De ScheidingsAcademie

Help, ik ga scheiden
Susan-Stijnen-scheidingsspecialist.jpg

Ik ga scheiden

Oprecht samen scheiden
Ik kan je leren hoe je een succes maakt van je scheiding als je bereid bent om actief aan de slag te gaan.

Herken je dit?

De kogel is door de kerk, het hoge woord “wij gaan scheiden” is eruit. De scheiding wordt een feit. Een ingrijpend en aangrijpend life-event voor een ieder, verlater of verlatene. Een gebeurtenis die door de meeste mensen als een van de zwaarste uit hun leven wordt betiteld. De vaste bodem verdwijnt onder je voeten, je toekomst lijkt een zwart gat en dan gieren ook nog een de emoties  door je lijf.

Je ziet door de bomen het bos niet meer. Zoeken op internet maakt je helemaal onrustig. Overal en nergens staat iets. Je hebt geen idee hoe je het allemaal tot een geheel moet maken.

En dat terwijl je het zo goed wilt regelen. Goede afspraken voor nu en de toekomst. Voor jezelf, voor je aanstaande ex-partner en voor jullie kinderen. Zij hebben hier helemaal niet om gevraagd. Je bent het aan ze verplicht. 

 

 

 

Je bent sterk naar de buitenwereld maar diep van binnen weet je nu even niet wat te doen, waar te beginnen. Je vertrouwde wereld valt weg en de nieuwe wereld is een groot zwart gat. Je zit met vragen als:

Vragen die, als er geen antwoorden op komen, ertoe kunnen leiden dat er spanningen ontstaan waarmee jullie wens om tot goede afspraken te komen in het gedrang komt.

Hoe zou het voor je zijn als je die wens ten uitvoer zou kunnen brengen? Dat je antwoord krijgt op je vragen en onzekerheden, dat er duidelijkheid is hoe het plaatje, zowel financieel als praktisch, na de scheiding uit gaat zien. Dat jullie geen conflicten met elkaar hebben en krijgen omdat jullie heldere afspraken hebben gemaakt met betrekking tot de kinderen en de financiële afwikkeling van jullie echtscheiding. Dat jullie weten welke valkuilen er nog zijn en dat jullie tips hebben om hier een weg in te vinden.

DE allerbeste voorbereiding

Dit is mogelijk als je het online traject 'Help, ik GA scheiden' bij mij volgt.

Een online traject waarin ik alles met je deel wat nodig is om tot afspraken te komen om te kunnen scheiden en weer rust te ervaren.

Je krijgt toegang tot De Scheidings Academie waarin ik je stap voor stap leid door de praktische, financiële, juridische, fiscale EN emotionele stukken die een scheiding omvat. 

Een omgeving met geluidsfragmenten, video’s, links, opdrachten, templates, downloads en vele praktijk voorbeelden. 

Heb je geen zin om heel internet af te struinen, geen zin in lange gesprekken met een advocaat of mediator? Dan is dit programma voor jou DE uitkomst. Na het volgen van dit online traject heb je een compleet overzicht van hoe, wat, waar, waarom en wanneer. Het enige wat je nog hoeft te doen is de echtscheiding te laten indienen.

 

Mijn gouden tips om van je echtscheiding geen vechtscheiding te maken.

Wat is de investering voor een traject Help, ik ga scheiden?

De investering is eenmalig € 297,00 of 3 termijnen van €107,00

 

Wanneer is dit traject WEL geschikt?

  • je goede doordachte afspraken wilt maken
  • je geen zin hebt om uren het internet af te struinen
  • je op de allerbeste manier voorbereid wilt zijn
  • je de tijd bij een advocaat of mediator zo kort mogelijk wilt houden

Wanneer is dit traject NIET geschikt

  • je ondoordachte afspraken wilt maken
  • je een derde wenst die van A tot Z met je meekijkt
  • je niet weer hoe een computer werkt

Veelgestelde vragen

Dit online traject geeft je alles wat he nodig hebt om tot goed doordachte afspraken te komen. Bij een huwelijk of geregistreerd partnerschap dienen de afspraken nog door een advocaat ingediend worden bij de Rechtbank.

Indien jullie advocaat een gezamenlijk verzoek tot echtscheiding indient is een bezoek aan de Rechtbank niet nodig. Hebben jullie kinderen van 12 jaar of ouder dan krijgen zij wel een brief van de Rechtbank of zij hun mening willen geven over het door jullie opstelde ouderschapsplan. Dit mogen ze doen in de Rechtbank of dit mag echter ook per brief.

Bij het online programma is er geen gesprek met kinderen.