De scheidingswandeling

Pak je leven weer op
wandelen

De scheidingswandeling

Loop je tijdens of na je scheiding tegen aan aantal zaken aan. Wil je grip krijgen op je leven en je gelukkiger voelen. Wil jij nu eindelijk je leven na scheiding oppakken, ben je klaar met al je emoties en wil je stappen gaan zetten naar een gelukkig(er) leven na de scheiding, ben jij bereidt om te kijken naar waar jouw verantwoordelijkheid ligt?  Ben je niet vies van een beetje beweging en heb je zin in een goed gesprek dan nodig ik je graag uit om met mij mee te wandelen tijdens De ScheidingsWandeling. Waarbij je nieuwe wegen en paden ontdekt, oude herleeft en/of herontdekt.

Eerlijk is niet altijd aardig

Een bloedeerlijk gesprek en ja eerlijk is mogelijk niet altijd aardig maar daarom ben ik ook niet jouw vriendin maar De Scheidingsspecialist die jou verder wilt helpen. Dat kan alleen als ik je de spiegel voorhoudt en niet zoals velen met je meepraat. Ben jij bereid om in de spiegel te kijken? Wandel dan met me mee:

  • 1,5 uur wandelen in de natuur
  • 1,5 uur mij met al mijn kennis, kunde en ervaring
  • 1,5 uur beweging
  • 1,5 uur tijd voor jezelf
  • een liefdevol doch confronterend gesprek
  • drinken met iets lekkers
  • gegarandeerd heel veel inzichten!

Je krijgt dan 1,5 uur van mijn tijd, 1,5 uur gebruik van mijn kennis en kunde met betrekking tot scheiden en ik kan je zeggen dat is nogal wat. 1,5 uur een liefdevol doch confronterend gesprek. 

Voor de duidelijkheid, deze wandeling valt niet in de categorie bomen knuffelen en dat soort zaken. Het is een stevige wandeling waarbij ik niet schuw om je een spreekwoordelijke schop onder je komt te geven.

Wil je een aardig gesprek waarin ik lief met je mee knik dan is deze wandeling mogelijk niet voor jou. Durf je echter in de spiegel te kijken en mijn eerlijke mening te horen dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Met mijn jarenlange ervaring met scheiden zowel zakelijk als privé is er voor mij weinig meer vreemd en is er voor ieder probleem een oplossing. En wat als er helemaal geen probleem zou zijn?

Aan het eind van de wandelingen heb je je hart kunnen luchten, is je hoofd leeg, heb inzichten in jouw emoties, weet je waardoor die emoties getriggerd worden en weet je hoe je hiermee om kunt gaan, hierdoor zul je minder spanningen ervaren in het contract met je ex-partner en niet meer op de tenen lopen. Stel je eens voor hoe fantastisch dit voor jullie kinderen is!

Investering:

De investering is slechts €195,00 p.p., daarnaast vraag ik je een review te schrijven voor op mijn website. Je zou gek zijn als je deze investering in jezelf aan je neus voor bij laat gaan. Ik gun het jou van harte, gun je het jezelf ook?

Voor het bedrag hoef je het niet te laten. Eerlijk gezegd is het een lachertje met alle kennis en kunde die ik meeneem. Ik kan je zeggen dat de waarde daarvan een veelvoud mogelijk onbetaalbaar is. Ik hoop dat je begrijpt dat ik voor dat bedrag niet door het hele land ga doorkruisen. 

Ik geloof erin dat het goed is om zo af en toe je eigen omgeving te verlaten om dat te krijgen wat je nodig hebt.

De ScheidingsWandeling is aan jezelf werken, niet alleen de wandeling heeft impact, ook de weg naar mij en zeker de weg weer naar huis zijn van essentieel belang. Daar bereid je je voor, en daar laat je alles bezinken wat er besproken is. Daar vallen de kwartjes en komen de inzichten die nodig zijn voor de verandering. Dus nee ik rij niet door het hele land om met je te wandelen. Een wandeling met mij zou voor jou reden moeten zijn om het hele land door te rijden. Ik heb stad en land afgereden om begeleid te worden door de beste coaches. 

Ik zou geen reden kunnen bedenken waarom je het niet zou doen! Misschien eentje, de wandeling gaat namelijk onder alle weersomstandigheden door. En zelfs daarvan ben ik overtuigd dat je daar iets van kunt leren.

De prachtige omgeving krijg je er gratis bij!

Tot bij De ScheidingsWandeling!

Veelgestelde vragen

Het is helaas niet mogelijk om De ScheidingsWandeling in termijnen te betalen.

De geplande wandeling gaat onder alle weeromstandigheden door dus zorg kleding die bij de omstandigheden past. Een afspraak die binnen 48 uur voor de afspraak wordt geannuleerd wordt als ingevuld gezien.

 
 

Jij wandelt alleen met mij. Uiteraard is het ook mogelijk dat jij en je ex-partner samen met mij wandelen. Je betaalt dan ieder de genoemde investering.

Zoals gezegd denk ik dat je het meer dan waard ben om jezelf die te gunnen. Uiteraard heb ik er begrip voor als je niet 3 keer voor een uur naar het Zuiden van het land wilt rijden. In dat geval is het ook mogelijk om 1 wandeling van 3 uur te maken. 

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten