Creëer een Succesvolle Scheiding

Module 2.3 Emoties en gevoelens neutraliseren – 5G’s
succesvolle-scheiding.jpg

Creëer een Succesvolle Scheiding

in 6 weken
succesvolle-scheiding.jpg

Welkom

Nu je weet welke emoties en gevoelens je ervaart en of die veroorzaakt worden door partnerzaken of ouderzaken, kun je verder met de volgende stap. Het neutraliseren van jouw emoties en gedachtes! Wat als ik jou nu eens vertel dat jij er zelf voor kunt zorgen dat je andere emoties en gevoelens ervaart. Dat je kunt denken/voelen wat je wilt. De 5G’s gaan jou daar bij helpen:

  1. Gebeurtenis
  2. Gedachte
  3. Gevoel
  4. Gedrag
  5. Gevolg
      1.  

In welke situatie je ook belandt. Als jij je gedachte kunt veranderen zul je, je anders voelen en gedragen en dat zal leiden tot een ander gevolg. It’s up to you! Er is maar 1 iemand die voor verandering kan zorgen en dat ben JIJ!

Opdracht van deze week is een gebeurtenis uit te schrijven. Beschrijf hem zo uitgebreid mogelijk. Wat gebeurde er, wat dacht je erbij, welk gevoel gaf je dat, hoe reageerde je en wat was het gevolg hiervan. Vervolgens vraag ik je de gebeurtenis nogmaals op te schrijven en er je gedachte hierover te wijzigen, wat is dan je gevoel, je gedrag en het gevolg. Ik ben ervan overtuigd dat deze heel anders zal zijn. Bizar hè!

Ik heb dit tot in den treuren uitgeschreven en weet dat het werkt. Hier een voorbeeld uit de praktijk https://susanstijnen.nl/in-de-praktijk/

Heel veel succes en tot de volgendemodule

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten