De keus is aan jou

datum

Nou dat was het dan, mijn maand offline.  Wat heb ik ervan genoten. Nu ben ik weer terug om de laatste maanden van het jaar weer flink aan de slag te gaan. Aan de slag om nog meer mensen te begeleiden en een succes van hun scheiding te maken. Ik geloof er nog steeds in dat het kan, als jij daar ECHT voor kiest. Een succesvolle scheiding is niet afhankelijk van het al dan niet handelen van jouw ex-partner, nee het is afhankelijk van wat jij kiest hoe ermee om te gaan. En ja ik weet dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan, toch kun jij ervoor kiezen. Kiezen voor het een betekent dat je het ander niet kiest en andersom. Je hebt altijd een keus, iedere keuze heeft een gevolg en bepaalt het verdere verloop. Dus kies wijs en stuur bij een verkeerde keus bij. 

De keus is aan jou, blijf je overleven of ga je weer leven?

De keus is aan jou, blijf je hangen in je emoties of zoek je een weg om met je emoties om te gaan?

De keus is aan jou, blijf je een lijder of wordt je een leider?

De keus is aan jou, probeer je controle te houden of laat je de controle los?

De keus is aan jou, blijf je wijzen met de vinger naar je ex-partner of kijk je naar de vingers die naar jezelf wijzen?

De keus is aan jou, blijf je in het verleden leven of ga je leven en een nieuwe toekomst creëren?

Wat kies jij? 

Wil jij het juiste kiezen en weet je niet altijd hoe? Loop je nog wel eens vast? Weet je het wel en lukt de uitvoering niet altijd zoals je gehoopt had? Ga dan een jaar met me aan de slag.

Een jaar waarin je van lijden naar leiden gaat, van ongelukkig naar gelukkig, van eenzaam naar weer vol in de samenleving. Een jaar, 4 seizoenen aan de slag met mij, met lotgenoten en vooral jezelf zodat je na dat jaar weer de regie hebt over jezelf en weer een gelukkiger leven kunt leiden. Een jaar met 1 op 1 gesprekken, met masterclasses, met Q&A’s met bijeenkomsten met gelijkgestemden, met toegang tot de online cursus en nog meer. Een jaar waarna het nooit meer hetzelfde zal zijn. Een jaar waarin je de top bereikt en kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Ben jij ECHT klaar om de leiding te nemen over jezelf en je leven na scheiding? Ben jij bereid om tijd, geld en energie te investeren in jezelf? Meld je dan nu aan! Ben jij er klaar voor?! Durf jij, net als ik op die arts, erop te vertrouwen dat de wond gehecht en geheeld gaat worden? Vraag dan meteen een gratis informatiegesprek aan.

Het gaat om wat het je oplevert, niet om wat het je kost!

Wil je alleen een keer je hart luchten? Meld je dan aan voor DE Scheidingswandeling

I’ve been there I’ve done that – let me help!

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten