Van onmacht naar kracht

Drie essentiële elementen van een krachtige scheiding

Webinar 11-12-13 april

Herken je dit?

Je bent gescheiden en had je nog zo voorgenomen het op de juiste manier te doen. De afspraken zijn gemaakt en nu merk je dat het moeilijker is dan je gedacht had. Je hebt het onderschat. Jij en je ex hebben nog té veel invloed op elkaar en dat komt jullie relatie als ouders niet ten goede.

Scheiden is zo omvangrijk, het wordt vaak onderschat. Het is meer dan spullen verdelen en de juridische rompslomp. Het is een periode van rouw en afscheid, van totale verandering. Je krijgt te maken met emoties waarvan je nooit gedacht had dat je ze zou krijgen. 

Je weet dat het anders moet, maar hoe? Hoe graag je het ook zelf wil oplossen, je beseft dat je het niet alleen kunt. Hulp vragen is niet makkelijk, maar wel essentieel.

Je wilt nu écht dat er iets gaat gebeuren!

Ben jij die krachtige vrouw die zichzelf het beste gunt en de waarde van zelfontwikkeling kent? Ben jij bereid om verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven? Dan is dit wellicht iets voor jou. 

Deze webinarserie is voor jou als:

Ik daag je uit!

Maak met behulp van mijn webinarserie een start met het nemen van verantwoordelijkheid over je eigen leven. Op 11, 12 & 13 april om 20:00 uur geef ik drie webinars van ca 60. min. over de drie essentiële elementen van een krachtige scheiding.

Voor slechts €29,95,- krijg je toegang tot de gehele webinarserie. Je doet waardevolle inzichten op wat je helpt om de beste beslissingen te nemen voor jou en jouw gezin.

Inhoud

Dag 1Dinsdag 11 april 20:00
Partnerschap vs. Ouderschap

Dag 2Woensdag 12 april 20:00
Mamahuis vs. Papahuis

Dag 3Donderdag 13 april 20:00
Scheiden, emoties en hoe daarmee om te gaan

Mijn gouden tips om van je echtscheiding geen vechtscheiding te maken.

Susan Stijnen

Mijn naam is Susan. Een ongewoon gewone vrouw, ambitieus, recht door zee en met het hart op de juiste plek.

Moeder van 2 fantastische kinderen. Een zoon van 22 en een dochter van 19. Sinds 2007 gescheiden met de vader van mijn kinderen en sinds 2020 uit elkaar met mijn laatste partner.

Daar waar de scheiding met de vader van mijn kinderen ondanks alle emoties in harmonie is verlopen, ging dit bij mijn laatste partner anders. Ik ben geschrokken van de intensiteit ervan en misschien nog wel meer van mezelf. Dat dit mij kon gebeuren. Het heeft mij echter ook andere inzichten gegeven.

 

Zij gingen je voor

Na 2.5 jaar gescheiden te zijn was ik nog steeds heel erg in de war, boos en verdrietig door dingen die mijn ex-man deed. Volgde Susan al een tijdje op Facebook en heb contact gezocht. Wat is dat het waard geweest! Eigenlijk na 2 sessies kreeg ik al een enorme rust over mij heen. Ik kwam erachter dat ik partner- en ouderschap helemaal niet kon scheiden. Nu lukt dat wel en wat voel ik mij daardoor rustiger. Hierdoor kan ik de kinderen ook beter steunen met hun issues. Twijfel je om ook een traject bij Susan te volgen zou ik zeggen DOEN het is zo'n enorm cadeau voor jezelf.
Marianne
Wil je zelf iets leren en ben je bereid tot zelfreflectie? Dan is deze workshop zeer waardevol. Ik ken Susan al heel lang en toch vielen nu pas een aantal kwartjes. Daar waar ik dacht dat mijn verhaal heel bijzonder was blijk ik niet de enige te zijn. Dat voelt als herkenning en erkenning. De 5 G’s heb mij zeer geholpen. Ondanks dat ik het principe kende heb ik nu pas echt ervaren wat Ik kan doen om een verandering te weeg te brengen. Susan bedankt voor deze mooie ervaring en inzichten. Hier heb ik niet alleen iets aan ten opzichte van mijn ex maar ook ten opzichte van anderen.
April

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten