Hoi!
Fijn dat je nieuwsgierig bent naar hoe ik je kan helpen. Hieronder vind je links naar o.a. mijn blogs, gratis tips en trajecten.

Ik deel mijn ervaringen en geef je nog meer tips rondom goed ouderschap.

In mijn e-book deel ik mijn bewezen goudens mindset tips die jou ook helpen om van je echtscheiding geen vechtscheiding te maken.

Tips die ervoor zorgen dat de eerste stap wordt gezet om het voor jullie kinderen goed te regelen. Die er voor zorgen dat de eerste stap wordt gezet om het voor jullie kinderen goed te regelen.

Check wanneer de komende online masterclass plaatsvindt.

Lees meer over deze nieuwe workshop!

Vraag een gratis informatiegesprek aan – zet de eerste stap naar succesvol scheiden

Leer jezelf kennen en zet daarmee jullie kinderen op nummer 1! Lees meer over de online training.

Tweedelig traject waarin ik jullie begeleid, voor en na de scheiding.

Zijn jullie al langer gescheiden en hebben jullie behoefte om de gemaakte afspraken nog eens na te lopen? Doe de Scheidings APK.

Na de scheiding ben je weer verliefd! Een nieuwe man in je leven, iemand waarmee je het leuk hebt, die het beste in je naar boven haalt. Maak van twee huizen één succesvol thuis!

Begeleiding na scheiding; Kinderen op de eerste plaats! Zet “ex-partner-issues” aan de kant in het belang van de kinderen.

Meer informatie

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten