8 praktische tips die je zeker moet weten
als je gaat scheiden met kinderen

gratis e-book

Scheiden met kinderen

gratis e-book

Het is niet de scheiding die de kinderen schaadt, dat is de manier hoe jullie ermee omgaan!

ebook-scheiden-kinderen

Geef me die tips! Ik wil het goed regelen voor onze kinderen!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk, hiervoor verwijs ik je naar de privacy verklaring.

Tips die ervoor zorgen dat de eerste stap wordt gezet om het voor jullie kinderen goed te regelen.

Als je gaat scheiden verandert er veel, je vaste fundament valt weg, je weet niet waar te beginnen. Zeker met kinderen is het buiten de emoties een heel geregel. Er komt veel op je af. Waar moet je beginnen en waar doe je goed aan? Wat kan wel en wat kan niet? Hoe vertel je het de kinderen en hoe regel je het financieel het beste? Wat is een goede zorgregeling en wat is het beste voor jullie kinderen?

Door mijn jarenlange ervaring en de honderden scheidingen die ik al van A tot Z begeleid heb weet ik dat er een aantal basisafspraken zijn die je met elkaar kunt én moet afspreken. Afspraken die de basis leggen om, ondanks dat jullie niet meer als partners door het leven gaan, wel samen als ouders de zorg dragen voor jullie kinderen. Kinderen die ooit uit liefde op deze wereld zijn gezet. Kinderen die niet om deze situatie hebben gevraagd. Kinderen die niet de dupe mogen worden van jullie scheiding. Kinderen waarvan je het belang voorop wilt stellen en die je alle geluk van de wereld toewenst. Echter door de emoties en het praktische geregel lopen de dingen wel eens door elkaar en weet je niet goed hoe.

Speciaal daarvoor heb ik dit gratis e-book geschreven. Hierin heb ik de 8 meest gangbare tips op een rij gezet. Tips die je helpen om de eerste stap te zetten naar goede afspraken. Goede afspraken die de basis leggen om de zorg voor jullie kinderen na de scheiden samen voort te zetten.

Daar waar partnerschap eindigt gaat ouderschap door! Beide ouders in het leven dat is toch wat je jullie kind gunt?

Mijn e-book downloaden

Wat leuk dat je mijn ebook Scheiden met kinderen: 8 praktische tips die je zeker moet weten wilt downloaden. Meld je hieronder aan en ontvang tevens regelmatige tips en adviezen voor een succesvolle scheiding.

-Susan-

ebook-scheiden-kinderen

Scheiden met kinderen

8 praktische tips die je zeker moet weten