Dé sleutel tot geluk

datum

Vandaag geen lange tekst, een ervaring of een voorbeeld. Vandaag een video over hoe je de verantwoordelijkheid daar laat waar hij hoort waardoor je een gelukkiger leven tegemoet gaat! Geïnspireerd door een mooi stukje tekst!

Dé sleutel tot geluk:

IK ben verantwoordelijk voor mijn gevoelens
JIJ bent verantwoordelijk voor jouw gevoelens

IK ben NIET verantwoordelijk voor jouw gevoelens
JIJ bent NIET verantwoordelijk voor mijn gevoelens

En als IK dat even vergeet, wil JIJ mij daar dan aan herinneren?

Wil jij jouw verantwoordelijkheid nemen? Wil jij de leiding nemen over jouw geluk na een scheiding? Wil jij stoppen met wijzen met de vinger naar je ex-partner? Meld je dan aan voor mijn online programma

In dit online programma ga je aan de slag met mijn 5 bewezen stappen die ervoor zorgen dat jij, onafhankelijk van je ex-partner, een succes van je scheiding maakt. Dat je weer de regie over je leven pakt! De investering is €97,00. Je volgt het programma vanuit je vertrouwde omgeving in je eigen tijd. 

Het is niet de scheiding die kinderen schaadt, het is de manier hoe jullie als ouders ermee om gaan. Kies de juiste manier!😍 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten