Beste Sint en Piet

datum

En soms krijgt Sint gedichten zoals deze…..😥

Beste Sint en Piet,

Er is iets ergs gebeurd,

waardoor mijn leven minder mooi is gekleurd.

Ik dacht wel eens “dit is niet pluis”,

er was geregeld ruzie in huis.

Of het was juist erg stil,

de sfeer in huis was dan behoorlijk kil.

Stiekem had ik dus wel iets in de gaten,

toen kwam het moment dat papa en mama met me wilden praten.

Dat moment zal ik nooit meer vergeten,

het was vlak voordat we friet zouden gaan eten.

“We gaan scheiden” is wat ze zeiden,

U begrijpt dat ze me daarmee niet verblijden.

Ik wilde het niet geloven,

en rende huilend naar boven.

Hoe moet dit nu verder Sint en Piet?

straks zie ik papa of mama niet.

Twee mensen die heel belangrijk voor me zijn,

hebben het samen blijkbaar niet meer fijn.

Gaan nu beiden een eigen leven leiden,

hebben wel beloofd niet te zullen gaan strijden.

Ik hoop dat ze het waar gaan maken,

en elkaar niet af zullen kraken.

Ik wil er echt in geloven,

dat ze doen wat ze beloven.

Dat is voor iedereen fijn,

en zullen we ooit weer allemaal gelukkig zijn!

Behoeft geen uitleg, toch?

Dinsdag 7 december om 20.00 uur

December, alweer de laatste maand van dit bizarre jaar.
Misschien ben je pas gescheiden, wellicht al een tijdje. De meeste stellen ervaren het eerste jaar na scheiding als het lastigst. In dit jaar ontstaan vaak nog de meeste vechtscheidingen. Stellen die samen tot afspraken zijn gekomen en dan alsnog lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Ik word er heel verdrietig van als ik dat hoor. Zeker omdat ik er echt in geloof dat het in een groot deel van de gevallen niet nodig. We steken maanden, soms jaren voorbereiding in een huwelijk alles wordt tot in detail geregeld, Na het ja-woord begint het huwelijk pas echt, ben je bereid om er samen aan te werken. En bij een scheiding menen we dat het met het zetten van de handtekening onder het ouderschapsplan en convenant klaar is. Dat dit het einde is. Helaas begint het dan pas, dan moet je gaan uitvoeren wat afgesproken is en blijkt dat som makkelijker gezegd dan gedaan op het moment dat de emoties om de hoek komen.

De laatste keer dit jaar!
Ik weet echter dat het kan daarom geef ik op dinsdag 7 december om 20.00 uur mijn webinar “Maak in 5 stappen een succes van je scheiding”

Heb je je al ingeschreven?

In dit webinar deel ik met jou minstens 3 van mijn 5 bewezen stappen die ervoor zorgen dat jij, onafhankelijk van je ex-partner, een succes van je scheiding maakt. Het webinar is gratis en online te volgen. Vanuit je vertrouwde omgeving en niemand die het ziet. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden. Ik zou zeggen doen! 

Wordt 2022 voor jou het jaar dat het gaat gebeuren? Het jaar dat jij jouw verantwoordelijkheid gaat pakken? Het jaar dat je gaat stoppen met wijzen naar je ex-partner?  Het jaar dat jij de regie over je leven gaat pakken? Het jaar dat jij van jullie scheiding een succes maakt? Het jaar dat je samen met je ex-partner samen ouders kunt zijn voor jullie kinderen! 

Schrijf je dan in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten