Creëer een Succesvolle Scheiding

in 6 weken | Welkom
succesvolle-scheiding.jpg

Creëer een Succesvolle Scheiding

in 6 weken
succesvolle-scheiding.jpg

Welkom

Welkom, wat goed dat je de workshop Succesvol Gescheiden hebt aangeschaft. Dit feit alleen al geeft aan dat je er, hoe lastig het misschien ook is, echt een succes van wilt maken. Daar mag je trots op zijn. Deze workshop bestaat uit een aantal modules.

De komende 6 weken zul je op vrijdag per mail toegang krijgen tot de volgende module. Bij iedere module tref je een video waarin ik je uitleg wat de bedoeling is en krijg je toegang tot dat betreffende deel van het werkboek. In het werkboek staat het onderwerp nogmaals (kort)beschreven met de bijbehorende opdracht(en). Maak deze opdracht(en) ook! Er bewust mee bezig zijn zorgt er voor dat je stappen kunt maken. Als je denkt dat je het alleen redt met het kijken van de video en het lezen van mijn mails heb je het mis en kan ik je nu al melden dat de aanschaf weggegooid geld is. Alleen als je er actief mee aan de slag gaat kom je dichter bij die succesvolle scheiding.

Mijn coach zei altijd “Er is nog nooit iemand succesvol geworden door het alleen maar lezen van een boek of het kijken van een video”. Wil jij zoveel mogelijk uit deze workshop halen adviseer ik je het volgende te doen:

  1. Plan iedere week tijd in je agenda om de module te bekijken en de opdracht(en) te maken.

     

  2. Plan 2 maal per week een moment (10 min.) om even na te denken hoe de afgelopen dagen zijn geweest. Zijn er nog zaken die je zijn opgevallen m.b.t. het onderwerp van de afgelopen module. Schrijf ze op zodat je het niet vergeet!

     

  3. Koop een mooi schrift om de opdrachten en inzichten in op te schrijven. Hiermee creëer je een mooi naslagwerk. Weet je dat ik zo af en toe nog in de schriften lees van mijn toenmalige coaching. Het helpt me altijd weer om te beseffen waar ik al gekomen ben en ook waar ik nog iets te leren heb.

    Echter voordat je mijn volgende mail met de eerste module ontvangt wil ik je vragen voor jezelf na te denken én op te schrijven wat voor jou de definitie is van een succesvolle scheiding. Wees zo specifiek en concreet mogelijk. Alleen dan kun je voor jezelf toetsen of en wanneer dat zo is.

Heel veel succes en tot de eerste module

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten