Creëer een Succesvolle Scheiding

in 6 weken | Hoe nu verder
succesvolle-scheiding.jpg

Creëer een Succesvolle Scheiding

in 6 weken
succesvolle-scheiding.jpg

Welkom

De afgelopen weken heb ik je geleid door de stappen die van belang zijn voor een succesvolle scheiding. Je hebt nu alles in huis om er een succes van te maken. Uit ervaring weet ik echter dat je er door de waan van de dag niet aan toekomt om ze daadwerkelijk uit te gaan voeren en dat het werkboek en de video’s in de vergetelheid raken, laat staan dat je een schrift gekocht hebt en daar met regelmaat iets in opschrijft. Ook weet ik dat het lastig is jezelf de spiegel voor te houden en je blinde vlekken te (durven) zien.

Het bespreken met je vrienden of vriendinnen helpt je vaak niet verder. Dit daar zij een gekleurde bril hebben en je daarmee geen juist advies (kunnen) geven. Daarom wil ik je helpen om de volgende stap te zetten en echt een succes van je scheiding te maken.

In het traject Succesvol Gescheiden gaan we samen intensief aan de slag met alle facetten die in de online workshop besproken zijn zodat je het niet alleen weet hoe je van je scheiding een succes kunt maken ,maar ook daadwerkelijk uit gaat voeren.

Hoe confronterend soms ook, ik hou je met liefde een spiegel voor en wijs je op je blinde vlekken. Daarmee zet je de echte stappen tot een succesvolle scheiding. Ik gun het jou, gun jij het jezelf ook?! Ook ik had een coach die mij daarbij hielp. De stelling van mijn coach was: Alleen kom je ver, samen kom je verder, maar de wel sneller en beter. En ik kan haar niet meer dan gelijk geven.

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten