft gehad mij boos te krijgen. Hij wilde gewoon een nieuwe deurbel. Hij houdt zich aan de afspraken, afspraken waar ik met mijn volle verstand akkoord mee ben gegaan. Afspraken die ik met terugwerkende kracht misschien anders had gewild. Afspraken waarvan ik in eerste instantie dacht dat ze prima waren tot ik met een tegenslag te maken kreeg. En daar zit mijn pijn. Het is nu aan mij om mijn verantwoordelijkheid te pakken, de consequenties te dragen en te leren dealen met de gemaakte afspraken. Alleen al het feit dat ik dat inzicht heb geeft me ontzettend veel rust.

Wil jij weten wat jouw triggers zijn. Wil jij een weg vinden met je partnerpijn om te gaan? Wil jij je emoties leren herkennen? En daarmee een weg vinden om te gaan met jouw ex-partner, de andere ouder van jullie kinderen? Schrijf je dan nu in voor mijn webinar: Handtekening gezet, maak in 5 stappen een succes van je scheiding. Wil jij weten wat jouw triggers zijn. Wil jij een weg vinden om met jouw partnerpijn om te gaan? Wil jij je emoties leren herkennen? En daarmee een weg te vinden om te gaan met jouw ex-partner, de andere ouder van jullie kinderen? Schrijf je dan nu in voor mijn webinar: Handtekening gezet, maak in 5 stappen een succes van je scheiding.

Hierin deel ik met jou minstens 3 van mijn 5 bewezen stappen die ervoor zorgen, dat jij, onafhankelijk van je ex-partner, een succes van je leven na scheiding maakt.

IK help je graag!

De fases van een scheiding, ik ken ze als geen ander. Helaas 2 keer. Ik weet als geen ander wat je meemaakt, waar je tegen aanloopt en hoe je je voelt. In welke fase je ook zit ik help je graag.

IK GA SCHEIDEN
Sta je op je op het punt van scheiden en wil je dit samen goed regelen zodat je na de scheiding nog samen door 1 deur kunt waardoor je samen ouders kunt zijn voor jullie kinderen. Zoek jullie iemand die een stuk met jullie meeloopt om het lastige pad van scheiden begaanbaarder te maken? Die je helpt met het maken en wijst op de mogelijke consequenties. Neem dan contact op voor een gratis informatiegesprek.

Gratis sessie, graag!

IK BEN GESCHEIDEN
Je bent gescheiden maar het loopt (nog) niet zo zoals je je op voorhand bedacht had. Wil je wel echt een succes van jullie scheiding maken, maar weet je alleen niet hoe? Meld je dan aan voor mijn online programma Creëer een succesvolle scheiding in 6 weken

In dit online programma ga je aan de slag met mijn 5 bewezen stappen die ervoor zorgen dat jij, onafhankelijk van je ex-partner, een succes van je scheiding maakt. Dat je weer de regie over je leven pakt! De investering is €97,00. Je volgt het programma vanuit je vertrouwde omgeving in je eigen tijd.

Ja ik wil dit!

IK TWIJFEL NOG
Of zit je nog in het voortraject. Ben je pas bekomen van de het feit dat je überhaupt aan scheiden denkt?
Meld je dan aan voor mijn online programma HELP, ik denk aan scheiden!
In dit programma ga je in je eigen tijd en je eigen tempo aan de slag met de diverse lessen. Na het afronden hiervan het je meer inzichten en duidelijkheid waardoor je een gedegen keuze kunt maken over de vraag Scheiden of Blijven?

Dit programma is zeker een waardevolle investering als:

  • Je overweegt te gaan scheiden
  • Je hebt hulp nodig bij het nemen van een beslissing
  • Je wilt een goede overwogen beslissing nemen
  • Je hebt geen idee wat op je af gaat komen
  • Je wilt inzicht krijgen waar je allemaal op moet letten
  • Je wilt niet over één nacht ijs wilt gaan

In het gunstigste geval kom je tot de ontdekking dat je toch niet wilt scheiden, is dat niet het geval heb je een heel goed beeld hoe je het kunt regelen. In beide gevallen is de investering het meer dan waard.

De investering €200,00.

Ben je erbij?

Ben je erbij?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten