Logo Susan Stijnen
0646171545 susan@susanstijnen.nl

Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten!

Als je gaat scheiden verandert er veel, je vaste fundament valt weg, vaak weet je niet waar te beginnen. Wat kan wel, wat kan niet. Waar heb ik wel of geen recht op. Zeker met kinderen is het buiten de emoties een heel geregel. Er zijn een aantal basisafspraken die je met elkaar af kunt én moet spreken.

Om jou de zoektocht te besparen heb ik de meest gangbare tips op een rij gezet. Hiermee laat ik je door de bomen het bos weer zien en wellicht zie je daardoor al ergens een kleine zonnestraal door de bomen komen.

In mijn e-book deel ik mijn 8 praktische tips die de basis leggen om na scheiding samen goede ouders te zijn.

Ja, download dat e-book!


Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk, hiervoor verwijs ik je naar de privacy verklaring.

Scheiden met kinderen
8 praktische tips die je zeker moet weten

Download jij mijn gratis e-book?