Creëer een Succesvolle Scheiding

in 6 weken
succesvolle-scheiding.jpg

Creëer een Succesvolle Scheiding

in 6 weken
succesvolle-scheiding.jpg

Leer jezelf kennen en zet daarmee jullie kinderen op nummer 1!

Herken je dit?

Als dit nog langer duurt bestaat de kans dat je goede voornemens niet waar kunt maken omdat het aan je vreet en daarmee de kans dat de vlam in de pan slaat steeds dichter bij komt. Dat is toch niet wat je wilt!

Wacht niet langer en creëer in 6 weken een basis voor een scheiding waar je samen goede ouders kunt zijn. Hoe zou het voor je zijn:

Online programma

Creëer een succesvolle scheiding in 6 weken

Dat is mogelijk als je het online programma creëer een Succesvolle Scheiding in 6 weken bij mij volgt.  Een mooie investering, waar niet alleen jij profijt van hebt. Ook jouw ex-partner en jullie kinderen zullen hier de vruchten van plukken.

Het programma:

  • 6 weken
  • 4 modules
  • Videos
  • Handouts
  • Huiswerk opdrachten

✔ Gratis updates en/of aanvullingen die ik maak binnen het online programma.

Wat weet je aan het eind?

Aan het eind van het online programma, weet je:

  • Het verschil tussen partnerschap en ouderschap en wat de reden is dat je deze gescheiden dient te houden,
  • Je emoties te herkennen, de eerste stap om er mee om te gaan en een plek te geven zodat je minder gespannen bent in het contact met je ex-partner,
  • Welke communicatiestijlen er zijn, welke jij hanteert, welke je ex-partner hanteert en hoe je ze kunt toepassen waardoor de communicatie beter verloopt,
  • Welke conflictstijlen er zijn, welke jij gebruikt, welke je ex-partner gebruikt en hoe jij uit het conflict kunt blijven, heel fijn voor jou, je ex-partner maar zeker voor jullie kinderen.

Investering:

Ik weet wat ik geïnvesteerd heb om mijn kennis te verkrijgen en daardoor Succesvol Gescheiden ben met de vader van onze kinderen. Het delen van deze kennis maakt dat de waarde onbetaalbaar is. De investering voor het online programma is € 97,00. Dit is inclusief 21% BTW.

 

Veelgestelde vragen

Het is helaas niet mogelijk om het online programma in termijnen te betalen.

Je kunt een ander niet veranderen, je kunt alleen jezelf veranderen. Ik ben er heilig van overtuigd dat als jij verandert, je ex-partner op termijn ook zal veranderen. Actie is reactie. Dus JA het is meer dan zinvol om dit programma te volgen!

Ondanks dat het programma voor jullie beiden waardevol is, is hij zo opgesteld dat je hem alleen kan volgen.