Logo Susan Stijnen
0646171545 susan@susanstijnen.nl

online masterclass Scheiden met Kinderen.

4 praktische stappen die ervoor zorgen dat het voor iedereen goed geregeld is

Woensdag 13 november 10:00 uur

Meld je nu aan

Je denkt erover om te gaan scheiden of je staat op het punt om te gaan scheiden?
De emoties gieren door je lijf, je weet niet waar te beginnen, je hoofd zit vol met vragen, de onzekerheid is killing, hoe moet dat met de kinderen?
OMG, de kinderen, als we dat maar goed regelen. Zij mogen hier echt niet de dupe van worden.

``Het geluk van kinderen ligt in een respectvolle scheiding.``

masterclass scheiden met kinderen susan stijnen

Een heleboel vragen ...

Waar gaan de kinderen wonen?
Wat is een goede zorgregeling?
Hoe zit dat eigenlijk met de kosten van de kinderen? Krijg ik kinderalimentatie of moet ik betalen? Zijn er nog andere mogelijkheden om de kosten te betalen?
Hoe vertellen we het de kinderen en hoe zullen ze reageren?

Je hebt antwoorden nodig

Vragen die tot conflicten met je aanstaande ex-partner kunnen leiden, als je er geen antwoorden op krijgt. Vragen waarvan de buitenwereld wel “weet hoe het zit”, omdat de broer van de buurman of de tante van je vriendin het ook heeft meegemaakt. Goedbedoelde adviezen die je geen stap verder brengen en  waardoor je nog onzekerder of emotioneler wordt. Vragen die ervoor zorgen dat je ’s nacht wakker ligt.

``Een eerlijke en oprechte scheiding vraagt om afspraken waar je samen én alleen mee verder kunt.``

Hoe zou het voor je zijn als die vragen beantwoord worden? Dat er duidelijkheid komt? Dat je weet wat de mogelijkheden zijn en waar je aan toe bent?

Doe mee aan mijn online masterclass

Dat is mogelijk als je mijn online masterclass Scheiden met Kinderen volgt.
In deze online masterclass deel ik 4 praktische stappen met je die ervoor zorgen dat het voor jou, je ex-partner en de kinderen goed geregeld wordt. Aan het eind van de online masterclass weet je het belang van een goede scheidingsmelding, hoe je dit doet en wat je vooral niet moet doen. Weet je wat bedoeld wordt met het adres van inschrijving, wat hier wel en niet mee samenhangt en wat de voordelen en de nadelen zijn. Weet je hoe je tot een goede zorgregeling komt. Een zorgregeling die voor jullie werkt en afgestemd is op de kinderen. Hoe je dit het best beschrijft zodat er zo weinig mogelijk discussies komen. Weet je hoe een alimentatie berekening tot stand komt, wat het verschil tussen behoefte en draagkracht en wat het verschil is tussen kinderalimentatie en een kinderkostenregeling. Dit alles zorgt ervoor dat jullie tot afspraken komen die duidelijkheid bieden en waar jullie beiden achter kunnen staan. Afspraken die een leidraad geven en de basis leggen om ook na een scheiding samen goede ouders te zijn. Ouders die elkaar het ouderschap gunnen, die beide een rol in het leven van jullie kinderen vervullen. Dat is toch wat ieder kind wilt!

Wil je samen met je ex-partner het beste uit deze slechte periode halen?

Wil jij echt denken in het belang van de kinderen?

Scheiden met kinderen
8 praktische tips die je zeker moet weten

Download jij mijn gratis e-book?