Scheidingskracht

Vrouwen Die Slim Scheiden, Bouwen Sterke ToekomstenHoe waardevol zou het voor je zijn als de heftige pieken en de enorm dalen van een scheiding iets meer een rechte lijn zouden zijn


Scheidings kracht

Vrouwen Die Slim Scheiden, Bouwen Sterke Toekomsten


Hoe waardevol zou het voor je zijn dat jullie kinderen ondanks de scheiding een fijn leven hebben. Een leven waar zowel papa als mama onderdeel zijn én
waarbij ze onvoorwaardelijk van beiden mogen houden. Hoe lastig het voor jullie als ex-partners soms ook is.

Van Hel

Het is 2020 als ik na lang wikken en wegen mijn partner verlaat. Voor de tweede keer in mijn leven zet ik mijn leven en die van de kinderen op de kop. Gebrand op het maken van afspraken maak ik dezelfde fout als heel veel stellen die gaan scheiden. Ik schenk nul komma nul aandacht aan de bijbehorende emoties. Met 500+ stellen te hebben begeleid bij hun scheiding vind ik externe hulp niet nodig. Als DE Scheidingspecialist maak ik ons eigen convenant. Wederom een fout, blind voor de gevolgen en consequentie en niemand die me daarop wijst maak ik afspraken waar ik later spijt van krijg. Na een paar maanden val ik in het diepste gat ooit. Met alle gevolgen van dien. Niet alleen ik ook mijn omgeving en mijn onderneming heeft hier last van.

Naar Hemel

Dat was toen, nu leef ik een fantastisch leven. Heb mezelf weer op de rit en 
 

De weg er naartoe

Op dat moment besluit ik een coach in de arm te nemen. Iemand die niet verbonden is aan mijn ex, iemand die er volledig voor mij is, iemand die mij als mens en als ondernemer adviseert, steunt, een schouder biedt maar ook een spiegel voorhoudt en als het nodig is een schop onder mijn kont geeft.

Nog nooit heb ik een investering zo eng gevonden. Mijn hele leven lag op de kop, mijn financiële situatie onzekerder dan ooit. En het bleek het beste wat ik ooit had kunnen doen. De wekelijkse gesprekken zorgde ervoor dat ik veel snel dan gedacht uit dat dal kwam, dat de klap die mijn bedrijf dreigde te krijgen van dit life event minder zwaar was. Hij zorgde ervoor dat ij focus hielt op de juiste zaken

Als ondernemer ben je vaak geneigd om maar door en door te gaan. Geloof me, dit is niet oneindig en die man met de hamer gaat een keer komen. Echt ik heb het nu al zo vaak gezien. Zonde want dit is helemaal niet nodig. De tijd, energie en geld die je er hu insteekt om zaken te voorkomen is vele malen minder dan de tijd energie en geld die je erin steekt om het te genezen.

Waarom is SCHEIDINGSKRACHT goud waard?

 1. Mijn rol als emotionele ondersteuning:
  • Als jouw begeleider erken ik het belang van emotionele veerkracht, vooral omdat je een vrouwelijke ondernemer en moeder bent die door een scheiding gaat. Mijn doel is om je te ondersteunen tijdens deze uitdagende periode, niet alleen om jouw emotionele stabiliteit te behouden, maar ook om een evenwicht te vinden tussen persoonlijke en zakelijke prioriteiten, rekening houdend met het welzijn van je kinderen en je bedrijf.
 2. Strategisch advies voor persoonlijk en zakelijk welzijn:
  • Als jouw adviseur bied ik objectieve en strategische begeleiding om zowel je zakelijke belangen als het welzijn van je gezin te behartigen. Mijn inzichten zijn gericht op het vinden van een gezonde balans, zodat je succesvol kunt ondernemen en tegelijkertijd een ondersteunende omgeving voor je kinderen kunt creëren.
 3. Effectieve communicatie en ouderschap:
  • In mijn rol als adviseur ondersteun ik je bij het verbeteren van de communicatie, vooral in het kader van ouderschap. Dit helpt niet alleen bij het handhaven van professionele relaties, maar draagt ook bij aan een stabiele omgeving voor je kinderen.
 4. Zelfreflectie voor zakelijk en persoonlijk succes:
  • Als jouw spiegel moedig ik zelfreflectie aan, wat niet alleen leidt tot persoonlijke groei maar ook helpt bij het identificeren van kansen en uitdagingen binnen je bedrijf, met het oog op je rol als ouder.
 5. Continuïteitsplanning met gezinsfocus:
  • Mijn rol als adviseur omvat ook het ondersteunen bij het opstellen van een bedrijfsplan dat de zakelijke continuïteit waarborgt en tegelijkertijd rekening houdt met de behoeften van je gezin, met speciale aandacht voor je kinderen.
 6. Harmonieuze conflictoplossing voor gezinsleven en zakelijk succes:
  • Als jouw begeleider ben ik er om te fungeren als bemiddelaar bij gezinsconflicten en zakelijke uitdagingen. Dit creëert een harmonieuze omgeving die gunstig is voor zowel persoonlijk als zakelijk succes.
 7. Focus op gezinswelzijn en bedrijfsgroei:
  • Mijn begeleiding is gericht op het behouden van een ondernemersmentaliteit terwijl we aandacht schenken aan het welzijn van je gezin en je persoonlijke groei. Dit draagt bij aan de veerkracht van zowel het gezin als het bedrijf.
 8. Snelle herpositionering in de markt met oog voor gezinsbehoeften:
  • Met mijn professionele begeleiding streven we ernaar om jou snel te helpen herstellen en jezelf te herpositioneren in de markt. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat de behoeften en stabiliteit van je gezin worden gewaarborgd, waardoor de impact van de scheiding op zowel persoonlijk als zakelijk niveau wordt geminimaliseerd.

een gelukkig leven na scheiden voor jou en de kinderen en een goed lopend bedrijF na scheiden

Dit is mogelijk als je het jaartraject scheidingskracht bij mij volgt:

Het Jaartraject: Een Efficiënte Reis naar Persoonlijke en Professionele Triomf

Ik bied jou een jaar lang onvoorwaardelijke ondersteuning. Elke week hebben we een persoonlijke call waar je je hart kunt luchten. Samen bekijken we welke stappen je steeds kunt zetten om helderheid en rust te creëren. Dit traject is meer dan alleen regelingen treffen; het is een reis naar persoonlijke groei, waardoor jouw kinderen en jouw onderneming zo min mogelijk last heeft van dit life event.

Ik begrijp de diepte van je pijn, en als ‘DE Scheidingsspecialist’ ben ik hier om je uit dit zwarte gat te leiden. Gedurende een heel jaar begeleid ik je wekelijks door de donkere momenten. Samen zetten we stappen die niet alleen duidelijkheid en rust brengen, maar jou ook als vrouw en ondernemer laten groeien.

In deze cruciale fase van je leven begrijp ik dat tijd een kostbaar bezit is. Als ‘DE Scheidingsspecialist’ ben ik hier om je te begeleiden, zodat je niet alleen overleeft maar floreert. Het jaartraject is ontworpen om elke kostbare minuut te maximaliseren, zodat je de focus kunt behouden op wat er echt toe doet: je kinderen en je bedrijf.

In deze cruciale fase van je leven begrijp ik dat tijd een kostbaar bezit is. Met elke ervaring die ik heb opgedaan, kan ik je begeleiden, zodat je niet alleen overleeft maar floreert. Het jaartraject is mijn persoonlijke toewijding aan jou, omdat ik elke emotie tot in iedere vezel van mijn lichaam heb ervaren. Mijn fouten zijn jouw lessen, en samen gaan we naar een toekomst vol groei.

Wat je krijgt:

 • Wekelijkse coaching calls als strategische rustpunten
 • Concrete stappen voor snelle helderheid en rust
 • 2 intensieve life dagen voor doelgerichte doorbraken
 • Een sisterhood van vrouwen die begrijpen wat echt belangrijk is
 • Advies over constructieve afspraken met je ex-partner voor een gezamenlijke toekomst

Wat is de investering voor
Scheidingskracht - vrouwen die slim scheiden bouwen een sterke toekomst

De investering is:

 • eenmalig € 9.997,- excl. BTW of
 • 12 termijnen van € 997,- excl. BTW

Het zwarte gat van een scheiding is verstikkend. De onzekerheid, de emotionele achtbaan. 

Het is tijd om hieruit te stappen Een scheiding verdient de juiste aandacht en begeleiding. Elke seconde die je verliest aan onnodige stress en verwarring is een seconde die je niet kunt besteden aan je kinderen en je bedrijf. Begrijp de waarde van efficiëntie en focus. Jouw tijd is geld, en dit traject is een investering in jouw vermogen om als krachtige vrouw, moeder, en ondernemer te zegevieren.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Meld je aan en ontdek hoe dit traject niet alleen je leven kan verlichten maar ook je prioriteiten en successen kan versterken. Samen kijken we hoe je met respectvolle afspraken een nieuwe toekomst kunt opbouwen.

Ben jij klaar om de regie over je leven terug te pakken en een gelukkige toekomst op te bouwen, zowel persoonlijk als professioneel? Laten we samenwerken aan jouw vrijheid na scheiding.

Wanneer is dit traject WEL geschikt?

 • je weet dat investeren in jezelf altijd meer oplevert dan het kost
 • je jezelf, de kinderen en je onderneming het beste gunt
 • je op zoek bent naar rust
 • je op zoek bent naar zekerheid
 • je op zoek bent naar stabiliteit
 • je iemand nodig hebt die je kunt vertrouwen, iemand die weet waar je doorheen gaat
 

Wanneer is dit traject NIET geschikt?

 • je je ex een poot uit wilt trekken
 • je niet in de spiegel wilt kijken
 • je harder aan het veranderen van je ex dan aan jezelf wilt werken
 • je met onrust in je lijf rond wilt blijven lopen
 • je op drijfzand wilt blijven lopen
 • je alles zelf wilt doen 
 • je denkt niemand nodig te hebben

Veelgestelde vragen

In dit traject ben k er volledig voor jou. Ik ben je sidekick, je adviseur, je schouder, je spiegel, je schop onder de kont. Alles om jou zo snel en soepel mogelijk door die donkere tunnel te krijgen, want aan het eind is er altijd licht. Ik maak geen convenant of ouderschapsplan hiervoor zul je een advocaat of mediator in moeten schakelen.

Dit traject is volledig gericht op jou, zodat jij jezelf en je leven weer zo snel mogelijk op de rit hebt. Dat je onderneming en de kinderen zo weinig mogelijk last hebben van de scheiding. Een gesprek met de kinderen is geen onderdeel van dit traject.  

Ik weet waar ik ooit was. Ik weet ook heel goed waar ik nu sta en wat voor fantastisch leven ik heb. Voor geen goud zou ik terug willen naar toen. Dat leven gun ik iedereen. Het is mijn grootste missie om iedereen te helpen. Thanks dat je interesse getoond hebt, wil je meteen aan de slag gaan? Klik kan op onderstaande button.

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten