Feest – 10 jaar gescheiden!

datum

Op de afgesproken tijd klopt hij op de deur van mijn kantoor. Een paar dagen ervoor heb ik hem via social media een bericht gestuurd of hij een uur van zijn tijd vrij wil maken omdat ik, gezien zijn ervaring en kennis, graag ergens met hem over wil sparren.

Kort bespreken we hetgeen waarvoor ik hem gevraagd heb om te komen, waarna we al snel verzeild raken in een persoonlijk gesprek. Een gesprek waarin hij openhartig vertelt over de relatie met zijn inmiddels ex-man. Hoe ze in het leven stonden, welke ideeën ze over de liefde hadden, hoe ze langzaam maar zeker uit elkaar groeiden en hoe dit er uiteindelijk toe leidde dat zijn man hem voor een ander verliet. Hij vertelt hoe de scheiding verliep, hoeveel ze elkaar gegund hebben en nog gunnen en hoe ze nu nog met elkaar omgaan. Geboeid luister ik naar elkaar woord wat hij zegt.

“We hebben een groot feest gegeven toen we 10 jaar gescheiden waren”, gaat hij verder. Ik kijk hem verbaasd aan. “Acht jaar, honderden stellen, meer dan duizend kinderen, maar dit heb ik nog niet gehoord” is mijn reactie. “Ach het begon als een grap, totdat we hem werkelijkheid maakten. Een feest waarbij iedereen die ons dierbaar is aanwezig was. Het was fantastisch”
“Hoe reageerde jullie omgeving?” vraag ik. “Oh heel goed” zegt hij. “Mijn moeder is daar altijd heel duidelijk in geweest, die zei altijd ”Wat jullie onderling doen moet jullie weten maar wat ik eenmaal in huis gehaald heb laat ik nooit meer los. Diegene blijft altijd welkom”. Toen mijn moeder overleed liepen we met zijn allen achter haar kist”.

Ik ben geraakt door zijn verhaal. Hoe verdrietig ook deze scheiding was, zo kan het dus ook! Deze man en zijn ex hebben de kunst van Succesvol Scheiden onder de knie. Ik bedank hem voor zijn komst en vraag of ik zijn verhaal mag delen. Hij voelt zich vereerd, “als ik daarmee anderen kan helpen, zeker”. We nemen afscheid wat mij betreft niet voor altijd, bij sommige mensen weet je meteen- Van jou kan ik nog veel leren!

Wil jij ook leren? Jij kunt dit ook!
Scheiden is voor het grootste deel emotie, jouw mindset bepaald het verdere verloop. Blijf je hangen in wat was of pak je je verantwoordelijkheid voor je leven na de scheiding? Scheiden is afscheid nemen. Daar waar veel mensen denken dat scheiden over het conflict gaat, gaat scheiden over verlies. Verlies van je partner, verlies van je gezin, verlies van tijd met de kinderen, verlies van je huis, verlies van familie en vrienden, verlies van een sociaal leven. Geef jezelf de tijd om te rouwen én besluit om iedere dag een stap in de juiste richting te zetten. Een stap naar een gelukkig leven na scheiden. Wil je weten hoe je dat doet?:

Meld je dan aan voor mijn online programma Creëer een succesvolle scheiding in 6 weken

In dit online programma ga je aan de slag met mijn 5 bewezen stappen die ervoor zorgen dat jij, onafhankelijk van je ex-partner, een succes van je scheiding maakt. Dat je weer de regie over je leven pakt! De investering is €97,00. Je volgt het programma vanuit je vertrouwde omgeving in je eigen tijd.

Ja ik wil dit!

Er is maar 1 iemand die dat kan doen en dat ben jij. Doe het voor jezelf en je helpt daarmee ook jullie kinderen!

Zit je in een andere fase, ook dan help ik je graag:

IK GA SCHEIDEN
Sta je op je op het punt van scheiden en wil je dit samen goed regelen zodat je na de scheiding nog samen door 1 deur kunt waardoor je samen ouders kunt zijn voor jullie kinderen. Zoek jullie iemand die een stuk met jullie meeloopt om het lastige pad van scheiden begaanbaarder te maken? Die je helpt met het maken en wijst op de mogelijke consequenties. Neem dan contact op voor een gratis informatiegesprek.

Gratis sessie, graag!

IK TWIJFEL NOG

Of zit je nog in het voortraject. Ben je pas bekomen van de het feit dat je überhaupt aan scheiden denkt?
Meld je dan aan voor mijn online programma HELP, ik denk aan scheiden!
In dit programma ga je in je eigen tijd en je eigen tempo aan de slag met de diverse lessen. Na het afronden hiervan het je meer inzichten en duidelijkheid waardoor je een gedegen keuze kunt maken over de vraag Scheiden of Blijven?

Dit programma is zeker een waardevolle investering als:

  • Je overweegt te gaan scheiden
  • Je hebt hulp nodig bij het nemen van een beslissing
  • Je wilt een goede overwogen beslissing nemen
  • Je hebt geen idee wat op je af gaat komen
  • Je wilt inzicht krijgen waar je allemaal op moet letten
  • Je wilt niet over één nacht ijs wilt gaan

In het gunstigste geval kom je tot de ontdekking dat je toch niet wilt scheiden, is dat niet het geval heb je een heel goed beeld hoe je het kunt regelen. In beide gevallen is de investering het meer dan waard.

De investering €200,00.

Ben je erbij?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten