[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Hoi,

Ik heb me aangemeld voor HET Scheidingscafé! een online plek voor gescheiden ouders. Ik moest aan je denken, volgens mij is dit ook iets voor jou. Hier vind je de info en de mogelijkheid tot aanmelden.[/vc_column_text][titel text=”HET Scheidingscafé!”][vc_column_text]DE PLEK voor iedereen die op de een of andere manier bij een scheiding betrokken is.

Scheiden is een “life event”, een aangrijpende gebeurtenis die veel onzekerheid en emoties met zich meebrengt.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image leaf=”full” image=”281″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Dit geldt niet alleen voor jou, je ex-partner en jullie kinderen, maar ook voor jullie familie en vrienden. Niet alleen in de periode van de feitelijke scheiding maar ook nog lang erna kun je tegen een aantal zaken aanlopen. Dingen waar je nog nooit over na hebt gedacht.

Heb je relatieproblemen? Ga je scheiden? Ben je al gescheiden of ben je geïnteresseerd omdat je iemand kent die hiermee te maken heeft? Ben je op de een of andere manier betrokken bij een scheiding? Ben je professional, leerkracht, kleuterjuf, financieel planner, accountant? Dan is HET Scheidingscafé! iets voor jou. Op een laagdrempelige manier krijg je informatie over alles wat gekoppeld is aan een (echt)scheiding.

Zaken die je, als je ermee blijft lopen, nog onzekerder of verdrietig maken. Die van invloed zijn op jouw gemoedstoestand, je interactie met je ex-partner en die daarmee ook jullie kinderen raakt. Dat is toch niet wat je wilt!

Hoe zou het voor je zijn als er een plek is waar je op een laagdrempelige manier informatie krijgt, vragen kunt stellen over alles wat is gekoppeld aan een (echt)scheiding? Dat je ervaringen kunt delen met mensen die in hetzelfde schuitje als jij zitten of hebben gezeten ?

Een plek waar je begrepen wordt, waar je niet steeds alles uit hoeft te leggen, waar één woord vaak al genoeg is?[/vc_column_text][vc_column_text]

Die plek is er!

Op de eerste dinsdag van de maand organiseer ik HET Scheidingscafé! – dé plek waar informatie verstrekt wordt en vrijuit gesproken kan worden over de vele dingen die met een scheiding te maken hebben. De bijeenkomst is ONLINE. Je hoeft er dus de deur niet vooruit. Je kunt erbij zijn vanuit je eigen vertrouwde omgeving, vanuit je eigen luie stoel, vanachter je eigen laptop of pc! Je hoeft geen oppas te regelen!

HET Scheidingscafé!

DE plek van gescheiden ouders voor gescheiden ouders
DE plek voor ouders die naar zichzelf durven kijken en niet alleen met de vinger naar de ander wijzen
DE plek voor ouders die bereid zijn om te leren en luisteren van anderen
DE plek voor ouders die zichzelf ook kwetsbaar op durven te stellen, want dat wat jij al hebt geleerd of heel normaal vindt kan voor een ander net die eyeopener zijn om de volgende stap te zetten
DE plek waar veiligheid voorop staat
DE plek voor ouders die, ongeacht het handelen van hun ex-partner, van hun scheiding een succes willen maken want een succesvolle scheiding begint bij jezelf!

De toegang is gratis. Aanmelden kan via het formulier hieronder:[/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJfZm9ybV83JTIyJTNFJTNDJTJGZGl2JTNFJTNDc2NyaXB0JTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZzdXNhbnN0aWpuZW4uYWN0aXZlaG9zdGVkLmNvbSUyRmYlMkZlbWJlZC5waHAlM0ZpZCUzRDclMjIlMjB0eXBlJTNEJTIydGV4dCUyRmphdmFzY3JpcHQlMjIlMjBjaGFyc2V0JTNEJTIydXRmLTglMjIlM0UlM0MlMkZzY3JpcHQlM0U=[/vc_raw_html][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Als introductie zal ik kort vertellen wie ik ben, waarom ik degene ben die HET Scheidingscafé! organiseert en wat je van mij kunt verwachten. Om vervolgens snel over te gaan naar het thema van de dag en het delen van ervaringen.

Als je gaat scheiden brengt dat emoties met zich mee niet alleen voor jezelf maar ook voor je omgeving. Wat verwacht je van jullie vrienden en familie? Hoe is het voor jullie vrienden en familie?

Aan het einde is er voldoende tijd voor het stellen van vragen. Als jouw vraag niet aan de orde is geweest of als je een vraag hebt die niet helemaal aansluit op het thema van de dag – bewaar hem tot het eind. Ik zal mijn uiterste best doen om er zoveel mogelijk te beantwoorden![/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJfZm9ybV83JTIyJTNFJTNDJTJGZGl2JTNFJTNDc2NyaXB0JTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZzdXNhbnN0aWpuZW4uYWN0aXZlaG9zdGVkLmNvbSUyRmYlMkZlbWJlZC5waHAlM0ZpZCUzRDclMjIlMjB0eXBlJTNEJTIydGV4dCUyRmphdmFzY3JpcHQlMjIlMjBjaGFyc2V0JTNEJTIydXRmLTglMjIlM0UlM0MlMkZzY3JpcHQlM0U=[/vc_raw_html][vc_empty_space][vc_column_text]

AGENDA

Wil je geen bijeenkomst missen? Noteer dan al de vastgestelde data:

Online

2020

HET Scheidingscafé! gaat alleen door als er minimaal 4 aanmeldingen zijn.

Scheiden – je hoeft het niet alleen te doen!

Op scheiden ligt vaak een taboe, er wordt niet zomaar over gesproken. Iedere situatie is uniek toch doorloopt iedereen hetzelfde proces. Hoe fijn is het voor je als je je kunt optrekken aan de mensen die al een stap verder zijn dan jij? Maar ook dat je kunt zien dat jij een stap gezet hebt waardoor iemand zich optrekt aan jou!

Ik zie je graag bij Het Scheidingscafé![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten