Disclaimer

Susan Stijnen, Scheidingsspecialist & Mediator (KvK 59029757), hierna te noemen ‘Susan Stijnen, Scheidingsspecialist & Mediator’, verleent hierbij toegang tot de website www.susanstijnen.nl en publiceert hier teksten, video- en beeldmateriaal en andere zaken die door ‘Susan Stijnen, Scheidingsspecialist & Mediator’ en derden zijn aangeleverd. ‘Susan Stijnen, Scheidingsspecialist & Mediator’ behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan bezoekers mededeling te hoeven doen. Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW.

Beperkte aansprakelijkheid.

De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid van gegevens zoals weergegeven op deze website. Alle informatie en in het bijzonder alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of garanties worden ontleend. De resultaten van de diensten van ‘Susan Stijnen, Scheidingsspecialist & Mediator’ zullen zaak tot zaak verschillen. In het algemeen krijg je uit de begeleiding net zoveel resultaat als dat je er zelf in investeert. De prijzen op deze website zijn inclusief BTW.

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ‘‘Susan Stijnen, Scheidingsspecialist & Mediatoar’’ informatie en/ of tekst van deze website te kopiëren, te verspreiden, te publiceren en/of te wijzigen. Alle rechten van intellectueel eigendom betreffende deze materialen liggen bij ‘Susan Stijnen, Scheidingsspecialist & Mediator’.

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten