Van Onmacht naar Kracht

Neem de regie weer in eigen hand

HET JAARTRAJECT

Susan Stijnen, dé gids voor jouw scheiding

De scheiding heeft je leven volledig op zijn kop gezet. Je had gedacht dat je de scheiding wel even zou afhandelen. Maar wat blijkt: niets is minder waar. Je bent jezelf niet. De emoties nemen geregeld de overhand en de tranen blijven maar komen. Jij die altijd zo krachtig en zelfverzekerd was. Je gaat door met je leven en de buitenwereld merkt er vooralsnog niks van.

Een aantal naasten weten van je gesteldheid. Ze slaan een arm om je heen en denken daarmee het probleem op te lossen. Echter, ze staan te dichtbij en zijn geen specialist. 

Je weet dat het daarom tijd wordt om een professional in te schakelen. Iemand die niet emotioneel betrokken is, maar iemand die wél weet waar je doorheen gaat. 

Iemand die je écht helpt.

Herken je dit?

Je bent een krachtige en ondernemende vrouw. Je regelt je eigen zaken en de buitenwereld ziet je als een sterk persoon. Je wil het graag goed doen. Je wil de beste moeder zijn en de fijnste ex. Toch wil het op de een of andere manier niet lukken. Je irriteert je aan je ex-partner en bij tijd en wijle nemen je emoties de overhand. Je hebt zinloze discussies met je ex-partner. Je wil dat helemaal niet, maar toch gebeurt het steeds.

Je hebt al verschillende boeken gelezen en je zou moeten weten hoe je omgaat met een scheiding. Echter, in de praktijk blijkt het toch anders te gaan. Je dacht dat de scheiding rust zou brengen, maar het heeft je meer in de greep dan je had gedacht. 

Ben je bereid om te doen wat nodig is om dit te doorbreken?

Tijd voor verandering

Stel je voor dat je echt helemaal los bent van je ex-partner. Dat hij, ongeacht wat hij ook doet, geen invloed meer heeft op jou en je gemoedstoestand. Dat je zijn verantwoordelijkheid bij hem kan laten en alleen nog maar verantwoordelijkheid neemt over je eigen stuk. Dat je het verleden achter je kunt laten en je volledig kunt richten op het nu en dat wat komen gaat.

Je voelt je vrij om te doen en laten wat je wil. Je bent niet meer bang voor conflicten en je hebt vertrouwen dat het goed komt. Je gaat samen voor de kinderen zorgen en leidt je eigen leven.

Lees verder over mijn jaartraject ‘Van Onmacht naar Kracht’

Mijn gouden tips om van je echtscheiding geen vechtscheiding te maken.

Van Onmacht naar Kracht jaartraject

Eén jaar lang, 4 seizoenen, 12 maanden en 365 dagen met mij, met lotgenoten en vooral met jezelf aan de slag. Samen ervoor zorgen dat je de regie weer over je leven krijgt. 

Eén jaar met 1-op-1 gesprekken, masterclasses, Q&A’s, inspirerende bijeenkomsten met gelijkgestemden, toegang tot de online cursus en nog veel meer.

Ben jij bereid om tijd, energie en geld in jezelf te investeren? Dan ben ik op zoek naar jou! 

Stop met het herleven van het verleden, concentreer je op het heden en verander daarmee je toekomst.

EEN SUCCESVOLLE PERSOONLIJKHEID VOL zelfleiderschap

Waar sta ik na dit traject?

Ben jij écht klaar om de leiding te nemen over jezelf en je leven na de scheiding? Ken jij de waarde van het investeren in jezelf? 

Dan is dit traject voor jou!

Investeer nu in jezelf!

De investering voor dit life changing traject is €3.960,00 eenmalig of in 12 termijnen van €396,00. 

Het programma bestaat uit:

Zij gingen je voor

Na 2.5 jaar gescheiden te zijn was ik nog steeds heel erg in de war, boos en verdrietig door dingen die mijn ex-man deed. Volgde Susan al een tijdje op Facebook en heb contact gezocht. Wat is dat het waard geweest! Eigenlijk na 2 sessies kreeg ik al een enorme rust over mij heen. Ik kwam erachter dat ik partner- en ouderschap helemaal niet kon scheiden. Nu lukt dat wel en wat voel ik mij daardoor rustiger. Hierdoor kan ik de kinderen ook beter steunen met hun issues. Twijfel je om ook een traject bij Susan te volgen zou ik zeggen DOEN het is zo'n enorm cadeau voor jezelf.
Marianne
Wil je zelf iets leren en ben je bereid tot zelfreflectie? Dan is deze workshop zeer waardevol. Ik ken Susan al heel lang en toch vielen nu pas een aantal kwartjes. Daar waar ik dacht dat mijn verhaal heel bijzonder was blijk ik niet de enige te zijn. Dat voelt als herkenning en erkenning. De 5 G’s hebben mij zeer geholpen. Ondanks dat ik het principe kende heb ik nu pas echt ervaren wat Ik kan doen om een verandering teweeg te brengen. Susan bedankt voor deze mooie ervaring en inzichten. Hier heb ik niet alleen iets aan ten opzichte van mijn ex, maar ook ten opzichte van anderen.
April

Veelgestelde vragen

Ja, je kan ook in termijnen betalen. Dit betreft 12 termijn van €396,00.

Je kunt een ander niet veranderen, je kunt alleen jezelf veranderen. Ik ben er heilig van overtuigd dat als jij verandert, je ex-partner op termijn ook zal veranderen. Actie is reactie. Dus JA, het is meer dan zinvol om dit programma te volgen!

Ja, dit programma is juist voor jou alleen bedoeld. De weg naar zelfleiderschap begint bij jezelf! 

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten