Over mij

Mijn naam is Susan Stijnen, moeder van twee tieners, gescheiden sinds 2006. Eén ding was van begin af aan duidelijk. Het belang van de kinderen staat voorop en we zijn en blijven beiden ouders die de zorg dragen voor twee kinderen die ooit uit liefde op de wereld zijn gezet.

 

Verlatene of verlater, ieder heeft zijn eigen verwerkingsproces. Beiden word je heen-en-weer geslingerd tussen verstand en emotie, tussen haat en verdriet. Wat je denkt is niet altijd wat je voelt, en omgekeerd is wat je wilt is niet altijd datgene wat je doet.

 

Getriggerd door deze bewustwording begon ik aan de opleiding HBO Psychologie. Het bleek een hele openbaring en gaf mij vele inzichten. Reflecterend aan mezelf en aan mijn eigen ervaringen kwam ik er stukje bij beetje achter ‘waarom we doen zoals we doen en waarom we denken zoals we denken’. En welke invloed we daar zelf op hebben: we willen iedereen veranderen, maar de enige die je kunt veranderen ben jezelf.

 

De opleiding tot mediator, met als specialisatie scheidings-specialist, voelt als een sluitstuk en maakt dat ik alles in huis heb om jullie op de juiste manier te begeleiden.

Want een ding weet ik zeker, een goede begeleiding bij een

(echt)scheiding is van essentieel belang.

 

Gedreven door mijn eigen ervaring én de opgedane kennis ben ik ervan overtuigd dat ik met het oog voor jullie situatie en wensen, samen met jullie tot een voor jullie beiden passende oplossing kom, want:

 

© 2013   Susan Stijnen scheidingsspecialist en mediator  -  Creation Station