Logo Susan Stijnen
0646171545 susan@susanstijnen.nl

HET Scheidingscafé!

DE PLEK voor iedereen die op de een of andere manier bij een scheiding betrokken is.

Scheiden is een “life event”, een aangrijpende gebeurtenis die veel onzekerheid en emoties met zich meebrengt.

Dit geldt niet alleen voor jou, je ex-partner en jullie kinderen, maar ook voor jullie familie en vrienden. Niet alleen in de periode van de feitelijke scheiding maar ook nog lang erna kun je tegen een aantal zaken aanlopen.  Dingen waar je nog nooit over na hebt gedacht.

Heb je relatieproblemen? Ga je scheiden? Ben je al gescheiden of ben je geïnteresseerd omdat je iemand kent die hiermee te maken heeft? Ben je op de een of andere manier betrokken bij een scheiding? Ben je professional, leerkracht, kleuterjuf, financieel planner, accountant? Dan is HET Scheidingscafé! iets voor jou. Op een laagdrempelige manier krijg je informatie over alles wat gekoppeld is aan een (echt)scheiding.

Zaken die je, als je ermee blijft lopen, nog onzekerder of verdrietig maken. Die van invloed zijn op jouw gemoedstoestand, je interactie met je ex-partner en die daarmee ook jullie kinderen raakt. Dat is toch niet wat je wilt!

Hoe zou het voor je zijn als er een plek is waar je op een laagdrempelige manier informatie krijgt, vragen kunt stellen over alles wat is gekoppeld aan een (echt)scheiding? Dat je ervaringen kunt delen met mensen die in hetzelfde schuitje als jij zitten of hebben gezeten ?

Een plek waar je begrepen wordt, waar je niet steeds alles uit hoeft te leggen, waar één woord vaak al genoeg is?

Die plek is er!

In samenwerking met de HuB.Bibliotheek Kerkrade en Bibliotheek Nuth organiseer ik HET Scheidingscafé! – dé plek waar informatie verstrekt wordt en vrijuit gesproken kan worden over de vele dingen die met een scheiding te maken hebben.

De volgende bijeenkomst is te vinden in onderstaande agenda. De toegang is gratis. Aanmelden is wenselijk doch niet verplicht en kan via: susan@susanstijnen.nl of 06-46171545.

Meld je aan

Als introductie zal ik kort vertellen wie ik ben, waarom ik degene ben die HET Scheidingscafé! organiseert en wat je van mij kunt verwachten. Om vervolgens snel over te gaan naar het thema van de dag: Scheiden, en je omgeving!

Als je gaat scheiden brengt dat emoties met zich mee niet alleen voor jezelf maar ook voor je omgeving.  Wat verwacht je van jullie vrienden en familie? Hoe is het voor jullie vrienden en familie?

Aan het einde is er voldoende tijd voor het stellen van vragen. Als jouw vraag niet aan de orde is geweest of als je een vraag hebt die niet helemaal aansluit op het thema van de dag – bewaar hem tot het eind. Ik zal mijn uiterste best doen om er zoveel mogelijk te beantwoorden!

Meld je snel aan!

AGENDA

Wil je geen bijeenkomst missen? Noteer dan al de vastgestelde data:

Kerkrade

2020

  • volgt

Locatie: HuB.Bibliotheek Kerkrade / Martin-Buberplein 15
www.bibliotheekkerkrade.nl

Nuth

2020

  • woensdag 8 januari 10.00 – 11.30 uur
  • woensdag 4 maart 10.00 – 11.30 uur
  • woensdag 6 mei 10.00 – 11.30 uur
  • woensdag 8 juli 10.00 – 11.30 uur

Locatie: Bibliotheek Nuth / Burgemeester Beckersstraat 10
www.bibliotheeknuth.nl

Scheiden – je hoeft het niet alleen te doen!

Op scheiden ligt vaak een taboe, er wordt niet zomaar over gesproken. Iedere situatie is uniek toch doorloopt iedereen hetzelfde proces. Hoe fijn is het voor je als je je kunt optrekken aan de mensen die al een stap verder zijn dan jij? Maar ook dat je kunt zien dat jij een stap gezet hebt waardoor iemand zich optrekt aan jou!

Ik zie je graag bij Het Scheidingscafé!

Scheiden met kinderen
8 praktische tips die je zeker moet weten

Download jij mijn gratis e-book?