Succesvol gescheiden

Susan Stijnen | De scheidingsspecialist
Susan-Stijnen-scheidingsspecialist.jpg

Succesvol gescheiden

Susan Stijnen | De scheidingsspecialist
Susan-Stijnen-scheidingsspecialist.jpg

Je bent een gescheiden ouder die de andere ouder, jouw ex-partner, het ouderschap gunt. Je wilt de andere ouder in het leven van jullie kinderen en samen ouders zijn. Je ervaart hoe lastig het is om een nieuwe manier te vinden om met je ex-partner, degene die je zo intens kent, om te gaan.

Ondanks je goede voornemens word je met regelmaat overspoeld door emoties en word je geconfronteerd met situaties waar je niet op was bedacht. De eenzaamheid, een nieuwe partner in je leven of het leven van je ex-partner, een afstandelijke ex-partner, een omgeving die anders reageert of helemaal niets meer zegt, een andere ouder die de kinderen lijkt te verwennen.

Situaties die je meer raken dan je ooit had kunnen denken, waarin je je als vrouw bedreigd voelt in je moederschap en als man overruled voelt in je vaderschap. Dit zorgt ervoor dat de verhouding tussen jou en je ex-partner op scherp wordt gezet.

Je neemt afstand, je vraagt minder, je zegt minder, je houdt wijselijk je mond. Echter van binnen bruist en borrelt het. Je vindt van alles van van alles. Gedachtes als “als hij het niet doet doe ik het wel” of “als zij de touwtjes in handen neemt trek ik me wel terug” spelen door je hoofd. Je pakt ongevraagd de regie, je deelt mede i.p.v. dat je overlegt, je loopt op je tenen, je bent jezelf niet. Alles om de controle te houden, ter compensatie en met name (onbewust) ter bescherming van jezelf.

Tegelijkertijd besef je dat dit het gezamenlijk ouderschap niet ten goede komt. De waakvlam brandt, een vonkje zou voor een explosie kunnen zorgen. Een gevecht ligt op de loer. Dit is niet wat je wilt, de kinderen mogen geen last hebben van de scheiding, dat is wat jullie de kinderen ooit beloofd hebben. Je zoekt erkenning als ex-partner, als moeder, als vader en als mens.

Je wilt het graag anders, je weet alleen niet hoe?

Hoe zou het voor je zijn als niet meer op je tenen hoeft te lopen?

Workshop

Succesvol Gescheiden

Dat is mogelijk als je een workshop Succesvol Gescheiden bij mij volgt. Een mooie investering, waar niet alleen jij profijt van hebt. Ook jouw ex-partner en jullie kinderen zullen hier de vruchten van plukken.

De workshop:

  • online van 19:00 – 21:00 uur
  • Handouts
  • Huiswerk opdrachten

Wat weet je na de online workshop?

Aan het eind van de workshop, weet je:

  • Je emoties te herkennen, de eerste stap om er mee om te gaan en een plek te geven zodat je minder gespannen bent in het contact met je ex-partner,
  • Welke communicatiestijlen er zijn, welke jij hanteert, welke je ex-partner hanteert en hoe je ze kunt toepassen waardoor de communicatie beter verloopt,
  • Welke conflictstijlen er zijn, welke jij gebruikt, welke je ex-partner gebruikt en hoe jij uit het conflict kunt blijven, heel fijn voor jou, je ex-partner maar zeker voor jullie kinderen,
  • Wat de risico’s van een vechtscheiding zijn.

Investering:

Ik weet wat ik geïnvesteerd heb om mijn kennis te verkrijgen en daardoor Succesvol Gescheiden ben met de vader van onze kinderen. Het delen van deze kennis maakt dat de waarde onbetaalbaar is.

Jij betaalt € 24,95. Dit is inclusief 21% BTW.

Voor de workshops is een minimum aantal van 6 personen vereist.

Geplande datum:

6 april

Locatie:

Online vanuit je luie stoel

Klanten reviews

Wat anderen zeggen

De onenigheid die wij als ex-partners doormaakten bleek voornamelijk te liggen op partnerschapsniveau i.p.v. ouderschapsniveau. Dit gedurende de weken dat Susan ons begeleidde tijdens het traject Succesvol Gescheiden realiseren was ontzettend leerzaam.Ik zou Susan absoluut aanraden, omdat ze tot de diepere lagen weet door te dringen en zo probeert ex-partners op ouderschapsniveau goed te laten communiceren.
Sammy
Een zeer nuttige workshop als je het hele scheidingsproces achter de rug hebt en klaar bent om de verantwoordelijkheid van je nieuwe leven na scheiding op te pakken. Dat wat Susan deelt is allemaal zeer waardevol echter het verschil tussen ouderschap partnerschap was voor mij het grootste leermoment. Ik kan deze workshop zeker aanraden als je bereid bent om bij jezelf stil te staan en te beseffen dat iedereen, ook jijzelf, fouten maakt.
Annemarie
Susan is een fantastische gespreksleider die meteen vertrouwen schept. Ze confronteert je heel eerlijk, direct doch liefdevol met hetgeen anders of beter kan. Benoemd echter ook wat goed gaat. De herkenning in het verhaal van de andere deelnemers en het besef dat ik soms ook dingen doe die mogelijk niet fijn zijn heb ik als zeer waardevol ervaren. Mijn grootste leermoment was dat ik de verantwoordelijkheid mag laten bij wie dat hij hoort. Ik ben fan van Susan!
Judith
Susan komt snel to the point en weet binnen heel korte tijd een gevoel van veiligheid te creëren. Hierdoor durfde ik mijn verhaal met de andere deelnemers te delen en heb ik optimaal gebruik kunnen maken van de kennis en ervaring van Susan. Ook de reacties van de groep hebben mij erg geholpen. Het verschil in communicatiestijlen heb ik heel veel aan gehad. Ik weet nu hoe ik dit ook anders kan doen. Zodat ik zonder mezelf te verkiezen in gesprek kan blijven met mijn ex. Bedankt Susan
Susan
Wil je zelf iets leren en ben je bereid tot zelfreflectie? Dan is deze workshop zeer waardevol. Ik ken Susan al heel lang en toch vielen nu pas een aantal kwartjes. Daar waar ik dacht dat mijn verhaal heel bijzonder was blijk ik niet de enige te zijn. Dat voelt als herkenning en erkenning. De 5 G’s heb mij zeer geholpen. Ondanks dat ik het principe kende heb ik nu pas echt ervaren wat Ik kan doen om een verandering te weeg te brengen. Susan bedankt voor deze mooie ervaring en inzichten. Hier heb ik niet alleen iets aan ten opzichte van mijn ex maar ook ten opzichte van anderen.
April
Een hele praktische workshop waarin Susan je veel handvatten geeft. Voor mij was het een en al bewustwording. Wat kan IK anders kan doen. Het verschil tussen partnerschap en ouderschap en het verschil in stijl van communiceren waren voor mij een eyeopener. Ik ga hier zeer zeker mee aan de slag.
Marco
Susan is iemand waar je je meteen vertrouwd mee voelt. Dit omdat ze eerlijk en oprecht is en spreekt uit eigen ervaring. Zichzelf ook durft bloot te geven. Zegt wat ze zelf voelt en denkt. Ze geeft duidelijk aan dat dit een proces is van vallen en opstaan. Dat het nooit te laat is om te leren en over jezelf na te denken. Deze workshop was echt heel waardevol.
Carola
Zeer waardevol om een andere kijk op de situatie te krijgen. Nu pas is mij duidelijk wat het verschil tussen partnerschap en ouderschap is. Dit ga ik zeker in de praktijk toepassen. Hier heb ik niet alleen voordeel van. Dit gaat ook positief zijn voor mijn ex-partner en de kinderen. Een echte aanrader!
Frank
Susan heeft mij het verschil tussen ouderschap en partnerschap op een eenvoudige manier kunnen verduidelijken dat heeft geresulteerd tot een inzicht dat meer rust biedt. Tevens waren de gesprekken om de communicatie met mijn kind te verbeteren erg verhelderend en bruikbaar.
Pascal
Wederom heel blij met Susan. Eerlijk, direct, respectvol en van toegevoegde waarde. Goede gespreksleider. Duidelijk in haar verhaal. De inzichten met betrekking tot partnerschap versus ouderschap die mij tijdens het mediationtraject helder waren geworden werden nogmaals benoemd. En wat heeft mij dat geholpen. Trots op de kennis en ervaring die ik heb opgedaan en heb mogen delen. De interactie met de andere deelnemers heeft me begrip t.o.v. mijn ex-partner gebracht. Susan wat ben je een mooi mens. Ga zo door!
Lauren
Super waardevol besteding! Een warme en sfeervolle ruimte. Een groep die door Susan goed verbonden werd. Ik voelde me veilig om open te zijn. Zoveel handvaten zijn aangereikt om dingen op een andere manier te bekijken cq aan te pakken. Susan is een open en warme persoonlijkheid die waardevolle informatie deelt, onderbouwt en vanuit liefde en ervaring mensen helpt. De dag was goud. Ik miste alleen een kers voor op de taart!
Nathalie
Susan is een prettig persoon en heeft in de korte periode dat ik haar heb ontmoet kennis van zaken en kan dit goed overbrengen. Ze is duidelijk en laat je tot inzichten komen. De interactie met de groep heb ik als waardevol ervaren. De workshop is voor mij de stap geweest om een 1 op 1 traject bij Susan te volgen.
Ties
Een zeer fijne workshop met Susan als ervaringsdeskundige en gespreksleider. Susan is een kundig en prettig persoon. De workshop zorgt voor een raamwerk in alle onrust. Geeft je een steun in de rug om verder te kunnen. Vanuit hier weer werken aan jezelf. Het delen van ervaringen in een veilige omgeving en het leren van elkaar heb ik als heel waardevol ervaren.
Sandra
De manier waarop Susan mij liet inzien het verschil tussen partnerschap en ouderschap heeft mijn ogen doen openen. Ik zie nu dingen die ik eerder niet zag. Ik ben verblind door emoties en strijd.De kinderen hebben daar niets aan. Nu niet en morgen niet. Susan heeft mij de hand gereikt een 1 op 1 traject te gaan volgen. Dit ga ik zeker doen, omdat niet alleen ik maar ook mijn kinderen dit verdienen.
Tom

Veelgestelde vragen

Binnenkort is er een nieuwe datum beschikbaar.

Kun je zo lang niet wachten plan dan een gratis sessie met me in.

Vraag een gratis informatiegesprek aan

Het is helaas niet mogelijk om de workshop in termijnen te betalen.

Ondanks dat de workshop voor jullie beiden waardevol is, wil niet iedereen deze samen met de ex-partner volgen. De workshop is zo opgesteld dat je hem alleen of met je ex-partner kan volgen. De keus is aan jou c.q. jullie.

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten