De Scheidings APK

Prettig gescheiden zijn – prettig gescheiden blijven!
Susan-Stijnen-2.jpg

De Scheidings APK

Prettig gescheiden zijn – prettig gescheiden blijven!
Susan-Stijnen-2.jpg

Prettig gescheiden zijn – prettig gescheiden blijven!

Jij en je ex- partner zijn een jaar of langer gescheiden. Destijds hebben jullie in overleg afspraken gemaakt welke vastgelegd zijn in een ouderschapsplan en convenant.  Op zich loopt het wel goed, maar hier en daar worden de gemaakte afspraken niet altijd nagekomen. De zorgregeling loopt toch iets anders dan gepland, de betalingen van kinder- en partneralimentatie gebeuren niet altijd op tijd en met de tijd is gebleken dat jullie manier van opvoeden toch niet altijd overeenkomt. Je merkt dat het je irriteert.

Je wilt er eigenlijk niets van zeggen want je wilt dat de verhouding tussen jou en je ex-partner goed blijft omdat je je hebt voorgenomen dat jullie gezamenlijk ouderschap niet in het gedrang mag komen. Toch knaagt het met tijd en wijle aan je.

Daarnaast heeft je ex- partner een nieuwe relatie die dag en nacht bij hem verblijft. Omdat hij destijds niet zo veel te besteden had heb je niet het bedrag aan kinder- en partneralimentatie ontvangen waar behoefte aan was. Helemaal geen probleem vond je toen, want je ex-partner moest ook kunnen leven, maar nu je ziet dat hij met zijn nieuwe partner alleen maar leuke, dure dingen doet vraag je je af of dit mogelijk gevolgen kan hebben voor de hoogte van de te betalen kinderalimentatie en wellicht wel partneralimentatie.

Hoe zou het voor je zijn...

…als je op je vragen antwoord krijgt, dat je je irritatie kunt delen, het knagende gevoel verdwijnt en je niet meer bang hoeft te zijn dat het gezamenlijk ouderschap op het spel staat.

Dat is mogelijk met de Scheidings APK. Een Algemene Periodieke Keuring voor je echtscheiding. Tijdens deze APK wordt er gecheckt of de afspraken opgenomen in het ouderschapsplan en convenant nog voldoen aan de huidige situatie tussen jou en je ex-partner, in hoeverre jullie je eraan gehouden hebben en of jullie wellicht hernieuwde afspraken willen maken.

Na afloop heb je:

Aan het eind van de Scheidings APK hebben jullie duidelijkheid over:

  • Is de zorgregeling nog up to date
  • Is de te betalen kinderalimentatie nog up to date
  • Is de te betalen partneralimentatie nog up to date


Door met elkaar in gesprek te blijven voorkom je dat jullie echtscheiding uiteindelijk nog uitmond in een vechtscheiding. Iets wat in de praktijk helaas de laatste jaren steeds meer voorkomt.

Je wilt het beste voor de kinderen en samen met je ex-partner ouders zijn. Kinderen op de eerste plaats! zorgt ervoor dat dit mogelijk is.

Waarom de Scheidings APK zin heeft:

Je kunt steeds meer vinden op internet, zonder inhoudelijke kennis kun je hier eenvoudig je eigen invulling aangeven. Interpretaties en aannames die niet altijd kloppen en een eigen leven kunnen gaan leiden. De laatste jaren zijn mede hierdoor het aantal vechtscheidingen in de periode na feitelijke scheiding de laatste jaren toegenomen.

Een feitelijk scheiding is geen eind maar een nieuw begin. Juist door met elkaar in gesprek te blijven voorkom je ruzie tussen jou en je ex – partner.

Een vechtscheiding wordt gezien als emotionele verwaarlozing van kinderen. Ouders beseffen zich vaak niet wat ruzie tussen ouders met de kinderen doet.

Dit is toch niet wat je je voorgenomen hebt toen jullie gingen scheiden. Je wilt het beste voor de kinderen en samen met je ex- partner ouder zijn. De Scheidings APK zorgt ervoor dat dit mogelijk is en blijft.

Investering:

De investering voor de Scheidings APK is € 265,00 per persoon (speciaal tarief  voor jou als bestaande klant), hiervoor krijg je 2 bijeenkomsten waar jullie beiden bij aanwezig dienen te zijn, een herberekening alimentatie en een addendum ouderschapsplan c.q. convenant met alle hernieuwde afspraken.

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten