Zorg jij goed voor jezelf?

datum

9 november 2020 zette ik voor de 2de keer mijn leven en dat van mijn kinderen op de kop. Die dag besloot ik mijn toenmalige partner te verlaten. We maakten goede afspraken en hadden intentie als vrienden uit elkaar te gaan. Ik schreef zelfs een afscheidsbrief waarin ik hem vergaf. Dit veranderde na een aantal maanden. Het  besef wat er tijdens de relatie allemaal was gebeurd in combinatie met het feit dat ik een onvoorziene uitgave in mijn nieuwe woning had, maakte dat mijn goed bedoelde voornemen omsloeg in een enorme woede. Woede die ik niet wilde en er toch was. Woede die nog erger werd toen ik erop aangesproken werd dat ik in mijn blogs mijn ervaringen deelde. Het moest niet gekker worden, dus ik werd nu aan de schandpaal genageld en mijn ex-partner kon na alles wij hij mij had aangedaan gewoon doorgaan….de wereld op zijn kop, was mijn stelling.

Dagelijks help ik stellen bij het maken van goede afspraken. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat dit van essentieel belang is en een basis legt. Daarnaast zie ik hoe weinig aandacht er is voor de periode na scheiding. De periode dat het echte werk pas begint. Dan komt het besef, dan komt de verwerking, dan heb je de keus of je je verantwoordelijkheid pakt over jouw leven en jouw geluk na een scheiding. In de waan van de dag en het werk en de zorg van de kinderen lijkt het goed te gaan, negeer je wat er aan de hand is echter ’s avonds in bed dient zicht de realiteit aan. Je moet sterk zijn voor de buitenwereld en de kinderen waardoor je eigen welzijn vaak naar de achtergrond verdringt. Je zorgt goed voor anderen maar waar blijven je zelf? Ik geloof erin dat je pas goed voor een ander kunt zorgen als je eerst goed voor jezelf zorgt. In het vliegtuig pak je niet voor niets eerst zelf de zuurstof voor je je kinderen ervan voorziet. Zorg jij goed voor jezelf?

Om die reden heb ik besloten om mijn dienstverlening nog meer te gaan richten op de periode na scheiding. Hoe ga je om met onverwachte situaties, hoe ga je om met emoties die je overvallen, hoe kun je weer gelukkig worden na een scheiding, hoe ga je van lijden naar leiden.
Mijn hoofd loopt over van ideeën, achter de schermen ben ik hard aan het werk met de uitwerking. Een traject wat alleen weggelegd is voor degene die echt tijd, aandacht en geld in zichzelf te investeren maar daarover later meer. Voor dit moment wil ik jou om hulp vragen.

WIL JE ME HELPEN?
Ik ben erg benieuwd hoe jij aankijkt tegen jouw scheiding.
Waar loop je tegen aan en waar heb je behoefte aan.
Zo kan ik mijn klanten nóg beter helpen.

Je zou me enorm helpen door een vragenlijst in te vullen.

Door mee te doen, maak je kans op een gratis online cursus Succesvol Scheiden t.w.v. €97,00.

In deze cursus leer ik je in 6 weken hoe je, onafhankelijk van het handelen van je ex-partner, een succes van je scheiden maakt. Super waardevol, na het volgen weet je hoe je zelf het heft in handen neemt om een gelukkig leven te leiden na je scheiding. Voor jou, je onderneming ÉN de kinderen natuurlijk heel fijn!

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten